Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Trabzonspor - Beşiktaş | 03 Ekim | 19:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=79427
şunu yapan adamın o sahada ne işi var ya çapulcu egemen. hakem heralde dayaktan korktu :(
egemen şuna kırmızı almıyorsa, bu ligde hiç kırmızı kart gösterilmesin sahada futbolcu öldürülene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Gsnin yaptığı derbilerle ( yok sanırım ) süper durumdaki beşiktaşın7.haftaya kadar oynadığı derbileri ve bu derbileri deplasmanda oynadığını düşünürsek 1 puanda iyi:) geriye kalan 10hafta bir tek gs derbisi kaldı bizim, avrupada da kayıpsız gidiyo bu takım pek iç karartıcı diil durum.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

yumruga sari kart werdi tebrik ediyorum...(ibb macinda rakibini sadece ittiren bobo'ya 4 mac weren zihniyet bakalım bukez nasl isleyecek) ..

su arkada kalmasin... fenerasyon cezalari acıkladıkdan sonra geri dönüp bakarz... ayrica markus merk denen federasyonun parali zibidsnin de yorumlarnin okullarda ders olarak okutulmasi gerektgni we cocuklar bakın para adami böyle yapar denmesni teklif ediyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

İlk olarak senin mesajına karşı mesaj yazılınca bişey batıyo demekse bana batandan fazlası sana batmış daha uzun yazıyosun.senin mesjaınadn alıntı yaptım beğenmediğimi söyleidm sebeplerini açıkladım anormal ne var bunda?

Her kötü sonuçtan sonra beşiktaş hakkında bi iddaayla çıkıyosun, bana göre gazetedeki skor yorumcularından farkın yok, genele bakılarak maçlardaki skorlar bile tahmin edilebilir, trabzon maçından galibiyet bekleyen çok az beşiktaşlı vardır.1hafta dinlenmiş sakatsız tam takım beşiktaş trabzonu sahadan siler atar.Beşiktaş büyük takımlra diş geçiremiyor diye bi yorum yapmak için şartların eşit olması lazım bundan bahsediyorum.O şartlar eşit diil.Bu yuzden daha fazla maçta kaybedicez herkeste bunun farkında ama oalyın diş geçirememekle alakası yok.

Hani erman toroğlu der ya quresma iyi ama işte oh moh bi şekilde alttan vurur beşiktaş yorumlarını buna benzetiyorum.Takımı çok iyi ama diş geçiremiyor, beşiktaşın kadrosu en iyi "ama" fazla büyütmemek lazımmış ( bu dediğin maçta ibb maçı ).Pohpohlama diil gördüklerini söylesen yeter ayrıca merak ediyorum kaç bjk maçını 90dk izlediğini?

Hah işte şöyle düzgün yaz, doğru düzgün "şartlar eşit değildi, dinlenmedik sakattık" diye anlat tamam, ama tutup da abuk subuk suçlamalarda bulunma.

Gazete yorumculuğuyla alakası yok durumun. Puanlara göre söylüyoruz işte durumu. Sezon başında kesin şampiyonuz, herkesi ezicez diyen sizdiniz. "bu sene maç kaybetmiycez", "rekor kıracaz" diyen beşiktaşlıların mesajlarını teker teker arattırma bana. İBB maçına kadar da iyi gitti takım, ama yenilince "demek ki beşiktaş da yenilebiliyormuş" dendi. Fener maçında pek ses çıkmadı, sonra TS'ye de yenilince büyük takıma diş geçmiyo dendi.

Şimdi kusra bakma, ama şu laflardan alındıysan, şu lafları beşiktaşa laf atmak olarak algıladıysan, mantıklı düşünemiyosun zaten. Çünkü şu laflara ancak fanatizm yüzünden kızılabilir. E böyleyse yerin burası değil çarşı ya da takım forumu olmalı. Çünkü burada seni veya takımını pohpohlamak zorunda değiliz. tutup da "ehi ehi ne kötü takım beşiktaş yenildi" demiyoruz, "ahaha aptallara bak lan yenildiler" demiyoruz, adam gibi yorum yapıyoruz. Hani sebep göstererek, hakaret etmeden düzgün şekilde takıma eleştiri yapıyoruz. Şunu beğenmiyorsan, kaldıramıyorsan bundan alınıyorsan hakikaten paticik futbol bölümünde değil Çarşı forumlarında takılman gerekiyor. Düzgün eleştiriyi kaldıramıyorsan, seninkine uygun olmayan fikirlere böyle agresif yaklaşıyorsan standart fanatikten farkın ne?

Batma lafına gelince, ben sana bir laf etmedim, takımına bir hakarette bir suçlamada da bulunmadım, yani normalde rahatsız olmaman gereken bir şeye alındığın için "batma" tanımına uygun oluyor. Ama sen kalkıp da benim mesajımı alıntılar, üstüne de tamamen bana yönelik uzun mesaj yazar sonra da cevap verince battı mı dersen en fazla kendine güldürürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

@Rewe
hani zaten suan ortada cok ekstra bi takım yok.. besiktas dis geciremio diosn.. fener de ts'ye yenildi..besktas ile berabere kaldi.. e gs kendi ewnde bursa'ya yenildi...daha fener bjk we ts ile oynucak..Besiktasin bu sene bu kadar aggro toplamasi kurdugu ilgi cekici takımdan kaynaklanıo.. bizden önce siz bizi sampiyon ilan ettinz sene basinda... Kaldiki suan kötü top oynamıyoruz, q7 olmadanda gayet mac kazancak durumdayz...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw ben beşiktaş kötü takım dedim mi? Beşiktaş kötü oynuyo dedim mi? Beşiktaş şu anda en iyi ve uyumlu kadroya sahip. bek ve belki bir adam gibi santrafor dışında eksiği yok gibi bir şey, gayet iyi durumda. E zaten bu kadar güçlü takımın yenemiyor olması tabii ki konuşulacak. Bugün GS beşiktaşa yenilse kim garipser ki? beşiktaşlılar dalga geçer, gs'liler gocunur falan o kadar. Ama beşiktaş bu kadar iyi kadroyla büyük maçlardan puan alamadı, onu söyledim ben. Hani zannedildiği kadar yenilmez armada değil demeye getirdim.

Ama bir şekilde güçlü takımlara diş geçiremedi onu dedim.

Ha, dersin ki takım yorgun, anlarım. Takım kondisyonsuz dersin anlarım, rotasyonla çıktık dersin tamam, hakem kötü dersin tamam. ya da kötüydük dersin tamam.

Ama gayet düzgün bir yorumu kalkıp kişisel algılayıp buna karşı olay çıkarmanın açıklaması yok.
Sosyal ağlarda paylaş

yok eyw kişisel bişey demedm zaten :) hatta ilk postuma bakarsan 2 sayfa önce...direk takımın bugn kötü we yetersz oldgundan hakeminde buna ek oldgundan bahsettim... olay ilerde biraz suna gidicek.. Besiktas sampiyon olrsa.. ya iste q7 guti wardi adamlarda sampiyon oldular bahanesi olcak.. eger olmazsa q7 guti ile bile sampiyon olmayi beceremediler olucak...
Sosyal ağlarda paylaş

GS Fener Trabzon haftada 1 maç oynuyor.
Fener ve Trabzon maçları Avrupa kupalarından sonraya geldi.
Takımda tonla sakat var. Sağ bek kalmadı sakatlıklardan. Gidip Hilberti falan oynatıyoruz.

Yok Zaalayın birşey demiyorum da o kadroya bu kadar puan euhuehua yapmayın yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Hah işte şöyle düzgün yaz, doğru düzgün "şartlar eşit değildi, dinlenmedik sakattık" diye anlat tamam, ama tutup da abuk subuk suçlamalarda bulunma.

Gazete yorumculuğuyla alakası yok durumun. Puanlara göre söylüyoruz işte durumu. Sezon başında kesin şampiyonuz, herkesi ezicez diyen sizdiniz. "bu sene maç kaybetmiycez", "rekor kıracaz" diyen beşiktaşlıların mesajlarını teker teker arattırma bana. İBB maçına kadar da iyi gitti takım, ama yenilince "demek ki beşiktaş da yenilebiliyormuş" dendi. Fener maçında pek ses çıkmadı, sonra TS'ye de yenilince büyük takıma diş geçmiyo dendi.

Şimdi kusra bakma, ama şu laflardan alındıysan, şu lafları beşiktaşa laf atmak olarak algıladıysan, mantıklı düşünemiyosun zaten. Çünkü şu laflara ancak fanatizm yüzünden kızılabilir. E böyleyse yerin burası değil çarşı ya da takım forumu olmalı. Çünkü burada seni veya takımını pohpohlamak zorunda değiliz. tutup da "ehi ehi ne kötü takım beşiktaş yenildi" demiyoruz, "ahaha aptallara bak lan yenildiler" demiyoruz, adam gibi yorum yapıyoruz. Hani sebep göstererek, hakaret etmeden düzgün şekilde takıma eleştiri yapıyoruz. Şunu beğenmiyorsan, kaldıramıyorsan bundan alınıyorsan hakikaten paticik futbol bölümünde değil Çarşı forumlarında takılman gerekiyor. Düzgün eleştiriyi kaldıramıyorsan, seninkine uygun olmayan fikirlere böyle agresif yaklaşıyorsan standart fanatikten farkın ne?

Batma lafına gelince, ben sana bir laf etmedim, takımına bir hakarette bir suçlamada da bulunmadım, yani normalde rahatsız olmaman gereken bir şeye alındığın için "batma" tanımına uygun oluyor. Ama sen kalkıp da benim mesajımı alıntılar, üstüne de tamamen bana yönelik uzun mesaj yazar sonra da cevap verince battı mı dersen en fazla kendine güldürürsün.

Rew, kusura bakmada nasıl düzgün yazıp yazmıycamı ne sana sorarım ne senden öğrenirim, lafları almışsın allamışsın pullamışsın buraya yazmışsın.En başta söyliyim sana 1 kere suçlamada bulunmadım, skor yazarı dedim hala da sonuna kadar skor yazarı olduğunu düşünüyorum.Beşiktaş maçlarını derbiler dışında izlediğini düşünmüyorum ( 90dk olarak ).Oyuzden sığ ağzı olan konuşur taraftar yorumlarını skora göre yapıyosun.Fener maçında ses çıkmadı demişsin, kim çıkarsın neden? bırakta çıkmasın oynanan oyundan sonra.ibb maçı demişsin defalarca yazmıyim sadece 6 pastan kaçan 6tane %100 lük gol, kaçırırsan patlar barca da patlar real madrid de, en kötü oyunumuz trabzon karşısındaki beşiktaş , bahsettiklerimin en kötüsü bu, diğer takımlara bakınca "ne kadar kötü bu beşiktaş" dediğin an bile soru işareti kalır aklında.Kimse beşiktaşın yenilmiyceni iddaa edemez, yenilir yenilcekte, bu lafları haklı çıkartmak için gerçekten bunları söyleyenlerin lafları ciddi söylediğine inanman lazım, alıntıla bu lafları söyleyenleri kendin sor adamlara ne kadar ciddiler...Öylesine söylenen lafların gazına gelmişsin, komik olma.
Beşiktaş diş geçiremiyo büyüklere demek için eşit şartların olması gerektiğine inanıyorum.Sakat baroşla sağlam nyang ı kıyaslayamazsın, diş geçiremiyo hiç diyemezsin özeti bu .Ek olarak hala en "dirençli" ve en bilimçli top oynayan takım beşiktaş diyorum.
Battı lafını yine tekrar tekrar gözüne girene kadar sana iade ediyorum.Çünkü yaptığın terbiyesizlik; bu anlamı taşıyo diyipte argosunu kullanmak, "neden alındın" desen problem olmazdı alınmadığımı sadece yorumlarının skora dayalı olduğunu göstermek için yazdığımı gösterirdim.Yoksa kendi düşünceme göre doğru kelime anlamı budur diyip laf giydirmeyi denersen ağır taşa çarparsın uyarıyorum tekrarlama.Efendi gibi yazalım.
Fanatiklik dersen hele, beşiktaşın rakibinden zayıf oyunuyla kaybettiği tüm maçları(fener gs trabzon dahil) forumda arat bul mesajlarımı alıntıla eğer ki okadar kasabilceksen hak eden kazanır demişimdir.Benim ki fanatiklik olmadı olamazda.
Sonuç olarak, beşiktaş büyük bi aksilik olmazsa patlamaz.Fenerde en kuvvetli rakibidir bukadar.
Sosyal ağlarda paylaş

komiksiniz geçen senenin gssine
5ci hafta dediniz balon patladı
10cı hafta dediniz avrupada iyiyiz ligte iyiyiz...
yorgunluk betirlileri baş gösterdi bu maç istanbulda olaydı yada uefa maçı istanbulda olaydı trabzon bizden puan alamazdı biline..
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

BiTcH_oFBaT said:

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=79427
şunu yapan adamın o sahada ne işi var ya çapulcu egemen. hakem heralde dayaktan korktu :(
egemen şuna kırmızı almıyorsa, bu ligde hiç kırmızı kart gösterilmesin sahada futbolcu öldürülene kadar.

bundan sonrada var olayı. bi pozisyonda guti'yi indirip, yerdeki adamın üstüne yürüyor hızlı kullanmasın diye. adam yerde lan öküz. futbolcu değil zaten o adam. bursa ondan kurtuldu başarılı oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tepkisini 'Milli Takım'ın başımızın üstünde yeri var ama bu maçı bir gün sonra alsalardı ne olurdu' diye dile getiren Beşiktaşlı yönetici, 'Avusturya'da maç oynadıktan 72 saat sonra Trabzon'a geldik. Eğer maçımız İstanbul'da olsaydı, haklılardı. Ama Trabzon çok uzak ve oldukça da zor deplasman' ifadelerini kullandı.

oho ağlamalar başlamış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...