Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Trabzonspor - Beşiktaş | 03 Ekim | 19:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Beşiktaş'ın elindeki kadroya layık oynamadığını, ciddi maçlarda pek etkili olamadığını görmüş olduk böylece. FB'nin ardından TS'de de puanları bıraktı. Özellikle Avrupa'da ileriki turlarda sıkıntı yaratır bu durum.

rew sen gs maçı izleyince gs nin lige layık olmadığını görmüyo musun, yorumların okadar bi olumsuz diil de karabük karşısındaki vasatın kat kat altındaki gs ye karşı...beşiktaş puan akybetsin diye beklemenin sebebi tammaen hemen gelip akdrosu şöyle böyle diye demek, anında parlıyosun yorumlarınla.
Sosyal ağlarda paylaş

Nobreyi oynatmasına kızıyorum ama adam yabancı kontenjanından yemiyor.

Defansta Zapo/Ferrariden biri oynuyor banko. Hilbert de sakatlıklardan geldi sağ beke etti 2.
Ortada Ernst Guti Banko etti 4
İleri sağ ve sol uçlarda oynayacak yerli adam yok malesef etti 6.

Boboyu değil babayı alıyoruz bu durumda. Ya sistemi bozacak ya da Guti/Ernstten birini kesecek ki pek yürümüyor bu Ernst çıkınca gördük.

Aurelioda da ısrar etmesin lütfen. Necip çok daha etkili adamdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu nobre'nin yerine adam akıllı bir forvet olmuş olsa bugün galip gelmiştik. Gol yiyince tamamen oyundan düştük, diğer futbolcularda ilerideki kabzımalların gol atamayacağını biliyor tabi.

Raul'da bize gelmedi şimdi almanya ligide küme düşmemeye oynuyor , onada müstahak =P
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

Rewendor said:

Beşiktaş'ın elindeki kadroya layık oynamadığını, ciddi maçlarda pek etkili olamadığını görmüş olduk böylece. FB'nin ardından TS'de de puanları bıraktı. Özellikle Avrupa'da ileriki turlarda sıkıntı yaratır bu durum.

rew sen gs maçı izleyince gs nin lige layık olmadığını görmüyo musun, yorumların okadar bi olumsuz diil de karabük karşısındaki vasatın kat kat altındaki gs ye karşı...beşiktaş puan akybetsin diye beklemenin sebebi tammaen hemen gelip akdrosu şöyle böyle diye demek, anında parlıyosun yorumlarınla.

vasatın kat kat altındaki gs'ye karşı nerede olumlu yorum yapmışım? O maçtaki yorumum "bugüne kadar zaalamadıysanız şimdi zaalayın kepaze olduk"tu ararsan görürsün.

Yorumlarımla parlıyor muyum bilmiyorum ama beşiktaş bugüne kadar 2 tane kendi seviyesinde takımla oynadı, ve ikisinden toplam 1 puan aldı. E haliyle güçlü rakiplere karşı dirençsiz kaldığını ben değil sayılar söylüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş güçlü rakiplere karşı dirençsiz falan diil hatta en direnen takımdır sayılara diil gözlerine inanabilirsin, oynadığımız maç serilerine takımların yaş ortalamasına ve fiziki durumlarına bakarsan ne kadar yıpratıcı maçlardan çıktığımızı da göreblirsin.benim demek istediğim şu sen beşiktaş yenilsinde hemen yorum olsun diye yorum yapim diyosun.ibb maçında da bu tarz bi yorumun vardı(yanlış hatırlamıyosam iştenm çıkım bakarım egrekirse) beşiktaş kaybedince.11-2 bitebilecek bi maçta gol atılamadı diye balon patlamış oldu durum öyle diil.trabzon kendini şanslı saysın ki bukadar yorucu maçların ardından quaresmanında yokluğunda beşiktaşla karşılaştılar.Bunlaır göz ardı edip yorum yapmak pek iyi niyetli dii.
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

beşiktaş güçlü rakiplere karşı dirençsiz falan diil hatta en direnen takımdır sayılara diil gözlerine inanabilirsin, oynadığımız maç serilerine takımların yaş ortalamasına ve fiziki durumlarına bakarsan ne kadar yıpratıcı maçlardan çıktığımızı da göreblirsin.benim demek istediğim şu sen beşiktaş yenilsinde hemen yorum olsun diye yorum yapim diyosun.ibb maçında da bu tarz bi yorumun vardı(yanlış hatırlamıyosam iştenm çıkım bakarım egrekirse) beşiktaş kaybedince.11-2 bitebilecek bi maçta gol atılamadı diye balon patlamış oldu durum öyle diil.trabzon kendini şanslı saysın ki bukadar yorucu maçların ardından quaresmanında yokluğunda beşiktaşla karşılaştılar.Bunlaır göz ardı edip yorum yapmak pek iyi niyetli dii.

E evet, İBB maçından sonra da yanlış hatırlamıyosam "beşiktaşa karşı da kazanılacağı görüldu" gibi bir şey yazmıştım. E bu sana niye battı ki? GS maçlarından sonra da yorum yapıyorum, FB maçlarından sonra da, BJK maçlarından sonra da.

Kadro olarak baktığında ligin en dikkat çekici takımı 2 büyük maçından 1 puan çıkarıyorsa "demek ki büyük takıkmlara diş geçiremiyor" demenin nesi rahatsız ediyor seni? Ya da neresi taraflı/art niyetli yorumculuk oluyor? Beşiktaş sezona çok iyi başladı hem kadro hem maç sonuçları olarak, ve ilk defa İBB'de yenildi. "Demek ki o kadar gözde büyütmemek lazım" dedim. Sonra fener maçında berabere kaldı, "iyi oldu, hatta fener kazansa daha iyiydi, fener zaten aşağıda puan alsa da farketmez beşiktaşın arayı açmaması lazım" dedim. Bugün dew TS'ye yenidi, "demek ki büyük takıma diş geçiremiyor" dedim. Şu sözlerimde nasıl bir art niyet var? Ya da neresi yanlış?

Haa, rotasyon yüzündendir, kondisyon yüzündendir, yorgunluk yüzündendir, bunlar tartışılır, ki Llama da söylemiş işte kondisyon yüzünden böyle oldu diye.

Her maç sonucu "sizin takım da ne imbaymış haa" demeyince artniyetli mi oluyor yorumlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem maçın içine etti. Maçın özeti budur. Trabzonun golu bulduğu pozisyon faul değil, golde ernste açık faul var. Beşiktaş ne zaman 2 pas yapsa tekmeyi bastılar, bir oyuncu 3-5 defa faulu kasıtlı yapıyorsa vereceksın kartı ama yok. İbrahim'e önce tokat sonra yumruk atan teo'ya bile direk kırmızı gösteremedi. Daha 5. dakikada egemenin sarısını veremeyince işin içinden çıkamadı.

Takım çok yorulmuş, bu ara iyi gelecek. Schuster'in de performansı düşüktü bugün. Neyse artık. olan oldu
Sosyal ağlarda paylaş

kötü oynadik acıkcasi belli zamanlar dısında üretken olamadik... ama her 2 takım icinde macin icine eden bi hakem wardi.. gol öncesi faul yok cok acık.. burak denen insancıl 1 metre yaninda adam yokken yere atlıo sora faul yok die yan hakeme sövuyo..guti tüm mac dayak yedi 1 tane sari cıkmadi.. ibo hakketten dayak yedi.. yumruga sari kart werdi tebrik ediyorum...(ibb macinda rakibini sadece ittiren bobo'ya 4 mac weren zihniyet bakalım bukez nasl isleyecek) werilmeyen penaltilara calınmayan düdüklere zaten alıstk... her mac önce hakemi sora rakibi yenerdk.. bukez kendmze takıldk...
Sosyal ağlarda paylaş

Bjk'li oyuncuların faullerini görmedi demiş biri? nasıl yani? dayak yiyen bizim adamlardı, 90. dakikada bile yumruk atan adama nasıl sadece sarı kart çıkıyor, bunun cesaret edebilmeklede alakası yok maç bitmiş zaten. Hakem aşırı pısırık davrandı saolsun, Egemen biçti sarı kart bile almadan bitirdi maçı helal valla. İyi oynamadık ama biçilmeyide haketmedik.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

E evet, İBB maçından sonra da yanlış hatırlamıyosam "beşiktaşa karşı da kazanılacağı görüldu" gibi bir şey yazmıştım. E bu sana niye battı ki? GS maçlarından sonra da yorum yapıyorum, FB maçlarından sonra da, BJK maçlarından sonra da.

Kadro olarak baktığında ligin en dikkat çekici takımı 2 büyük maçından 1 puan çıkarıyorsa "demek ki büyük takıkmlara diş geçiremiyor" demenin nesi rahatsız ediyor seni? Ya da neresi taraflı/art niyetli yorumculuk oluyor? Beşiktaş sezona çok iyi başladı hem kadro hem maç sonuçları olarak, ve ilk defa İBB'de yenildi. "Demek ki o kadar gözde büyütmemek lazım" dedim. Sonra fener maçında berabere kaldı, "iyi oldu, hatta fener kazansa daha iyiydi, fener zaten aşağıda puan alsa da farketmez beşiktaşın arayı açmaması lazım" dedim. Bugün dew TS'ye yenidi, "demek ki büyük takıma diş geçiremiyor" dedim. Şu sözlerimde nasıl bir art niyet var? Ya da neresi yanlış?

Haa, rotasyon yüzündendir, kondisyon yüzündendir, yorgunluk yüzündendir, bunlar tartışılır, ki Llama da söylemiş işte kondisyon yüzünden böyle oldu diye.

Her maç sonucu "sizin takım da ne imbaymış haa" demeyince artniyetli mi oluyor yorumlar?

İlk olarak senin mesajına karşı mesaj yazılınca bişey batıyo demekse bana batandan fazlası sana batmış daha uzun yazıyosun.senin mesjaınadn alıntı yaptım beğenmediğimi söyleidm sebeplerini açıkladım anormal ne var bunda?

Her kötü sonuçtan sonra beşiktaş hakkında bi iddaayla çıkıyosun, bana göre gazetedeki skor yorumcularından farkın yok, genele bakılarak maçlardaki skorlar bile tahmin edilebilir, trabzon maçından galibiyet bekleyen çok az beşiktaşlı vardır.1hafta dinlenmiş sakatsız tam takım beşiktaş trabzonu sahadan siler atar.Beşiktaş büyük takımlra diş geçiremiyor diye bi yorum yapmak için şartların eşit olması lazım bundan bahsediyorum.O şartlar eşit diil.Bu yuzden daha fazla maçta kaybedicez herkeste bunun farkında ama oalyın diş geçirememekle alakası yok.

Hani erman toroğlu der ya quresma iyi ama işte oh moh bi şekilde alttan vurur beşiktaş yorumlarını buna benzetiyorum.Takımı çok iyi ama diş geçiremiyor, beşiktaşın kadrosu en iyi "ama" fazla büyütmemek lazımmış ( bu dediğin maçta ibb maçı ).Pohpohlama diil gördüklerini söylesen yeter ayrıca merak ediyorum kaç bjk maçını 90dk izlediğini?
Sosyal ağlarda paylaş

bende beşiktaş için geçen seneki galatasray diyorum en baştan beri

transferlerin iyi hoş ama artık tek adamla şampiyon olma devirlerinin kapandıgını savuunyorum

q7 yok 3 puan gitti.q7 her zaman formda olmicak her maç oynayamicak.biz nasıl arda cıksın bi gol atsın keita cıksın bi gol atsınla maçları götürdüysek beşiktaşta öyle götürüyor

beşiktaş toplama takım gibi demiştim.yani şu takımda tabata fatih tekke aurelio nihat ferrari ve aklıma gelmeyen isimler çok gereksiz.formsuzlar yada yetersizler

yani dunyanın en kötü galatasaryının beşiktaşla arasında 1 puan fark var :)

ben fenerbahçeyi takım olarak daha bir bütün ve kadro olarak daha iyi goruyorum.trabzonda eğer klasik iyi başlayıp kotu gitme sendromuna düşmezse onlarda şanslı.bursa ise overrated
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...