ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Silphatos said: en kötüsü ilerki tarihli taksitler o ay bitene kadar limitten yiyor, hadi 2-3 ayı sileyim de limit artsın diyemiyorsun dersin. Borça yansıyacak vadeli borcunu önceden yatırırsın. Limit açılır. Sonra alış verişe devam edersin. hesap kesim tarihinde yeni yanısyacak harcamanın taksidini ödersin.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 nasıl yapılıyor netten o, çok aradım zamanında ilerki taksitleri önceden yatırmayı
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kredi kartı şöyle işliyor.sen harcıosun.tam gününde ödemiosun genellikle.sonra banka seni seviyor
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Şu kartla yemek işi cidden çok fena birşey, deniyim, para bozdırmıyım diye karttan yedim 1 ay boyunca, 20 lira taksit ödemem var bir kaç da kitap alıyorum sadece, 360 lira ekstre geldi. Bakıyım dedim ne kadar gitmiş yemeğe 250'si yemek asdaf. Demek ki kahvaltı akşam yemeği de yesem dışarıda 1000 lira gircek.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ben bir yazı öyle geçirdim, tavsiye etmiyorum.
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 deadwoll said: Şu kartla yemek işi cidden çok fena birşey, deniyim, para bozdırmıyım diye karttan yedim 1 ay boyunca, 20 lira taksit ödemem var bir kaç da kitap alıyorum sadece, 360 lira ekstre geldi. Bakıyım dedim ne kadar gitmiş yemeğe 250'si yemek asdaf. Demek ki kahvaltı akşam yemeği de yesem dışarıda 1000 lira gircek. +1 (:P)
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 son ödemem 10 gün önce idi, hala kullanıyorum arkadaş çatır çatır. sonra bi zeval gelmez dimi başıma?
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Silphatos said: nasıl yapılıyor netten o, çok aradım zamanında ilerki taksitleri önceden yatırmayıİŞ bankası için konuşayım. menüde dönem borcu ve toplam borç gözüküyor. yatırma menüsünde dönem borcunu/toplam borcu/istediğim tutarı ödemek istiyorum var. Sen sana ne kadar yer lazımsa o kadarını istediğim tutardan yatırıp kurtuluyorsun, limitinde o kadar yer açılmış oluyor.
Öne çıkan mesajlar