Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 said: Kim Jong-un (left), the youngest son of its leader Kim Jong-il (right), poses with newly elected members of the central leadership body of the Workers' Party of Korea Photo: REUTERS North Korea releases first official photo of Kim Jong-un The photograph was taken in the plaza of the Kumsusan Memorial Palace in Pyongyang Photo: REUTERS A photograph of a group of senior officials from the North Korean Workers' Party was published today in the Rodong Sinmun, the country's main newspaper. Underneath, a caption listed Kim Jong-un as one of the people seated in the group. Until now, Kim Jong-un has been such a secretive figure that the world was not even sure of his existence until he was 20 years-old. The only mention of the younger Kim came in a biography by a Japanese sushi chef who had worked for the Kim household in Pyongyang. The only other glimpse of the 28-year-old, who was promoted this week to a variety of key positions in the North Korean hierarchy, is a grainy video shot while he was a teenager at boarding school in Switzerland. Although Kim Jong-il, 68, remains North Korea's leader, he has promoted his third son to be vice-chairman of the Central Military Committee and to be a four-star general. The move places the younger Kim squarely in position to succeed his father. ve bir devir daha yavas yavasta olsa resmen kapaniyor sevgili patiler, Sevgili Lider kendini gercekten cok ozleticek, usuyoruz kim reis!! sizde hala sumeyye ile bilal ile ugrasin asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 sevgili kim jong il in önünde saygıyla eğiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 İl un'u gomer daha durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 liderin kararı bizim kararımız sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 liderin karısı bizim karımız sayılır. haydi sebil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 viktora devredicek sanmıştım ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 çocuğun ismi sakat. hay ben bu kim jong un taaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Valla Viktor'u tanısa kararından cayıp direk onu halefi yapardı diycektim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hahadsa aynısı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 http://www.northkoreablues.com/2010/07/22/jong-nam-or-jong-un-who-would-you-choose-as-future-dear-leader/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 mulgear6 said: viktora devredicek sanmıştım ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ya Viktor Reyiz başa, ya kuzgun leşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 şuraya kimyonkill in resmini koyun bakayım. bakıp bakıp hatırlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 yeni reisimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 saçlar 10 numara8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 c/p lan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Oha cag kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 yeni çağ kapandı yakın çağ başladı dimi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Güzel fena deil cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Gangren said: mulgear6 said: viktora devredicek sanmıştım ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 inşallah babası gibi arıza değildir. japonya'nın hem g.kore hem de çin'le adalar geyiğine arası açılıyor sürekli. patlar mı patlar o bombalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 cok yasa tosun Kim Jong-un reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Kim Jong Ilsiz bir dünya çok sıkıcı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Dur olm belki oğlu daha büyük bi trolldür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Ardeth said: Kim Jong Ilsiz bir dünya çok sıkıcı olacak http://www.habertek.net/images/articles/big/melih-gokcek.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar