nedanko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 np, uzayla ilgili degil ama ikinici izledigim seri bu aralar. http://www.channel4.com/programmes/genius-of-britain/episode-guide/series-1/episode-3 oneririm bunuda. edit yanlis link vermisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 türkiyeye servis vermiyolarmış. neyse indirir izleriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bana internet bağlantısı, batak oynıcak eküri, poker oynıcak ayr bi eküri, bol bol kitap, bol bol alkol ve tütün versinler 25 yıl yolculuğa okey. internet bağlantısı sağlayamazlarsa şu anki interneti saveliyip koysunlar, offline takılırım yeter o içerik zaten. local network için de kaç kişi varsa o kadar bilgisayar koysunlar landan oyun atarız. geçer 25 yıl ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Ben de belgesel izleyerek büyüdüm ve buldugumu izlerim kacirmam. Nedanko'nun kastettigi de bumuydu bilmiyorum ama bende de bi tür umutsuzluk, bi amac kaybi, insanlarin ugrunda yillarini harcadigi seyleri gereksiz ve bos bulma gibi sonuclar doguruyo snaki bende. Ama genede emin degilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 nedanko, direk through the wormhole'u çektim. Harika bişeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yeni gezegenimizde yapılacak olan ilk darbenin liderliğini yapmak için can atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ağaç diksek tutar mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Goldilock abi bunamaya başladım, hatırlayamadım bu bölgenin adını.. GoldilockGoldilockGoldilock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Pandorum izleyin izlettirin madem tamda sizin şu konunuzu filme çekmişler. ben çok sevmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 fede said: belgesel takip ettiğin yerleri yazarmısın nedanko bu topicte konusulanları nedankonun söyledikleri falan filan alayı için Into the Universe with Stephen Hawking belgeselini izle yeter ve artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 cenx said: Pandorum izleyin izlettirin madem tamda sizin şu konunuzu filme çekmişler. ben çok sevmiştim.çok kötü filmdi yahu. resmen kafası çalışan birinden süper fikir alıp eline yüzüne bulaştırmışlar olayı. filmin bunalıma sokan havasından dolayı emolar tarafından çekildiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 arkadaşlar hayallerinizi yıkmış olmayayım; ama bir insan evladı güneş sistemini terk edemeyecek gibi geliyor bana. belki bir kaç uzay aracı bunu başarır. bizim olayımız ay ve mars. onlarda gelecek var gibi ki eğer oralarda verimli koloniler kurabilirsek belki ama sadece belki güneş sistemi dışına da çıkabiliriz. bu hızdaki gelişimimizi dünya kaç sene daha sağlayabilir ki? yıldızlar arası yolculuğun hikayesini yazıyorsak eğer şu anda, daha yazacağımız kalemi bile bulmuş değiliz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 stephen hawking 500 yil sonra marsta hamburger yiyebilecegiz diyip bunun ustune her turlu iddiaya hazir oldugunu soyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 dünyadan götürüp mü yicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Fistan said: stephen hawking 500 yil sonra marsta hamburger yiyebilecegiz diyip bunun ustune her turlu iddiaya hazir oldugunu soyledi. Ben 200 yıl sonra diyorum ve her türlü iddaaya girerim, napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 iddiya gircek biri bulursan napacaginizi onunla tartisirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 orada kızlar teklif ediyormus söylendise özür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 huun said: arkadaşlar hayallerinizi yıkmış olmayayım; ama bir insan evladı güneş sistemini terk edemeyecek gibi geliyor bana. belki bir kaç uzay aracı bunu başarır. bizim olayımız ay ve mars. onlarda gelecek var gibi ki eğer oralarda verimli koloniler kurabilirsek belki ama sadece belki güneş sistemi dışına da çıkabiliriz. bu hızdaki gelişimimizi dünya kaç sene daha sağlayabilir ki? yıldızlar arası yolculuğun hikayesini yazıyorsak eğer şu anda, daha yazacağımız kalemi bile bulmuş değiliz sanırım. çok geliştik diye düşünmekten kaynaklanıo bu. 1910 da da çok gelişmiştik 1610 da da. yani ondan aslında uçarı düşünmekte fayda var, çünkü bundan 20 yıl sonrası uçarı düşünebileceğimizden fazlası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 tam aksine, çok geliştik diye anlatılan yalanlara inanmamaktan kaynaklı daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 e gelişmediysek gelişicez demek değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 huun said: arkadaşlar hayallerinizi yıkmış olmayayım; ama bir insan evladı güneş sistemini terk edemeyecek gibi geliyor bana. belki bir kaç uzay aracı bunu başarır. bizim olayımız ay ve mars. onlarda gelecek var gibi ki eğer oralarda verimli koloniler kurabilirsek belki ama sadece belki güneş sistemi dışına da çıkabiliriz. bu hızdaki gelişimimizi dünya kaç sene daha sağlayabilir ki? yıldızlar arası yolculuğun hikayesini yazıyorsak eğer şu anda, daha yazacağımız kalemi bile bulmuş değiliz sanırım. o işler belli olmuyor ya biraz dirac delta gibi mesela termodinamik gelişiyor yavaş yavaş ve birden biri buhar motorunu buluyor hoop güm. şimdi de genel görelilik gelişiyor yavaş ve şimdiden insanlar teorik motorlar üretmeye başladı ışık hızına yakın nasıl gidilir vs diye aynen termodinamiğin geliştiği çağdaki gibi. yani insan oğlu bence terk eder güneş sistemini de bunu biz görmeyiz muhtemelen. biz belki aya kurulan ilk kulubeyi görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 "huunun dedesinin dedesinin dedesi" said: arkadaşlar hayallerinizi yıkmış olmayayım; ama bir insan evladı uçamayacakmış gibi geliyo bana. gidip hindistanı filan sömürelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 antimadde yapmak lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar