toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 daha 2v2 ler var. sabaha kadar surecek mi stream? izlenir valla takılmadan izliyoruz, goruntu de guzel. su video ayagına ezik level'ın reklamı olmasa daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 You: hi we're gonna play i think Osho: we play later i think You: yeah ok Osho: u can go ahead and obs 1st game starting Ezgun vs darvin You: kk now our turn ? Osho: SWPro vs Blood now i think^^ You: k now us ? Osho: Flyling vs vandetta =) haha man u wanna play so much realx :D we will play You: well they told me i was second to play :p Osho: Hehe You: i respect you alot as a player and i am very saddened that yout hink i cheated, i swear i hate that kind of !@#$.. Osho: dude seriosuly i never seen a ZvZ Drop in my life and i saw many zvz games so why u put hydra where my dropships are ? mah i dont care gl hf You: they went there when you rally pointed some overlord to my base and stayed tehre till the beginnig of game.. Osho: ok ok You: lets play a fun game to watch we have 1200 viewers, glhf i hope you dont continue to think i cheat :/ Osho: ok mayb u just lucky with those muta + hydra gl hf ilk oyundan sonra böle bi muhabbet ngeçti gayet good mannered ikna etmeye çalıştım, 2. oyunun ortasında yine SRSLY İ WONT ALLOW STREAMERS AGAİN dedi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 lol, gene video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi adam harbiden güzel oynadı ama yaptığı şu hareketle isterse dünya birincisi olsun yalan.Efendi gibi oyna yani zaten yeniyosun ne gerek var böle hıyarlıklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 BEYLER YÜRÜYÜN İSRAİLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sepulcher Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bu vidyo cogu insanın kabuslarına giricek AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 öff fuckin jews Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 adam ol osho kapının önüne siyah minübüsü çekeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 önce insan olsun insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Fevax, süperdin. Mükemmel maçlar izledik. Demiştim tehlikeli yaratıktır diye senin için =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 osho büyük bi düşünürdür saygı duyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zatashi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 IntoTheRain said: Sizin izlediğiniz stream in arkasında cok olaylar oldu.Bir çok isteğimizi hatta tüm isteklerimizi reddettiler.Herşeye rağmen oynadık iyi oynadık kötü oynadık ama oynadık. Bu macın sorumlulugunuda üstüme almam gereken bir oyuncu da benim yenmem bekleniyordu.Yenmem gerekirdi.Ama olmadı.Bu yüzden hayal kırıklığı olduğu için özür dilerim.Gelecek milli takım macına benim yerime çıkmak isteyen Terran olursa pentegram ile irtibata geçebilir.Son olarak sunu unutmayın arkada 1000kişinin izlediği bir milli takım macına cıkmak ladderda find matche basıp oynamak kadar basit değil.Ben yinede yenen yenilen herkezi tebrik ediyorum.Özellikle fevax cok mücadele etti ama olmadı yinede eline sağlık. Vendetta dostum valla sadece su mesajına yorum yapmak için üye oldum.İşi ne kadar ciddiye aldığınız ortada.Her zaman yeneceksın dıe bısey yok olabılır bunlar harıka ısler oluyor yola devam etmelısınız.Tum olusumu da tebrık ederız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 osho'ya burdan şunu demek istiyorum 'tevrat diyorki öldürmeyeceksin' akıllı ol osho. BİZ TEVRAT BİLMEYİZ cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 IntoTheRain said: Sizin izlediğiniz stream in arkasında cok olaylar oldu.Bir çok isteğimizi hatta tüm isteklerimizi reddettiler.Herşeye rağmen oynadık iyi oynadık kötü oynadık ama oynadık. Bu macın sorumlulugunuda üstüme almam gereken bir oyuncu da benim yenmem bekleniyordu.Yenmem gerekirdi.Ama olmadı.Bu yüzden hayal kırıklığı olduğu için özür dilerim.Gelecek milli takım macına benim yerime çıkmak isteyen Terran olursa pentegram ile irtibata geçebilir.Son olarak sunu unutmayın arkada 1000kişinin izlediği bir milli takım macına cıkmak ladderda find matche basıp oynamak kadar basit değil.Ben yinede yenen yenilen herkezi tebrik ediyorum.Özellikle fevax cok mücadele etti ama olmadı yinede eline sağlık. Vendetta Biz gururlandık güzel oynadınız lag mag kısmet değilmiş ne diyelim ama kesinlikle üzülmeyin biz tatmin olduk izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yapmayın, döndürmeyin ultraliskleri çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 10 otobüs adam yığan yokmu len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 YOU SHALL NOT KILL OSHO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 basede şahin basıyom ben. çıkcaz yola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 minimapin üstündeki www.starcraftturkiye.com (tu) nedir bu reklam merakı ? GSL de ICCUP da go4sc2 de bu kadar reklam yok. hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mikro'da yardırdı Fevax zaten. Osho'dan iyiydi mikro ama makroda da Osho daha iyiydi. Gelecek defaya alırız bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 tunca said: You: hi we're gonna play i think Osho: we play later i think You: yeah ok Osho: u can go ahead and obs 1st game starting Ezgun vs darvin You: kk now our turn ? Osho: SWPro vs Blood now i think^^ You: k now us ? Osho: Flyling vs vandetta =) haha man u wanna play so much realx :D we will play You: well they told me i was second to play :p Osho: Hehe You: i respect you alot as a player and i am very saddened that yout hink i cheated, i swear i hate that kind of !@#$.. Osho: dude seriosuly i never seen a ZvZ Drop in my life and i saw many zvz games so why u put hydra where my dropships are ? mah i dont care gl hf You: they went there when you rally pointed some overlord to my base and stayed tehre till the beginnig of game.. Osho: ok ok You: lets play a fun game to watch we have 1200 viewers, glhf i hope you dont continue to think i cheat :/ Osho: ok mayb u just lucky with those muta + hydra gl hf ilk oyundan sonra böle bi muhabbet ngeçti gayet good mannered ikna etmeye çalıştım, 2. oyunun ortasında yine SRSLY İ WONT ALLOW STREAMERS AGAİN dedi işte FUCKING KIKEZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Tsg yazısı mapı kapatıyor steamerlere ulaşabilcek varmı kaydırsınlar onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 teşekkür ederim herkese elimde geleni yaptım alabileceğim bir oyundu 2. oyun ama olmadı bidahakine inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 oşoyu hackleseydik keşke ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 sunucu kimdi burda konuşan ? multitasking dediydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar