Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dunyada birtek sizin sahip oldugunuz..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iki elimide kullanabiliyorum. Yazı yazarken filan misal. Sonra gözlerim giydiğim kıyafete göre açık veya daha koyu oluyor. Lens takıncada lens olduğu belli olmuyor bu özellikten zaten çekik gözlüyüm brb. Bide yamuk yürüyerek dengede kalabiliyorum D:
Mesaj tarihi:
osuruğumu alarm niyetine kullanıp ev ahalisini uyandırabiliorum sabahları düzenli en erken kalkıp sabah ereksiyonu icin tuvalete gittiğimde osurunca sağlam oluo tüm geceki gelio böle zöpart diye...

şaka lan fantazi yaptım... walla bak.. hayır osuruyorum da böyle değil yani.. wala bak.
Mesaj tarihi:
Sıkılmadan 72 saat 5 dakika 43 saniye veya 72 saat 13 dakika 23 saniye sex yapabiliyorum eğer bayan partnerim değişirse bu rakam daha yukarı çıkabiliyor.

Rekorlar kitabı için başvurdum yakında karşınızda olurum
Mesaj tarihi:
scorch said:

osuruğumu alarm niyetine kullanıp ev ahalisini uyandırabiliorum sabahları düzenli en erken kalkıp sabah ereksiyonu icin tuvalete gittiğimde osurunca sağlam oluo tüm geceki gelio böle zöpart diye...

şaka lan fantazi yaptım... walla bak.. hayır osuruyorum da böyle değil yani.. wala bak.

adam liseli
Mesaj tarihi:
Nomak said:

Sıkılmadan 72 saat 5 dakika 43 saniye veya 72 saat 13 dakika 23 saniye sex yapabiliyorum eğer bayan partnerim değişirse bu rakam daha yukarı çıkabiliyor.

Rekorlar kitabı için başvurdum yakında karşınızda olurum

sirf kizlami?
  • Yeni Oluştur...