reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bir yeteneginiz, ne bilim hesaplama gucunuz yada bunun gibi bisey var mi? yada sole olabilir, dersinizki benim ole bi yetenegim varki su ana kadar kimsede gormedim gibi.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 öyle bi yetenegi anlatabildigin an ve anlattıgın şeyin anlaşılabilir oldugu an o yetenegin tek olmadigini anlayabilirsin o yüzden anlatılmaz yaşanır bunlar.
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 kaynımda da var herkesin yeteneği kendine iki kişinin bildiği sır, sır deildir zaten benim babam spiderman yetenek sizsiniz söylenmeden söyliyim
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Fistan said: öyle bi yetenegi anlatabildigin an ve anlattıgın şeyin anlaşılabilir oldugu an o yetenegin tek olmadigini anlayabilirsin o yüzden anlatılmaz yaşanır bunlar. bu yetenek bende de var
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Burda yazarsam lanet olasi fedraller gelir beni alir.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Awareness. Ama bir çok insanda var bu. Bide küçükken duşta elimi hafif kaldırıp damlalar ağmış ben de spider-man'mişim gibi yapardım. Tamam hala yapıyorum.
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 dünyada bi tek küçükken sen salak değildin abi. hepimiz öyleydik
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bi forumda okumuştum her duş aldığında terminator ritual yapan adam vardı. terminator ışınlandığında çıplak yağmur altında falan ya diz çökerek o anı canlandırıyomuş işte
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 fede said: dünyada bi tek küçükken sen salak değildin abi. hepimiz öyleydik İkiniz öyleydiniz diye herkese genelleme yapmayın.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Longshanks said: bi forumda okumuştum her duş aldığında terminator ritual yapan adam vardı. terminator ışınlandığında çıplak yağmur altında falan ya diz çökerek o anı canlandırıyomuş işte sdghlpjoper ama ya
moncici Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 aynı şarkıyı abartısız bütün gün sıkılmadan, aralıksız dinleyebiliyorum. sonra uyurken o şarkı kafamda çalmaya başlıyor, rüyamda dinliyorum falan. mesela bugün caribou-odessa. belki vardır başkalarında da.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Longshanks said: bi forumda okumuştum her duş aldığında terminator ritual yapan adam vardı. terminator ışınlandığında çıplak yağmur altında falan ya diz çökerek o anı canlandırıyomuş işte hahah
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 krater seklinde dus yaptirip, tesla coil dosetmis evine.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 gözlerimle bulutları dağıtabiliyorum.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kendime has kakalarım var. nevi kakasına münasır
Nako Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 moncici said: aynı şarkıyı abartısız bütün gün sıkılmadan, aralıksız dinleyebiliyorum. sonra uyurken o şarkı kafamda çalmaya başlıyor, rüyamda dinliyorum falan. mesela bugün caribou-odessa. belki vardır başkalarında da. bana da sardırdın şarkıyı
Law Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 İnsanları çok iyi manipüle edebiliyorum bir nevi mind trick gibi. Özellikle 3-5 yaş arası insanlarda müspet sonuçlar alabiliyorum.
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 xunn said: Awareness. Ama bir çok insanda var bu. Bide küçükken duşta elimi hafif kaldırıp damlalar ağmış ben de spider-man'mişim gibi yapardım. Tamam hala yapıyorum. allah belanı vermesin aklıma getirdin ben de yapıyordum bunu. İlk duşta yapayım hatta.
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kafama şampuanı kopurttukten sonra havaya havaya dıkerek şekiş verip nasil olmus diye aynada bakiyorum bende.
Öne çıkan mesajlar