reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bir yeteneginiz, ne bilim hesaplama gucunuz yada bunun gibi bisey var mi? yada sole olabilir, dersinizki benim ole bi yetenegim varki su ana kadar kimsede gormedim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 öyle bi yetenegi anlatabildigin an ve anlattıgın şeyin anlaşılabilir oldugu an o yetenegin tek olmadigini anlayabilirsin o yüzden anlatılmaz yaşanır bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 aaa aynısı bende var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 kaynımda da var herkesin yeteneği kendine iki kişinin bildiği sır, sır deildir zaten benim babam spiderman yetenek sizsiniz söylenmeden söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Fistan said: öyle bi yetenegi anlatabildigin an ve anlattıgın şeyin anlaşılabilir oldugu an o yetenegin tek olmadigini anlayabilirsin o yüzden anlatılmaz yaşanır bunlar. bu yetenek bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Burda yazarsam lanet olasi fedraller gelir beni alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Awareness. Ama bir çok insanda var bu. Bide küçükken duşta elimi hafif kaldırıp damlalar ağmış ben de spider-man'mişim gibi yapardım. Tamam hala yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 dünyada bi tek küçükken sen salak değildin abi. hepimiz öyleydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bi forumda okumuştum her duş aldığında terminator ritual yapan adam vardı. terminator ışınlandığında çıplak yağmur altında falan ya diz çökerek o anı canlandırıyomuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 fede said: dünyada bi tek küçükken sen salak değildin abi. hepimiz öyleydik İkiniz öyleydiniz diye herkese genelleme yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Longshanks said: bi forumda okumuştum her duş aldığında terminator ritual yapan adam vardı. terminator ışınlandığında çıplak yağmur altında falan ya diz çökerek o anı canlandırıyomuş işte sdghlpjoper ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 lan yapılır aslında hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 aynı şarkıyı abartısız bütün gün sıkılmadan, aralıksız dinleyebiliyorum. sonra uyurken o şarkı kafamda çalmaya başlıyor, rüyamda dinliyorum falan. mesela bugün caribou-odessa. belki vardır başkalarında da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Longshanks said: bi forumda okumuştum her duş aldığında terminator ritual yapan adam vardı. terminator ışınlandığında çıplak yağmur altında falan ya diz çökerek o anı canlandırıyomuş işte hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 krater seklinde dus yaptirip, tesla coil dosetmis evine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 en birinci benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 gözlerimle bulutları dağıtabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kendime has kakalarım var. nevi kakasına münasır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 moncici said: aynı şarkıyı abartısız bütün gün sıkılmadan, aralıksız dinleyebiliyorum. sonra uyurken o şarkı kafamda çalmaya başlıyor, rüyamda dinliyorum falan. mesela bugün caribou-odessa. belki vardır başkalarında da. bana da sardırdın şarkıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 çok güzel seks yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 dirsegimi yalayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 İnsanları çok iyi manipüle edebiliyorum bir nevi mind trick gibi. Özellikle 3-5 yaş arası insanlarda müspet sonuçlar alabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 xunn said: Awareness. Ama bir çok insanda var bu. Bide küçükken duşta elimi hafif kaldırıp damlalar ağmış ben de spider-man'mişim gibi yapardım. Tamam hala yapıyorum. allah belanı vermesin aklıma getirdin ben de yapıyordum bunu. İlk duşta yapayım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kafama şampuanı kopurttukten sonra havaya havaya dıkerek şekiş verip nasil olmus diye aynada bakiyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 parmak izi, dna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar