Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 gebersin köpekler![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ha bu arada unutmadan o büyüklükte bir göktaşı Yunanistan'a çarparsa izmir dahil bizim ege kıyı şeridimizde kalmaz. Madem başkalarına faşistsiniz bari kendinizi düşünün.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Böhü ölmek istemiyorum.[İzmirlidir][signature][hline]Madcat..
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ekşi sözlükten alıntı baba hani; nerdesin silindin bi anda... kesin olaraq verdiği tarih "20 temmuz 99" dediler, olmadı "8 ağustos 99" dediler hadi artıq yıl falan, hesaplayamamış 11 ağustos'u bekleyelim, mars'tan kral gelecek dediler, hiç bişi yoq ortada... gaipten biliyorum muabbetine yaladın yuttun cıwırı, milletin içine ateşi düşürdün gittin abi... hayır eşşek gibi inandım ben de... yuh... oğlu da sahtekârmış bunun... "babam'dan serpti" diye bi sürü kitap yazmış, kehanette bulunmuş, pouzin kentinin yanacağını söylemiş de sonradan kendi yakmış koca kenti. ailecek kurt olmuş bunnar. [gece gelip ztmesin şini beni... tırstım bi an] Katılıyorum :)[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 *Son kez armegeddonu izler ve Liv Tayloru düşünerek yarını ÖSS yerleştirme şeysini ve Kucağa düşecek Meteorü düşünür*
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Nostradamusun magerysi kaçmış acaba?[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: fedaykin, 18 Ağustos 2004 16:45 tarihinde demiş ki: Madem başkalarına faşistsiniz bari kendinizi düşünün. Amerikaya dushucek olsa zil talkip oynarsin ama.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Oyle bir meteor düşşse zaten dünyada hayat kalmaz.Sera etkisi ıvır zivir derken sonumuz dinozorlara benzeyecek.Onlarda meteor dan gebermişti zamaninda.tee 65 milyon yil önce.
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: lord_elvyn, 18 Ağustos 2004 13:53 tarihinde demiş ki: pc'me bişey olmasında... [signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ben her zaman söylüyorum Amerika'nın yeri apayrı. Şayet bu meteorun düşüşü dünyayı daha yaşanabilir yapacak olsa idi tabii ki sevinirdim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Her zamanki gibi muhabiriniz Abso olayı Bodrumdan size canlı iletir. :) Nerde olay orda Abso hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Hayır Hayır Yarın ölemem daha cuma günü yapacak işlerim var acaba erteletebilrimiyiz şu işi? ehe[signature][hline] The Truth is out There
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 come the millennium, month twelve, in the home of greatest power, the village idiot will come forth to be acclaimed the leader -nostradamus, 1555 abi bu dogruoldugu icin simdi icime kusku düsmedi degil :D[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bizim buralar alışıktır bişi olmaz ehe daha 5 milyon yıl önce türkiye felam suyun altındaydı komple (severim coğrafya şeysini) 1 milyon yılda 17 kere buzul çağı da yaşamışız zaten bu civarda (discovery channel diyor). bişi olmaz geçer. gu gece yatıcaz, yarın kalkıcaz heryer yerinde olacak aynı şekilde, (kıtaların haraketinden dolayı bikaç milim oynamış olabiliriz tabi yerimizden) neyseki amazon.fr yada amazon italya sitelerinden bi siparişim yoktu bu aralar :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 nostradamus kehanetleri kolpa ya.. zamanında "nostradamus dedi ki 1999 yılında hepimiz ölücez kıyamet gelcek" diye ortalığı karıştırdılar.. sonra ne oldu? yıl 2004.. hala yaşıyor muyum? evet.. o zaman ben yukardaki nostradamus kehanetine neden inanayım....[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Ağustos 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Valeron, 18 Ağustos 2004 15:13 tarihinde demiş ki: zaten amerikaya duşmez ki boyle kuyruklular,metoarlar varsa yoksa masumlara . masumlarla neyi kastettin? amerikaya kuyruklu yıldız düşünce neden mutlu olucaksın? Birkaç lider yüzünden Amerikadaki herkes ölünce mutlu mu olucaksın? Peki fransa ne kadar masum? italya ne kadar masum? yunanistan ne kadar masum? Geçmişte onlar da suç işledi. O zaman onlar da ölsün. Ölsün ölsün. Hatta biz de günahkarız. O zaman biz de ölelim. Tüm dünya gebersin. Şu "Kahrolsun Amerika" olayınıza öyle bir hastayım ki..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Absolut, 18 Ağustos 2004 18:50 tarihinde demiş ki: Her zamanki gibi muhabiriniz Abso olayı Bodrumdan size canlı iletir. :) Nerde olay orda Abso hehe ucuz fiyata yıldız taşı da alırsın.. AK47 almıştın, şimdi de taş atarsın, ne de olsa Türkiye'de o moda :-P[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bush a 4 yanlış bir doğru götürüyoru öğretmemişler[signature][hline]Lil'Alur for Shar
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya o amerikalıda biraz morunmuş :) yarınkı çarpacak yıldızı heralde dünden bilirsik demi :) 2 hafta falan önce sölerlerdi bizde merakla beklerdik :lol:[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 18 Ağustos 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Krmz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Günümüz teknolojisiyle heralde anlaşılırdı bir kuyrukyıldızın yaklaşıp yaklaşmadığı. Nostradamus abartmış biraz :D[signature][hline]...
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bi carpsin varya alirim dedemin pompalisini kapikuleden girerim.. selanikten baslar asagi dogru isgali temacuh yapariz
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bruce willis bizi kurtarir...
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 çarparsa kuyrukluyıldız değil sizi allah çarpar[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 *!Ellerini sağa sola savurup koşmaya başlar* Hepimiz öleces!!..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Nostradamus hakkında atıp tutmadan önce daha fazla araştırmanızı öneririm. Her şeyi geçtim yarın kuyruklu yıldız çarpacak diyen Nostradamus değil, onun dizlerini yorumlayan kişiler. Ölüm zamanı, mezarının açılacağı yıl gibi bir kaç ayrıntı hariç tarih vermemiştir, belirli olayları söyleyerek insanların tahmin yürütebileceği ipuçları bırakmıştır. Örnek olarak İkinci Dünya Savaşı bunu en belirgin kanıtıdır. Savaşı baştan sona anlatmıştır ki bu vatandaş 15. yy'da yaşıyor dikkatinizi çekerim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Öne çıkan mesajlar