DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 how about atlet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 yazın giyiyorum sadece atlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Cok temiz oldunu iddia edip ardindan ic camasirlarini havalandirip tekrar giyen biri vardi summon pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 aytek gibi dolanıyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 yalan söylüyo slip don giyiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 µh said: eczanelerde satilan bir sey vardi onu cok ovuyorlardi Borik Asit Borik asit, aynı zamanda borasis asit, ortoborik asit ya da hidrojen borat; genellikle antiseptik, böcek ilacı ve koku gidericilerde kullanılan beyaz kristal renkli, suda çözünen bir inorganik asit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Fistan said: don giymiyom ben biliyordum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 DoruK said: olum ne yumusaksiniz bazen ya Improve Your Health IQ: Does Cold Weather Make You Sick? sabah dus da aliyorum islak sacla klimali ise de gidiyorum bir sey olmuyor. adam gibi yemek yiyip bunyenizi saglikli tutarsaniz hasta masta olmazsiniz. kaldi ki orada demeye calistim sey tamamen dus almamanin kisiye gorunmeyen etkileriydi. sabah alin aksam alin farketmez de alin abi. gercekten bu arkadaslar, anneanne gibi davranmayin 30 yasina gelmeden yaz kis haftada 2-3 defa saunaya gidiyorum, ardindan muntazaman balkonda nargile/sohbet seklinde kuruyoruz pampilerle, burnum dahi akmadi 5 senedir. kendinize iyi bakin pls, bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 temsili, https://i.ytimg.com/vi/s8wCk8_A440/maxresdefault.jpg bonus: http://images.china.cn/attachement/jpg/site1005/20121012/001372a9a88e11e20ec74a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 az hasta olanlar kanser oluyomus ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 bünyeye hastalık da lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 ben de 3-4 senedir mont giymiyorum. sadece kar fırtınası veya şakır şakır yapmur varsa alıyorum o da ıslanmamak için. insanlar hep yadırgıyor. hatta buradan birine kulaklık satmıştım fakir misin demişti (bathory galiba). uzun zamandır ilk kez dün aksırmalı tıksırmalı hasta oldum, bugün geçti. sıkı beslenip bünyeyi soğuğa alıştırırsanız bir halt olmaz, aksine sürekli sıcak durmaya çalışarak, burnunuzu ve doğal immun mekanizmaları adam gibi çalıştırtmayarak sadece güçlenmeyi öteliyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 fakir misin asdsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 montu derinin altından giyince üşümüyor insan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 valla ben eskiden soğuğa çok dayanıklıydım hiçbişey olmazdı ama son 6-7 senedir belki deli gibi üşüyorum ondan kalın da giyiniyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 ben soguk odada uyuyorum ama disarida niye usuyeyim ki? iyi beslenmiyorum diye mi mont giyiyorum, nasil mantiktir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 bazilari soguk sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 özellikle üşümüyorum ki. asla titremiyorum yani. hava 14 derecenin altına inmedikçe mont almıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 hep 50 liralık giysen üşümessin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 tshirt ustu ucz polarlar is yapiyor veya windstopper. bronsit olmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 abi herkesi kendiniz gibi sanıp bunun üzerinden öneride bulunmak gerçekten tam anlamnıyla bir post-modern cahillik. lütfen biraz kültürlenin. herkesin bünyesi farklıdır. kimi insan hemen soğuk algınlığına yakalanır. kimi insan yıllarca grip olmaz. üst solunum yolların inanılmaz bir genetikle döşenmiştir, ocakta ıslak saçla dışarı çıksan birşey olmaz ama bir başkası saçı hafif nemli dışarı çıkınca sinüzit olur. hani insanlar "hmm bunlara bişi olmuosa ben de yapayım o zmn" diyeceğinden değil sadece bu kendini bilmiş hallerinize inanılmaz ayar oluyorum hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 bu arada şu bünyeyi soğuğa alıştırma muhabbeti ne kadar bilimsel bilmiyorum ama ben de o konuda goldla aynı fikirdeyim. ama tabi araştırmadan amca muhabbeti gibi geliyor biraz ama mantıksız da değil tabi. 2 senedir fln daha soğuk ortamlarda yaşıyorum. kendimi soğuktan özellikle daha az koruyorum. 2 senedir grip nezle mezle olmadım ki her sene olurdum bu yaşıma kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 goldbären said: özellikle üşümüyorum ki. asla titremiyorum yani. hava 14 derecenin altına inmedikçe mont almıyorum ben. 1metre yağ tabakan var senin, normalleştirme durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 ayrıca fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 black ice üçüncü bir mesaj atsan tam geri manevrayı tamamlayacaksın aslında. sen de hissetmedin mi kendini soğuktan korumadığında, alfalık genlerinin şişip kabardığını? survival of the fittest sadece atletik olmak değil. kimisi dayanıklı, "resilient" olarak survive ediyor, mesela ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar