Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Kadin deo. yaziyor katagoride ^^ ustunde erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Valeron said: ulan benim dediğim nivea silver ne leke yapiyo ne kokusu var mis gibi deo al kullan işte 10 kaat Bütün gömleklerim şu deodorantın çok iyi abi efsaneleri yüzünden beyaz leke oldu. Belki de benim terimle tepkimeye giriyor, bilemedim. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/317iTWLZEDL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 hiç abi bende 0 leke ben her gün duş alıyorum,duştan sonra sürüyorum,sabahları da axe sprey sıkıyorum evden çıkmadan leke meke yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 µh said: eczanelerde satilan bir sey vardi onu cok ovuyorlardi vicky gibi A- fransiz kozmetik firmalarinin var 80tl falan diger dedigin DEOTAK olmali simdi SebaMED 24HR care / LIME kullaniyordum da, hem 3-4 saat dayanmiyor hem de ter+lime kokuyorsun. https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/54722741-32278-sebamed-deodorant-24hr-care-lime-75ml NOT: ustteki nivea bende de efsane leke gomlek koltuk altinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 olm siz sabahları uyanınca evden çıkmadan falan mı sürüyonuz ? roll-on öyle kullanılmaz ki ? duştan sonra 1 kere sürücen o kadar,dakka başı roll-on sürülmez. axe'lar falan var güzel kokulu sabahları onu sıkın gidin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 e duşu da sabah evden çıkmadan alıyoruz asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Koltuk altı ter bezlerini aldırın ! Kökten çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 her gun pastirma sucuk yiyiyoruz, ayagimizda da mantar var :D yani, ben de dustan sonra suruyorum ama zaten sicak dus aliyorsan disari ciktiktan sonra terliyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 abi kışın sabah duş mu alınır hasta olursunuz amq bi de ben sıcak duş alınca terlemiyorum,ben genel olarak pek terlemiyorum 1 hafta yıkanmasam kokmam da ne pissiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Deotak. 7 gün etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Nivea Black/white denemistim beyaz kiyafette bildigin sari leke yapiyordu. Bu boyle ise silver ne yapain... Hic bir sey kullanmasam da sari leke olusuyomu terden onu bilmiyorum. Teri %100 kesen bir sey gormedim zaten ki iyi birsey degilmis oyle olmasi. Bir kere tereson diye bir sey almistim eczaneden roll koltuk altina suruyosun yatmadan Cayir cayir yakiyordu berbat bir seydi pek ise de yaramadi 3-4 kullanimda etkisini yitirdi fln. bir de surekli kullanicaksin bunu kesin cozum degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Sen kokmadigini dusunuyorsun. Terlemeyen bi insan olarak ben de ayni hataya dusmustum. Muhtemelen kokuyorsun. Hele 1 hafta dus almayip deodorant da kullanmiyorsan of. Ayrica dus almaktan hasta olunmaz. Valeron said: abi kışın sabah duş mu alınır hasta olursunuz amq bi de ben sıcak duş alınca terlemiyorum,ben genel olarak pek terlemiyorum 1 hafta yıkanmasam kokmam da ne pissiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 saç kurutma makinesi kullanıyorsan sorun olmaz kış da olsa, iyi kurulanmak lazım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 1 hafta yıkanmasa temiz kalacağını düşünüp insanlara pissiniz demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 DoruK said: dus almaktan hasta olunmaz. şöyle sansasyonel açıklamalar yapıyorsunuz aklım gidiyor yeminle. soğuk algınlığı diye bir hastalık da mı duymadın hiç? kışın ben de almıyorum sabahları duş ya. of sabah sabah o sıcacık yorgandan çıkıp kendimi üşütmek mi, asla. imkanım olsa geceden iş kıyafetlerimle uyurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 kisin dus alirken biraz daha sicak su kullaniyorum ben, uyanamiyorum dus almadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 olum ne yumusaksiniz bazen ya Improve Your Health IQ: Does Cold Weather Make You Sick? sabah dus da aliyorum islak sacla klimali ise de gidiyorum bir sey olmuyor. adam gibi yemek yiyip bunyenizi saglikli tutarsaniz hasta masta olmazsiniz. kaldi ki orada demeye calistim sey tamamen dus almamanin kisiye gorunmeyen etkileriydi. sabah alin aksam alin farketmez de alin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 sinuzit+migren olmamissin daha iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 migrenin bunlarla alakasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 abi 1 hafta duş almadna insan içine nasıl çıkıyorsunuz. her şeyi geçtim apış aranız doritos gibi kokmuyor mu insan kendi rahatsız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 kendi de çıkmıyordur, abartmak için yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 çıkmıyom tabi ki abartmak için yazdım ama ter kokmuyorum ondan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 DoruK said: Hele 1 hafta dus almayip deodorant da kullanmiyorsan of. bu iki koku birşeşince çok mide bulandırıcı bir sonuç çıkmıyor mu ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Red said: abi 1 hafta duş almadna insan içine nasıl çıkıyorsunuz. her şeyi geçtim apış aranız doritos gibi kokmuyor mu insan kendi rahatsız oluyor. her sabah don değiştir kokmaz kokan ten değil çamaşırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 don giymiyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar