Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekila tekila bacaksiz

reyou

Öne çıkan mesajlar

Bu meşhur bir şakanın uygulanışı. Şaka şöyledir:

Tekila ritüeli içerisinde tekila, ritüelin en sevimsiz kısmı. Tuz yalıyorsun, limon ile cilalıyorsun şahane, ama tekila antiseptik kokuyor. Ben sana bir yöntem öğreteyim tekilanın kendisi ritüelin en hoş kısmı olsun. Tuzu burnuna çek tekilayı iç limonu gözüne sık...

Kötü çevirdim ama Yeni zellanda tequila stunt man joke diye geçiyor bu. *
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Tekila ritüeli içerisinde tekila, ritüelin en sevimsiz kısmı. Tuz yalıyorsun, limon ile cilalıyorsun şahane, ama tekila antiseptik kokuyor. Ben sana bir yöntem öğreteyim tekilanın kendisi ritüelin en hoş kısmı olsun. Tuzu burnuna çek tekilayı iç limonu gözüne sık...

niye kine tekila da güzel bence gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

jackass teki elemanlardan biri yapıyodu bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tekila arkadaş ortamında güzel, şişeyi açacaksın, her shottan sonra masaya bardakları vuracaksın, sonra ilk ayağa kalkan midem öğk diyecek, sonra ayy canım diyip 2. kurban kalkacak, aman diyip o da kusacak, sonra sırayla herkes kusacak; sabah o uhu kıvamına gelmiş kusmuklar temizlenirken kimse birbirine bakamayacak ve aradan zaman geçtikçe konuşulamayan grup rezillikleri hanesine katılacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...