reyou Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qq6iEKVLzWY&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 in soviet russia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 vodka vodka boris yeltsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Bu meşhur bir şakanın uygulanışı. Şaka şöyledir: Tekila ritüeli içerisinde tekila, ritüelin en sevimsiz kısmı. Tuz yalıyorsun, limon ile cilalıyorsun şahane, ama tekila antiseptik kokuyor. Ben sana bir yöntem öğreteyim tekilanın kendisi ritüelin en hoş kısmı olsun. Tuzu burnuna çek tekilayı iç limonu gözüne sık... Kötü çevirdim ama Yeni zellanda tequila stunt man joke diye geçiyor bu. * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 kaç yaşında bu adam acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 sostizm said: Bu meşhur bir şakanın uygulanışı. Şaka şöyledir: Tekila ritüeli içerisinde tekila, ritüelin en sevimsiz kısmı. Tuz yalıyorsun, limon ile cilalıyorsun şahane, ama tekila antiseptik kokuyor. Ben sana bir yöntem öğreteyim tekilanın kendisi ritüelin en hoş kısmı olsun. Tuzu burnuna çek tekilayı iç limonu gözüne sık... Kötü çevirdim ama Yeni zellanda tequila stunt man joke diye geçiyor bu. * niye kine tekila da güzel bence gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 nası bi şaka lan bu? kendi kendine şaka mı olur. başkasına yapılır şaka. şebeklik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 sostizm said: Bu meşhur bir şakanın uygulanışı. Şaka şöyledir: Tekila ritüeli içerisinde tekila, ritüelin en sevimsiz kısmı. Tuz yalıyorsun, limon ile cilalıyorsun şahane, ama tekila antiseptik kokuyor. Ben sana bir yöntem öğreteyim tekilanın kendisi ritüelin en hoş kısmı olsun. Tuzu burnuna çek tekilayı iç limonu gözüne sık... Kötü çevirdim ama Yeni zellanda tequila stunt man joke diye geçiyor bu. * jackass teki elemanlardan biri yapıyodu bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Eskiden çok içerdik ama artık kokusuna bile dayanamıyorum. Sarhoşluğu çok pis oluyor Tekilanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 abso, her sarhos oldugu icki oyle gelir adama :d biradan bile nefret edersin bir kere kusturunca ama tekila candir ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 27 şat tan sonra bıraktım ben bu içkiyi , içmiyorum artık.. abso gibi kokusundan bile öğürüyorum... 3 sene oldu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ben bi basladınmı 42 shottan az icmem, hiçte öle bozmzm midemi, sarhosluğuda kötü değil, kokusu bile öle kötü gelmiyo, sizinmideniz zayıfmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Yürü beaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Cuce said: ben bi basladınmı 42 shottan az icmem, hiçte öle bozmzm midemi, sarhosluğuda kötü değil, kokusu bile öle kötü gelmiyo, sizinmideniz zayıfmış 42 de bişey mi ya ben 53 shot en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 64 shottan az içenle tekila masasına oturmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 trabzonlu olduğumdan 61 i görmeden bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 fakir misiniz tekila içiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 tekila baya tırt bi içki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 tekila mükemmel bir cila içkisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Abi tekila arkadaş ortamında güzel, şişeyi açacaksın, her shottan sonra masaya bardakları vuracaksın, sonra ilk ayağa kalkan midem öğk diyecek, sonra ayy canım diyip 2. kurban kalkacak, aman diyip o da kusacak, sonra sırayla herkes kusacak; sabah o uhu kıvamına gelmiş kusmuklar temizlenirken kimse birbirine bakamayacak ve aradan zaman geçtikçe konuşulamayan grup rezillikleri hanesine katılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 tekilayı biradan önce içiyorum biranın giderini 2'ye 3'e katlıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 direk agave kaktusunu yiyorum ben!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar