Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Oyuncuların çoğu yavşaktır"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Haluk Bilginer'in tam vurgu yaptığı tipte adamlar ikisi de, ikisinin de böyle ağlayarak ortaya çıkması gayet normal

yüksek çözünürlüklü bir tespit olmuş sdf

http://www.yeni1blog.com/wp-content/dosyalar/Haluk-Bilginer.jpg
Mesaj tarihi:
Açıkçası ben çok da büyük bir fark göremiyorum aralarında şu an için, eski performansına Müjdat'ın lafım olmaz ama aralarındaki fark da o performansı için.
Mesaj tarihi:
mujdat gezen in en azindan sahnesi iyidir, iyi oyuncudur simdi ne dersek diyelim, ali poyrazoglu ise haluk bilginerin tas attigi kisima giriyor, oyunlarida misal zerre ilgimi cekmez (ki genelde kadin rolu oynamak icin kendine seneryo yazar eheuehu), gene ali poyrazoglunun zerre calismasini gormedik camiya icin, ama mujdat gezen en azindan okul filan aciyor, ciddi yatirimlar yapiyor tiyatroyu yasatmak icin

haluk bilginer guzel soylemis, evet agir kacmis belki ama isin reklam ve polemik kismi filanda var, asil komik olucak olan ferhan sensoy ustune alir (ki zannetmiyorum alicagi) kendis uslubuyla bir cevap oturtursa cok egleniriz eheuahuaah
Mesaj tarihi:
Fin said:

DarKRideR'a tamamen katiliyorum :<

nerden ciktiki boyle bisi simdi durduk yere aciklama yani pek televizyon izleyemiyorum son zamanlarda durduk yerede yazmissa hakli sonuna kadar

bi dergide röportaj sırasında.
Mesaj tarihi:
Fin said:

DarKRideR'a tamamen katiliyorum :<

nerden ciktiki boyle bisi simdi durduk yere aciklama yani pek televizyon izleyemiyorum son zamanlarda durduk yerede yazmissa hakli sonuna kadar

Derginin bu ayki konusu ölümdü yanılmıyorsam. Haluk Bilginer'e de oyuncu babası ölse bile sahneye çıkar balonunu sormuşlar. O da fikrini söylemiş.

A'nın oyunculuğu B'den daha iyise, A'nın söylediği doğrudur diyemeyiz. Bu yüzden kişilerin oyunculuğundan yola çıkarak fikir sahibi olmayın bence. Bu yüzden MG saçmalamış; istediği kadar balon olsun, söylediği doğru. HB'nin eleştirisi yaptığınız işle övünmeyin, bırakın izleyiciler sizi övsün tadında. Kendinizi överseniz, böbürlenirseniz, yavşaksınız diyor ki haklı..
Mesaj tarihi:
Bunda abartılıcak veya şaşılacak birşey yok ortada ki Kompleksli Ego şişirmesi bir sürü şaçma sapan insanı içinde barından bir meslek doğru tarafı bu değil işinin ehli olmak ve bunu iş olarak görebilmek

Sen bunu yaşam olarak görürsen Oyunculuk mesleğini zedelersin arkadaş bu kadar basit

Bir oyuncu olarak benim yorumum yıllardır böyledir

Saygılarımla
Mesaj tarihi:
Llama said:

bence doğru
daha şehir tiyatrolarında öğreniyorlar işin raconunu
hele birde gençlik tiyatrolarında oynayan tipler yokmu
alayına gıcığım
özellikle bornova belediyesinin

+250
sanırsın hepsi adeta potansiyel şekspir bezemenklerin.
Mesaj tarihi:
valla haklısın haluk abi elini sallasan yavşağa çarpıyo

geçen alkış tutuyodum baktım yavşağın biri girmiş ellerimin arasına çapçapçap yanaklarına vuruyorum bunun
Mesaj tarihi:
babası ölünce çıkmak şu anlamda belki;
üçyüz bilet satıyosun salon dolmuş, anons yapıp iptal diyosun.

daha sonra müjdat falan cevap verince haluk "marangoz babası ölünce atölyeye inip sandalye yapmaz, amele iki tuğla daha koyayım demez" demiş, belki bekleyen işler var, belki marangozun prensibi "ne olursa olsun zamanında teslim edicem!!11" o yüzden kıyaslanması alakasız bence.

babası ölünce sahneye çıkıp çıkmamak prensip / karakter meselesi.

her yerde söyleyip kendini yüceltiyosan başka. babası ölen tiyatrocuların da "işte kendimi pazarlamak için mükemmel fırsat" diyerek sahneye şevkle çıktıklarını sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

valla haklısın haluk abi elini sallasan yavşağa çarpıyo

geçen alkış tutuyodum baktım yavşağın biri girmiş ellerimin arasına çapçapçap yanaklarına vuruyorum bunun

umut sarıkaya karikatürü gibi bişey yazmışsın abi ahahahdhjadgadg
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Llama said:

bence doğru
daha şehir tiyatrolarında öğreniyorlar işin raconunu
hele birde gençlik tiyatrolarında oynayan tipler yokmu
alayına gıcığım
özellikle bornova belediyesinin

+250
sanırsın hepsi adeta potansiyel şekspir bezemenklerin.

Yalnız şekspir tiyatocu/oyuncu degil. Yönetmen/edebiyatçı/senarist artık ne demeyi yeglersen o.
Mesaj tarihi:
sir said:

ben eminim ki yavşak kelimesini kullanmasa da aynı rage'i yiyecekti..gayet doğru konuşmuş bence de.

konuyla ilgili eski bir perihan mağden yazısı paylaşayım ben de bari =) tiyatrofobia

kadının üslubu, zeka seviyesi bi de onunla alakalı önyargılarım olmasa çok süper bi yazı olurmuştu
Mesaj tarihi:
Soimyr said:

Yalnız şekspir tiyatocu/oyuncu degil. Yönetmen/edebiyatçı/senarist artık ne demeyi yeglersen o.

Net bir tutum sergileyebilirim bu konuda aynı zamanda oyuncudur da kendisi Hamlette Hamlettin Hayelet babasını oynadığı bilinmektedir konuyu saptırmayalım ama
  • Yeni Oluştur...