Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Behzat Ç. (2010) - Star

Magnum

Öne çıkan mesajlar

evet de bademin "uzmanlarımıza bırakın" derkenki tavrı dikkat çekiciydi ki hemen ardından behzat "...neyi neden ve kimin yaptığını bilemeyecek" dedi.
kaldı ki elemanın yakalandığı gibi hücreye ya da nezarete atılmayıp, komiserin amca oğlusuymuş gibi odasında tost yiyişi, behzatın panpasının da beyaz şahinin sahibini evinin önünde kelepçelerken "belediyeden geliyoruz, başıboş köpekleri topluyoruz" diyişi falan sol vuruşlarının işaretleridir.
öyle "siz görevinizi yaptınız, artık gerisiyle terör ilgilencek panpalar, raat olun" durumu yok yani
Sosyal ağlarda paylaş

ulan harun, hem ağlatıyorsun peşine nasıl güldürüyorsun be insafsız! bırak şu gözyaşlarımı bi sileyim ya! çok absürt bi tablo çıkıyor ortaya.

Pringles

eheh, harun'un bir kutu pringles ile sorgu odasına girip ister misin diye sorması ve ardından zaten vermezdim, bu çok pahallı maaş aldığım zamanlarda alıyorum bi demesi, baya komiğime gitti.

lakin, bende evden para geldiğinde pringles alıp yiyorum ehehe.

kardeşim harun!
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=194621303885330&oid=131921136855377&comments&ref=mf

bu tırt karılar hep böyle gibi bi genelleme yapmak istiyorum :/

KAdınlar tırt değil. İstediğin kadar sev yada dünyayı yık, bu onun seni sevmesini zorunlu kılmaz. Sabaha kadar bilmem ne çalışmış, hoşlanmıyorum diyor işte hatun. Harun efendi nasıl olur lan bu diye hazmedemeyip kibrinden devam ediyor. Seviyorsan otur uzakdan sev, karşılık beklemeden yap birşeyler işte kendi çapında ve rahatsızlık vermeden.
Sosyal ağlarda paylaş

o degilde harbi iyi, ben cok sevdim. Bildigin ankara agzi iste, gerektigi yerde kufuru hic sakinmiyo herifler yani, bipleyip yapistiriyolar biz annioz nasil olsa aeheauh bayildim valla super odegil 16 bölum var, 4 unu izledim. Hemencik bitmesin diye gidim gidim izliom :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...