Law Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Evet ercü olayı bitsin çok uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Baggio said: Harun da gerçekte de ayı demek ki :p senin anana bacına laf etseler kafa göz dalmaz mısın ben öleceğimi bilsem gene dalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Filmin vizyon tarihi 28 Ekim olarak deklare edilmiş Emrah Serbes tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Dün TF2'de Süheyl Ç. nickli adam gördüm, güldürdü baya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yJa55bEu4rw&feature=player_embedded#at=40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://i.imgur.com/cuKW0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 onu bırak esas bu ne abi ahah http://i.imgur.com/yuKLv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 olm çok iyi lan adasfasf süper herifler ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 harun saf ankaralı bebenin tipe bak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi şu survivor herifi dizinin zayıf halkası resmen ya ne bilim saçları 3 e vur bari degişiklik olur.aynı parlak saçlarla.kötü oyuculukla.hatun izleyici kontenjanından faydalanmak için koymuslar takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ulan buna mı kalır hatun izleyici kontenjanı. bu arada bu dizi kanal değiştirmemiş diyordu birileri. yalanmış o muhteşem yüzyıl haberi falan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 akbaba gibi arkadaş lazım herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Selim yeni sezonda olmaz heralde zaten, "bi daha görmiycem la" dediydi en son amirim. DVD noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 arkadaşlar benim teyzem behzat ç., çıkacakmış kimse telaşlanmasın dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Selim'in gitmesine gerek kalmayacak gibi. Behzat ya hapise ya tımarhaneye gider =) En iyi ihtimalle kaçak olur. Selim'i görme şansı yok anlayacağın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 dün hayaleti gördüm barda diziden soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 abi filmin adı ve afişi afiş çok iyi ama isim çok leş http://m.friendfeed-media.com/6ddfb79aebded6dce374002359fa0fde19f54e53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 o ne ya ahahahah grizu patlaması olsaymış ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 isim, "kalbim senı unutucak kadar adi ise, ellerimdem onu yerinden sökücek kadar adildir" gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 of o lafın geçtiği bölümü yeni izledim. altıma sıçtım gülerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 afişi fake arabesk albüm kapağı sandım, gerçek çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 fede said: dün hayaleti gördüm barda diziden soğudum Gayet düzgün adam bence. Geliyor, takılıyor kendi kendine, arada fotoğraf çektirmek isteyen olursa da kırmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yok ya kötü bi herif demedim de dizide tşklı polis rolünde ama bara bi geldi pembe gömlek kıpkırmızı şort filan. ilginçti yani. D: geliyo takılıyo dediğin yer zodiac mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 dvd ciktimiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar