Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ya spoilere alın duşa girdiğim için bi kısmını kaçırdım o yüzden komple izlememeye karar verip sabah izlerim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ahha leyla mecnunu aynen almışlar karakol kısmı daha bomba olmuş şimdiden çarşamba bi daha izleriz herhalde ama başka kemara açısıyla yapsalarmış 10x olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Abi çatışma sahnelerinde falan çok tatlı bi görüntü oluyor ya. Nasıl bi kameradır bilmiyorum da, normal görüntüden farklı böyle, daha dinamik mi diyim, nasıldır işte. Garip bişey. Ama çogzel. Ne ki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Deliler harikaydı hele o göz kırpma sahnesine bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bahar'dan kurtulduk galiba :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Şu dizinin duygusal sahneleri bitiriyor insanı ya saniyesinde alıyor tüm yaşam enerjimi çok iyi yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 çatışma tamamda o kadar adam vurdular, kafasına sıkcaktı sonra hiç bişey olmamış gibi gay dansöz izleyip sorgu yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 SeaGle said: Abi çatışma sahnelerinde falan çok tatlı bi görüntü oluyor ya. Nasıl bi kameradır bilmiyorum da, normal görüntüden farklı böyle, daha dinamik mi diyim, nasıldır işte. Garip bişey. Ama çogzel. Ne ki o? nesi güzel ya bitse de gitsek diye izliyorum o sahneleri. bir de bu bölüm leyla mecnun dizisi karakterleri kısmını fazla uzattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 abi darkrider göreve hakkaten.bari gerge sen bak olm bu diizyi seviyoruz izliyoruz.daha dizi taze bitmişken noldu ne bitti anlatıyosunuz ayıptır türk dizisi diyemi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 aslında hakkaten öyle bi lamerlik var ülke genelinde, türk dizilerinde spoiler kültürü yok pek heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 valla diziden sora gelip katil hüseyinmiş behzat nası tokatladı hüseyini zazaza deniyor ayıp :) gerçi türk dizilerinde sabah gazetede yada önceki aksam ana haberde he boku anlatıyorlar böyle mallık yok bir karakter ölücekse manşet atıyorlar ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 illa yayınlanırken tvde reklamlarla birlikte izle diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Red said: abi darkrider göreve hakkaten.bari gerge sen bak olm bu diizyi seviyoruz izliyoruz.daha dizi taze bitmişken noldu ne bitti anlatıyosunuz ayıptır türk dizisi diyemi :) abi ne bilim, bir türk dizisini bu kadar ciddi şekilde daha önce hiç takip etmediğimizden yabancılık çekiyoruz bence, Behzat Ç hakkında spoilerli konuşmak veya insanları bu yöne itmek ne bilim ASDASDAS içimden gelmiyor resmen, Ama rahatsız olanlar çok varsa bundan sonra olmaması için çalışırız. Behzat Ç'de artık spoiler kuralları geçerlidir arkadaşlar asdfsd dikkatli olalım diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yani bi akasya durağı değil.farkı olsun güzelim dizinin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Abi, bn bilmiyorum ne spoiler, ne değil. Gözüme spoiler gibi görünen şeyleri taglarım artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 "taam işte görgü şahitleri arada yorum yapar kendi kendine" bu nedir ya ajaahdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Diğer dizi kahramanları ile interaktiflikten dolayı biraz sallama bir bölümdü belki ama genede tiplemeler falan süperdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 lol ben senin am-am-amir olduğunu bilmiyordum amirim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 2 bira 6 bir de cips 7 lira deyip para koyuşları çok iyiydi beah sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 spoilerden anlamam. ben ortada geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 mani said: spoilerden anlamam. ben ortada geldim. [Beğenmekten Vazgeç] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 abi bu 32. bölüm neyin kafası böyle çok eğlendim bu istanbul kısmında harika ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 http://www.startv.com.tr/BehzatC/behzat-c-bir-ankara-polisiyesi-108.html savcı yanlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ya arada denk geldiğğimde izliyordum ama baştan başliyim dedim yahu bölümler 2 saat,nefesim yetmiyor,cok sıkılıyorum ama izliyorum aşk-ı memnudan sonra en sevdiğim türk dizisi oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 abvermesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar