Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 DareJedi said: Terreria cok daha genis kapsamlisi bunun ama birisi 2D birisi 3D iste gec kesfettim ama terreria cidden cok daha keyifli. terreria minecrafttan ileri lafına sadece lol diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 3D olmasinin disinda farkli nesi var? Terreria icerik olarak cok daha fazla seye sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 abi minecraft inşa etmek üzerine. terraria daha bi adventure gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 3D perspektifinden dolayi dogru insaat uzerine ancak terreriada onun uzerine kurulu oda acmadigin surece satici gelmiyor kendini gece savunabilmen icin birsey insa etmek zorundasin vs. Yanlis anlasilmasin minecraft kotu demiyorum terreria icerik olarak + multisi ile daha dolu bir oyun diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Terraria'da da inşa etmek zorundasın evet ama önceki sayfadaki videoda gördüğün gibi şeyler yapamazsın. bu yüzden internette minecraft'ta yapılanlar videoları çok meşhur. Terraria'nın öyle bi olayı yok. 2D pentagon yapsan nasıl olur mesela sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 kavga etmeyin. durun. siz kardeşsiniz! Seperate said: Maden kazarken artık en diplerde siyahlı birşey çıkıyor,iron,gold hiçbirşeyle kazamadım onu,ne olduğunuda bulamadım ,sanırım daha dibe inemeyeceğimizi gösteriyor ? bedrock oluyor o şey. http://www.minecraftwiki.net/wiki/Bedrock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 pati güruhunun olduğu server var mı aktif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 baww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 vardı. ben şimdi mo' creatures smp versiyonunu bekliyorum. gelince kurucam. ATLARA BİNCEZ BIG CAT TAMELİCEZ GOGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 server yokmu beyler bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 server actı benim cafedeki bebeler saglam bi makinaya ama daha yeni plugin fln yüklemedim daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Grimnax said: server actı benim cafedeki bebeler saglam bi makinaya ama daha yeni plugin fln yüklemedim daha :P komple bittiğinde ya buraya ya da pmden bi ip atabilirsen çok şükela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mm2 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ya Abilerim Benim Java 1723 nolu hata veriyor internetten araştırdım bulamadım lütfen yardım edin minecraft oynayamamzlıktan kafam bunaldi bilgisi olan buraya yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Bir kaç tane yeni mod geldi. Single playerda oyunu modlamamızı kısıtlayan item id ve sprite id sınırlarını yukarı çekiyor. Kardeşimle birkaç gündür uğraşıyoruz. 20yi geçkin güzel modu single olarak oynamayı becerme aşamasındayız. Çarşamba finallerim bitsin bayağı minecrafta girmeyi planlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 mm2 said: Ya Abilerim Benim Java 1723 nolu hata veriyor internetten araştırdım bulamadım lütfen yardım edin minecraft oynayamamzlıktan kafam bunaldi bilgisi olan buraya yazsın http://java.com/en/download/help/error_1723.xml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mm2 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Onuda denedim Kaldırırkende Java 1723 hatası veriyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bu oyunun olayını bir kaç cümle ile özetleyebilecek biri var mı? Wikipedia'dan falan okuyayım dedim ama "bla bla bla" olarak okuyorum her şeyi. Nesi orjinal, nası böyle tutuldu ya da nesi zevkli anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ilk oynadığımda hayatta kalma kısmı cok etkilemişti. o aşama kolay aşılıyor gerci. daha sonra inşa etme sapkınlığı kendini gösteriyor. olup olmadık şeyler inşa ederken veya etmek için malzeme toplarken saatlerin gectigini farketmiyorsun. serverlar bulup başka insanlarla oynarsan bu zevk katlanarak artıyor. grimnax ın actıgı serverların hemen hemen hepsinde vardım. kafa dengi insanlarla bambaşka bir tad veriyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 İnşa kısmına bir türlü alışamadım. Keşfetmek daha cazip geliyor ama mob sayısı çok sıkıntı. Bununla ilgili modlar önerebilecek var mı ? Yeni moblar görmek istiyorum, zindanlarda gezmek istiyorum vs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://www.minecraftforum.net/topic/81771-v100-mo-creatures-v31-with-goats-jellyfish-mantarays-and-stingrays/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mirage said: Bu oyunun olayını bir kaç cümle ile özetleyebilecek biri var mı? Wikipedia'dan falan okuyayım dedim ama "bla bla bla" olarak okuyorum her şeyi. Nesi orjinal, nası böyle tutuldu ya da nesi zevkli anlamadım. canın ne isterse onu yapıyorsun. ne isterse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bu oyunu bi arkadaşım sayesinde öğrendim ve yükleyip takılacm. çok hoşuma gitti. var mı patiden oynayan varsa geliyim bende yoksa kuralım bişiler yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 adam gibi server bulamadım ya yemin ediyorum az önce girdiğim serverda 8 yaşında çocuk vardı sdhdgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar