Sypro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bir sonraki evliliğine artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Methral Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Kojiroh said: Olm kaç defa diycez dümdüz kazmayın aşağı diye http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1068048&Date=31.10.2011&CategoryID=79 dsfds bende dedim kaç kere de dinlemiolar düşüorz sona gdio itemlar fln.. realde hayat kayıyor elden dabe 1.9 pre release 5 çıktı bu arada haberinize.. bikaç cracked server prerelease 5e geçmiş bulunmakta bukkit desteklemio biliodm ben ama bilemedm yapan yapıor.. grimjo vea di, bi el atan da gerekerse zerodan yeni itemlar kassak bf3ten arta kalan zamanlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 en ucuz mc serverı nerden alıniy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 lan bu oyun bana muhteşem değişik geliyor. oynayanın neden oynadığını çözemiyorum. single ya da multi(hadi multisini anladım da single oynayan nabıyor abi) ağaçtan odun modun çıkarıp ev mi yapıyorsunuz. sağda solda çıkan saçma yaratıklardan mı kaçıyorsunuz hadi yaratıkları trapladınız evreni baştan yarattınız harcadığınız 2 haftaya(ya da kaç günse) bakıp olm naptım lan ben demiyor musunuz? hadi grafikleri über olsa gerçek gibi oluyor aga ondan kaptırıyorsunuz diyeyim ama oyun da 2 pixel be abi bilmediğim bir şey falan mı var benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Sorularının tek cevabı Youtube. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 son versiyonlarda çok karıştı oyun, potionlar dragonlar başka boyutlar falan derken :/ zaten araya skyrim giriyor aynı gün çıkıyorlar, anca seneye bakarım heralde minecrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 4 milyonu geçmiş satışlar, notch jet kiralamış. http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2011/11/05b8894659fdfc3fb6c1850a05c9fe34.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 cok iyi para kırdı be ya. bırakta kiralasın. ne zaman büyük bi şirket benzeri oyun yapar veya satın alırlar diye bekliyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 aynen bende. büyük bir şirket aynı fikirden bayağı daha iyi grafikli kopyasını veya benzerini yapar diye bekliyordum da nedense ses çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 cunku dah aiyi grafiklisini kaldırmaz bilgisayarlar minecraftın 2 onemli ozelliği inanılmaz boyuttyaki wroldler ve web browserdanda oynanabilmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 niye kaldirmaz ben bunu anlamiyorum adam kaldirdigi bi oyun yaptiginda kose olucak vaybe aklima geldiydi dicezs sonra. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 End of Beta Minecraft 1.0 çıktı. Fiyat 50 TL olmuş. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 acayip değişiklikler var sanırım ama eskisi kadar ilgimi cekmiyor oyun ya. dursun bakalım biraz belki gene bir server falan acılır toplaşırsak ekiple eğlenceli olabilir. tek başıma zevkli değil artık. server açın oynayalım yani kısacası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 her patch'ten sonra mod updatelerini yapmaktan gına geldi server açıktı birileri kavga etti sonra kapandı tekrar açıldı felan gerisini bilmiyorum. 10 kişinin felan olduğu serverlar olmazsa pek zevki olmuyor oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Düzgün server bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 valla daha güncellemdim bile minecraftı server fln yalan benim acımdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 arkadasim acmis hergün gelip anlatiyor sunu yaptim bunu yaptim. hicde haz almam minecraftan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Bizim bir server vardı, geçen ay galiba. Mo' Creatures modu yüklemiştik. Ogre falan var. Neyse işte bir video çekeyim bari dedim... O videoda serverın çöküşünü kaydetmişim resmen. Olaylar yaşandıktan sonra "piyüü gitti yepisyeni server" diye moral bozup hepimiz bıraktık. geriye bu görüntüler kaldı :D videoz http://www.youtube.com/watch?v=WnXopdibTZM http://www.youtube.com/watch?v=kxQsHs4I658 http://www.youtube.com/watch?v=2XVdBYTIX48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ben anlamadm kötü giden nolduki server da? izledim biraz ama çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Ogre diye bir yaratık var seni takip ederken önüne gelen blokları yıkıyor. Tüm farmlari kulübeleri ve evin girişini falan yıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 allah belamı versin nerden yükledim de bulaştım şu oyuna ya beş saattir oynuyorum. :/ bırakamıyorum da off neymiş arkadaş yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 güzel server yokmu oynayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 BramStoker said: allah belamı versin nerden yükledim de bulaştım şu oyuna ya beş saattir oynuyorum. :/ bırakamıyorum da off neymiş arkadaş yaaa ahaha minecraftta 5 saat geçirdiğini bişey sanıyor. ilk oynadığım gün farkında olmadan 12-13 saat oynamışım durmamaksızın. spastik ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mc krizim tuttu yine var mı server ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar