reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bole surekli gelip duruyo milletten davet fln, surekli sacma bisiydir diye geri yolluyorum, var mi sizin guzel diyip kullandiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bicivild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 status'u single olan hatun bulma application'i var bi tane. bi tek onu kullaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 lan sen evli değil misin? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 olm adamin nicke baksana, onun hersey di li gecmis zaman, simdi cumle icinde kullanalim; adam evli idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bi tane uygulama vardı, fizy.org gibi bişiydi ne aratsan profilinde dinleyebiliyordun face den çıkmadan, başkalarıda dinleyebiliyordu tabi. onun dışında hiç uygulama yüklemedim, açıkçası face den oyun(okey ve tavla da buna dahildir)/fal/burç vb. uygulamaları kullananları saçma buluyorum, aşırı gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 sadece bunları kullanıyorum. diğer hepsini de engelliyorum gördükçe feedde falan, davetleri de engellemiş oluyorum. davet gelemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 reyou said: olm adamin nicke baksana, onun hersey di li gecmis zaman, simdi cumle icinde kullanalim; adam evli idi Abov. Esim gormesin bunu elinden alamam seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Disby kullanmaya başladığımdan beri facebook kullanımımın azaldığını fark ettim. Sanırım sadece arkadaşlarla haberleşme, muhabbet için kullanıyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Sadece profile song kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 reyou said: olm adamin nicke baksana, onun hersey di li gecmis zaman, simdi cumle icinde kullanalim; adam evli idi di bence sen bu topici yoket sildir herkesi şikayet kapasınlar topici =) Eşin duymasın >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 tetris battle ama kimseye inv yollamam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 sayarsam burdan köye yol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Duysun lan. Korkmuyorum kimseden. Bizde ayni hatuna guzel dedigimiz surece sorun cikmiyor. Hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 wild ones güzeldi. edit:wormsümtrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 facebooku sadece iletisim amacli kullaniyorum sifir eklenti en iyisi bu yuzden. faceden cikmayip ona buna yorum yazip paylasan biri olsam bile ne eklentisi kullanirdim acaba bilemedim haa poker oynadim 2-3gun sayilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 City of Wonder. 3 gündür fena takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Pirates Ahoy diye bi şeye sarmış arkadaş bi süredir, bana da oyna dedi, ilk başlarda zevkli geldi de sonra Sid Meier's Pirates! kurunca baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 mafia wars oynuyordum da baydı 400 level oldum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Lyvanna_Dolores said: wild ones güzeldi. edit:wormsümtrak hemen deneyelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Desktop Defender.. delicesine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 şu hoplamalı bi araba oyunu vardı çok basit salak bi oyun. milletin puanı geçicem die çok kasmıştım bi ara en son 89 k falan yapıp geçmiştim herkesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 aquila said: bicivild aha tek eğlencem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 smarthan said: şu hoplamalı bi araba oyunu vardı çok basit salak bi oyun. milletin puanı geçicem die çok kasmıştım bi ara en son 89 k falan yapıp geçmiştim herkesi :P craxy taxi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 wild ones güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar