Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 O ayrı bir konu, Fener'in şansı Beşiktaş'ın 2 değişiklik hakkını daha maçın başlarında zorunlu olarak kullanmış olmasıydı. Şimdi ikinci yarıdaki şu oyunu ve tek değişikliğin oyuna katkısını gördüğümüzde tek bir değişiklik hakkı daha olsaydı Beşiktaş'ın neler neler olurdu diyebiliyoruz. Nihat-Holosko değişikliği olsa mesela Fener çok daha zorlanırdı, ya da Aurelio-Necip olur yine zorlanırdı. Beşiktaş maçı kazanabilecek düzeydeyken şanssızlığı yüzünden zar zor beraberliği kazandı. Bayağı iyi oynadık sonlara doğru üstelik, Fenerbahçe'nin hakkını yemek istemiyorum dediğim gibi özellikle golden sonra harika oynadılar fakat birşeyler eksik Fenerbahçe'de, takımda bir kopukluk var ki bunu ikinci yarı gördük. Fenerbahçe böyle giderse onlar için çok kötü olacak. Buradaki beraberlik gösterge olmamalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 tam tahmin ettgm gibi bi mac oldu,sacma sapan cok pozisyona girdi fb ama atamadı zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fb deplasmanı icin 1 puan cok önemli,inönüye bekleriz B)- sunu belirtmek isterim oyunun basındaki sakatlıklar olmasa fb yine bu kadar cok pozisyona girerdi eminim cünkü bjk nn defans cok kötü bariz ortada.disli rakipler darmadagın eder bizi schuster ne yapıp edip buna cagre bulmalı hucum futboluda bi yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Nihat en basta değişmeliydi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 3.Beşiktaş 10 puan 9.Fenerbahçe 7 puan ahh ahh şu maçı kazanmak vardı ama hakan sağolsun yan toplara çok güzel yannış çıkıyor :) edik:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 DarKRideR said: O ayrı bir konu, Fener'in şansı Beşiktaş'ın 2 değişiklik hakkını daha maçın başlarında zorunlu olarak kullanmış olmasıydı. Şimdi ikinci yarıdaki şu oyunu ve tek değişikliğin oyuna katkısını gördüğümüzde tek bir değişiklik hakkı daha olsaydı Beşiktaş'ın neler neler olurdu diyebiliyoruz. Nihat-Holosko değişikliği olsa mesela Fener çok daha zorlanırdı, ya da Aurelio-Necip olur yine zorlanırdı. Beşiktaş maçı kazanabilecek düzeydeyken şanssızlığı yüzünden zar zor beraberliği kazandı. Bayağı iyi oynadık sonlara doğru üstelik, Fenerbahçe'nin hakkını yemek istemiyorum dediğim gibi özellikle golden sonra harika oynadılar fakat birşeyler eksik Fenerbahçe'de, takımda bir kopukluk var ki bunu ikinci yarı gördük. Fenerbahçe böyle giderse onlar için çok kötü olacak. Buradaki beraberlik gösterge olmamalıdır. e o zaman kusra bakmayın da madem o kadar takımı ileri taşıyacak adamınız olduğuna inanıyosunuz, t.direktörünüz biraz mantıklı davransaydı da o adamları ilk 11 sahaya sürseydi, bi zahmet derbi maçına da rotasyon denemeseydi, siz de zorunlu değişiklik de yapsanız o adamlar sahada olsaydı demezler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ee bence zaten 11 başlamalılar, kadro benim elimde olsa nobre-nihat ile kesinlikle başlamazdım mesela Hayır anlamıyorum zaten Nihat ve Nobre'de bu kadar ısrar etmek niye? Yabancı kontenjanı sorunun vs. de yoktu. Kadro şuydu; Hakan Ekrem - Zapo - Toraman - İsmail Aurelio Ernst - Guti Nihat Quaresma Nobre ee bakıyoruz, 4 yabancı ile oynuyoruz. Bobo'yu, Hilbert'i, Holosko'yu sahaya sürüp gayet hızlı bir oyun oynama şansın varken gidip Nobre ile, Nihat ile, hatta formsuz Aurelio ile Fenerbahçe maçına çıkıyorsun. Sahaya sürülen 11'i tartışmak zaten işin ayrı boyutu, fakat bu 11'i sahaya sürdükten sonra telafisini yapmak istemek apayrı bir boyut. Schuster'in kafasında farklı birşey vardı demek ki yapacak birşey yok fakat şanssız sakatlıklar vs. olmasaydı ve iki değişiklik hakkımız olsaydı Beşiktaş fazlasıyla iyi işler çıkarabilirdi. Her neyse, öyle ya da böyle Beşiktaş her şekilde bana güven verdi. Keşke 3 puan alınsaydı lakin bazı alternatif oyuncularla maça çıkılmasına rağmen gayet iyi bir oyun sergilendi. Üstelik Saraçoğlu'nda Fenerbahçe'ye karşı sergilendi bu oyun ki bu beni fazlasıyla tatmin etti dediğim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 sağlam bi avrupa takımıyla böyle oynarsa beşiktaş fark yer yalnız. ne hava toplarında iyi defans yapabiliyo, ne de ileride durduğu için ara paslarını engelleyebiliyo. fenerin girdiği tüm pozisyonlarda bunlardı zaten. avrupa takımlarının forvetleri kaçırır mı bakalım böyle pozisyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ya bi durun ya t.d kesilmeyin hemen yani. belki de bu maçlara daha tecrübeli isim çıkartmak istedi.. belki nihat'a güvendi vs vs. rezalet bi kadro deil sonuçta çıkardıı kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Maçın hakkı fenerindir filan diyen arkadaş vardı burda, önceki sayfalardaki istatistik herşeyi açık net gösteriyor ki üstüne şunu sormak isterim: fb kaç tane organize atak yaptı. biri pozisyona girdi, biri oyunu kontrol etti. fenerbahçe gibi bir takım 2 senedir at - yat taktiği yapıyorsa oturup düşünmesi lazım ciddi anlamda. iki tarafında hakettiği sonuç oldu. Yalnız Uğur Meleke mi Mehmet Demirkol mu yazmış hatırlamıyorum ama sahanın en genci İbrahim Üzülmez'di diye. Ordaki çoğu kişinin bu adamı gördükçe kendisini sorgulaması lazım. 37 yaşındaki bir adam yere düştüğü gibi kalkıyor, 2 kişi ile mücadele edip kazanıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 rüyamda ibarihm üzülmez emekleyerek gelip, iyi misin Caner diye sordu. Noluyor lan!!??? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Cenk`in girmesi iyi oldu, sakatlık haklarımızı nihat ve nobre den yana kullanmalıydık ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ahaha ibonun dizlerinin ustunde hakanin yanina gitmesi tam bir film sahnesiydi, hakan iboya beni birakin siz devam edin dedi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 yahu bu basketbol mu istatistige bakıyorsunuz gol pozisyonu die bişe var ben macı izlerken offlaya puflaya mac izlediysem yanımdaki fenerli ha bire gol oldu die ayaga kalktıysa ezilmişizdir ama aykut saolsun yatmaya calıstı onun sayesinde bi beraberlik aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 oldun said: yahu bu basketbol mu istatistige bakıyorsunuz gol pozisyonu die bişe var ben macı izlerken offlaya puflaya mac izlediysem yanımdaki fenerli ha bire gol oldu die ayaga kalktıysa ezilmişizdir ama aykut saolsun yatmaya calıstı onun sayesinde bi beraberlik aldık ikinci yarıda biz yaşadık bunu onlar oturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 olası ağlamaların önüne geçildiği için minnettarız. Aykut Reis'in Stoch'u niye oyuna almadığını öğrenebilen var mı? sakat mıymış neymiş eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 kalenin içine 9 kişi koyarak defanstan kontraya çıkma fikri bayatladı abi. yersin işte böyle. rıdvan iyi dedi. yaparsın kontra taktiğini de selçuk dia santosla 3lüsüyle yapamazsın. hızlı akıllı pas yapan adamların olacak. ben örelyonun çıkmasına çok korktum, ama aykut saolsun, daha az atak yedik o çıktıktan sonra asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Arkasokak said: olası ağlamaların önüne geçildiği için minnettarız. Aykut Reis'in Stoch'u niye oyuna almadığını öğrenebilen var mı? sakat mıymış neymiş eleman? yabancı sınırlanaması yüzünden almadı Dartanian said: En güldüğüm anlar deli ibonun emekleyerek hakanın yanına gitmesi,Selçuğun pas atayım derken taca atması ve toramanın hücumdayken bi defans oyuncusu gibi vurduğu kafaydı.. :D abi o ibrahim toramanın kafasında benim kafam baya karıştı böyle kim atak yapıyo lan noluyo toraman defans mı diye bi bakındım sonra hahahahahhahaha diye güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 öncelikle her iki takımı da Galatasaray'a olan katkılarından dolayı tebrik ediyor ve takımım adına teşekkür ediyorum topun daha çok beşiktaşın ayağında fakat tehlikelerin de olması gerekenin aksine beşiktaş kalesinde yaşandığı bir maç oldu bunda büyük etken şusterin yanlış kadro tercihi ( nihat-nobre ) ile maça başlaması ve ilk 30 dk. içerisinde beklenmedik iki sakatlık ile elinin kolunun bağlanması bunun yanında beşiktaşın bir kanadının ( kerejma ) ve göbeğinin ( guti, alman ernest )çok etkili olmasına rağmen bunları nihayete erdirecek kapasitede bir ileri ucunun ve bitirici adamının olmayışı da maçı bu hale getirdi aykut dilmen ise yaratmaya çalıştığı yeni ankaraspor ile bir derbi maçında dahi tuzağa düşüp ( ileri çıkıp )maçı kaybetmemek için çok kontrollü ve sakin bir kadro çıkarmış, kontra toplar ve bir fener klasiği olan ceza sahası karambolleri ile maçı kazanabilmeyi umut etmiştir, bu hedefe uygun bir çok da pozisyon yakalamasına rağmen muhtelif takım içi düşmanları ( alex, diya ) bu pozisyonları ve değerli hocalarını cömertçe harcamaktan kaçınmamışlardır sonuçta derbide kazanan bursa-trabzon ve galatasaray olmuştur p.s. : şeref tribününde zırhlı audili büyükanıt, beşiktaşlı topçulara ve hakeme bela okuyan aziz, dışlarında ise endişeli gözlerle onları izleyen kiğılı vardı. neden hiçbir beşiktaşlı yönetici yoktu ya da olduğu halde ekrana getirilmedi merak ettim doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 beşiktaşın posisyon tekrarları bile geri konmadı ekrana yöneticiyimi gösterceklerdi bir kere mete düreni gösterdiler yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 toramanın küfürleride iyiydi ama dsadsa selçuk'a etti sanırsam. aziz iyi sövdü ama. normalde daha sakindir halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Red said: o diilde şu haldeki galatasaray bile zirveye ortak oldu ya birşey demiyorum :) hatta fenerin önüne geçtikbiz böyle oynamaya devam edersek dün akşamki iki oyun da bizi ezer geçer. net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 CthuLhu said: biz böyle oynamaya devam edersek dün akşamki iki oyun da bizi ezer geçer. net fenerinki derbi gazıydı her mac böle oynamazlar iki mac sonra yatmaya baslarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ezbere konuşuluyor yine, müdehale etmek durumundayım. dün akşamki oyun hali hazırda Fenerbahçe'nin ölü toprağıyla en iyi performansıdır. yatmaya başlamaya ne hacet, zaten yatışlardayız. pozisyon tekrarı verilmedi denilmiş. hakemin beşiktaş lehine çaldıklarıyla tribünde saç baş yolan elli bin insan vardı... stoch'u yabancı sınırlaması yüzünden almadı demiş cin fikirli bir üyemiz. "cristian'ın yerine neden almadı?" diye düzelteyim soruyu, sazanlığa mahal vermeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Cristianı aldığında 1-0 öndeydiniz skora yattı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Arkasokak said: stoch'u yabancı sınırlaması yüzünden almadı demiş cin fikirli bir üyemiz. "cristian'ın yerine neden almadı?" diye düzelteyim soruyu, sazanlığa mahal vermeyelim. basın toplantısında söyledi başıma geleceği biliyordum dedi eğer sıtoçu alsaydım " neden takım öndeyken kiristiyanı alıp orta sahayı kuvvetlendirmedin " derdiniz , o yüzden sıtoçu almadım dedi yani adam takımı, oynadığı futbolu, maçı , herşeyi bir kenara bırakmış, basın bana ne der, ben buna karşılık nasıl bir önlem almalıyım, maç berabere biterse ne demeliyim, kazanırsak nasıl konuşmalıyım ve buna benzer bilimum saçmalık düşünüyor, tabiki başarılı olamaz ha tabi bir de bütün bunların dışında ntvsporda ne zaman işbaşı yaparım diye de düşünüyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar