Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA:Beşiktaş - CSKA Sofia | 16 Eylül | 22.05 | Star TV

Manve_13

Öne çıkan mesajlar

Wispy said:

2-1 alırız.

Bu arada Aydın Doğandan hiç beklenmedik bir hareket, noldu kafasına saksı mı düştü de Star veriyor maçı ?

uefa'da tek takım kaldığı için şifresiz vermek zorunda.

zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dsmart nasıl patladı ama
zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

şu dsmarta laf ediliyor ya anlamıyorum hiç

lig tv olmasa digiturke 3 lira verilmez
ben digiturkle ilgili bişi demiş miyim? bunun da fanboyluğu çıkmış görmeyeli..

ben pek tv izlemeyen bi adamım beni bağlamaz kablotvmiş dsmartmış digiturkmüş vs. ama bana takımımın 2 tane avrupa maçını izletmemek için binbir takla atıp, çamur yollardan kendi dekoderini ve üyeliğini aldırmaya çalışan bu platformdan nefret ediyorum. inşallah her sene şlye 1 uefaya 1 takım göndeririz de batarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Digitürk'ün yayın kalitesi ve spikerlerini gördükten sonra d-smartın imba spikerlerini dinlemek ızdıraptan daha öte bi'şey.

Maç esnasında dinliyorsanız digitürk spikerlerini hata yapıyorsunuz. Arada radyoda ya da tv de programları oluyor. dinleyince daha severek izlersiniz maçlar.

d-smartın spikerleri gerçekten gerizekalı
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

şu dsmarta laf ediliyor ya anlamıyorum hiç

lig tv olmasa digiturke 3 lira verilmez

Yok öyle birşey,digitürk ligtv olmasa da her türlü çok daha iyi..
Bir kere dsmart kadar bozulmuyor,dsmart 3 günde bir bozuk en azından bizim burada öyle,saçma sapan hatalar,otellerdeki paytv tarzı arayüzü,saçma menüleri,kumandası,dandik dekoderi,bir sürü gereksiz kanalı,bir türlü çalışmayan hd si ile dsmart dügütürkün yanına yaklaşamaz..
Sosyal ağlarda paylaş

Digitürk'e ilk vestel'in mi ne bi kampanyasıyla geçmiştik, ilk zamanlarından beri vestel makine var ve kullandığım en güzel recieverdı ya :) Bilgiler düzgün ve az yer kaplıycak şekilde, kanal arası geçişler çok hızlı ve kumanda da sadeydi.
Şimdi dsmarttan bi reciever aldık hem onu hem digitürkü beraber tek recieverda izleyebilmek için. Resmen bela oldu başımıza ya. Dsmart hdsinden digitürk kanalında geçince takılıp kalır, kanal geçişleri çook uzun, kumandası karman çorman. Çok sinir etti beni yeni reciever.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...