Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçinden geleni söyle rahatla topiği

xunn

Öne çıkan mesajlar

diablo 3 oynayanlara üzülmeye başladım ben ya. ne bileyim çılgın gibi ne farmlasak onu farmlasak gelin beni farmlayın farmlaşalım

bütün geyik bu

para kazanmak istiyorsanız gidin borsa farmlayın abi manyak mısınız

vallahi çok üzülüyorum.

oyun oynuyorum diye kendilerini kandırıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ulan güzel değilsiniz. yaşınız 28+. hala lisesi ergen kafasında takılmaya devam ediyorsunuz. sonra neden birini bulamıyorum ben diye söyleniyosunuz. e bulamazsın tabi. hiç aynaya bakıp mantıklı düşünmeye çalıştın mı? mal gibi kaçan kovalanırı oynamaya devam edin. 35e kadar yolunuz var :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni üye olmuş bir n00b olarak yazmıyım diyorum, seviyemi biliyiim ak diyorum ama tutamıyorum lan kendimi.Önden tralier tadında çakım buraya sonra içimden geleni söyleyip rahat bir uyku çekecem, tipik hatun sendromu, karı bizim bölümden falan, kısa bi dönem takıldık ertesi gün kıçıma tekmeyi vurdu bi sik söylemeden noldu diyorum ikinci tekmeyi yiyorum, ee tabii nedeni bilmeyince kuduruyor insan. İyi diyorum tamam no problem sorun yok yani, bu olay arkadaşlığımızı konuşmamızı etkilemez diyorum, bir tekme daha gelicek ama hazırlıklıyım kaçıyorum asdfsdfasfd... Ak nasıl bir egodur lan bu... Sakin adamındır insandır bu yazık falan der geçerimde bu sefer şeytana uyup azına vuracam heralde.

Valla rahatladım lan

P.S: Duygu bırakmadınız lan adamda
Sosyal ağlarda paylaş

londra'da bi arkadaşım var gerçi tam arkadaşımda değil aynı liseden mezunuz öyle hukuk bitirdi burda heralde staj yapıyor oralarda olimpiyatlara gitmiş

Turkey beats China 82-55 in womens basketball!! yes!

yazmış twitterdan abv bu ingilizceyle nasıl survive ediyorsun allahın köylü salağı diyecektim yoksa kıskanıyormuyum lan herkes gitti yurtdışına ben kaldım ailemle yaşıyorum okul bittikten sonra Q_~
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...