niggaknow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 sigarayı bıraktım. fakat tam en çok içeceğimi düşündüğüm zaman bıraktım. çok garip bir şekilde üzüldüğüm bir olay beni acaip motive etti bırakmaya. çok enteresan. 2.günüm biraz zorlanıyorum ama şuan mesela canım hiç istemiyor içmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 devamlı değişen havadan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 MK bölümünün MK hocaları, geçen p.tesi haftaiçi gel kapıya toplantı tarihi asıcaz dediler, cuma gittim yoktu. Bugün asarlar diye yine gittim uyanıp yine piyasada yok hiçbirşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 beşiktaş'ın yeni besteyi maçta söylemek harbi ayrıcalıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ailemi özlüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 160 gr ton balıgı nasıl doyurucu bir ogun oluyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 özel şirketlerdeki insanların arasına mesafeyi sokan hiyerarşiye koyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 tekrar başlayınca yaz buraya niggaknow said: sigarayı bıraktım. fakat tam en çok içeceğimi düşündüğüm zaman bıraktım. çok garip bir şekilde üzüldüğüm bir olay beni acaip motive etti bırakmaya. çok enteresan. 2.günüm biraz zorlanıyorum ama şuan mesela canım hiç istemiyor içmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 eğer başlarsam yazarım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bu forumda kimse bana yardım etmior... beni sevmior... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 hehehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Sigarayı bıraktım. Yarından itibaren imkanı yok kimse içiremez artık bu meret'i. Boş boş duman çekip duruyorum kendime acıdım , yazık ediyorum kendime diye düşündüm daha demin ve daha da içmemeye karar verdim. Mart ayında 5 ay bırakıp tekrar Ağustos ayında başlamak tam bir aptallıktı. Hangi akla hizmet başladığımı ne ben ne de başkaları biliyo şaka gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 sigara ultima gibi, bin kere bırakıp tekrar başlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ya orası öyle aslında kaç kere ultimayı bırakıp tekrar başladığımı hatırlamıyorum ama bu illet'i bırakmazsak sonumuz kötü orası kesin. Ben bırakıyım da bi 9 10 ay daha sonrası ya nasip :D [tam öss dönemi de bırakılmaz ki aslında (A)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 en sevdiğim hayvanlar tapir ve mirket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Crysis said: sigara ultima gibi, bin kere bırakıp tekrar başlıyorsun haha benzetme süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 o kelebeğin yaşamaya hakkı yok muymuş!¿ uzaklaşsın diye salladık raketi atlamasaydı önüne. ağlayacak ne var altı üstü kelebek!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 içimden geleni söylemicem lan. oh rahatl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Çekirdeksiz üzüm varken çekirdeklisinden haz alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 seni gördüm sandım kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu 4 seneden sonra hala böyleysem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Bacağına ettiğimin ayedaş'ı... Elektrikler gitti. 20dkdir da gelmedi... Pfff. Ups hoşçakal demek üzere... Tam da işim varken... Senin taaaaaa bilmemnerelerine Ayedaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 sonunda is degistiricem, umarim su anki yer cok tantana yapmaz, kazasiz belasiz bir gecis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 klavye mouse falan almam lazım.. ms desktop3000 mi yoksa logitech s520 mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Topik direk Günlük olmaya başladı. Yapmayınız, burası rant yeri, dolup boşalma yeri. Allahım memelerle beraber paket geliyor herhalde iradesizlik kadınlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 dengesiz karılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar