wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Gidicem şimdi atıcam masanı pencereden aşağı, bugünden sonra da kendine dikkat et hacım dicem o olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 insanın her çalıştıgı yerde bir sorun olurmu ,bukadar şanssızlık olurmu! melek gibi takılırım ortalıkta müdür gelir bana takar kafayı! önceden olacakları kuyu kazmaları falan sezerim atar yaparım,sert takılırım müdür gelir gene bana takar. bu takmalar yetmiyormuş gibi aralarına almamazlık var bazen ben yokmuşum gibi davranıyorlar,oysaki ben burdayım 1.86 boyumvar 97 kg de agırlıgım var gormemeleri imkansız :S ama çaycı kahve getirirken bile bazen unutuyor beni :( 4 haftalık degil 4 aydır buradayım ama 3-5 yıllık takımın içine girmek zormuş yav:( ım here yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 işte bir ofis insanının hezeyanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Çıkart vur masaya hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 oy sıkıntı büyük dur sunu koyiyim biraz moral olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 AAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ehaha abi senin bu bağırmaların çok hoşuma oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Çalış. Daha çok çalışabilirsin. Çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 "oha x'i nasıl izlemezsin nasıl sinema öğrencisisin" kalıbından bay geldi, bana söylenmese bölümden bi arkadaşıma söylüyolar gene uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Cern'de yapılan deneyin sorumlusuymuşum gibi sorguya çekilmektende bana baygınlık geliyordu bir ara eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 leon diye bi film varmış çgozzel diye git onlara perma stun yesinler, kodumun entelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Saeros said: "oha x'i nasıl izlemezsin nasıl sinema öğrencisisin" kalıbından bay geldi, bana söylenmese bölümden bi arkadaşıma söylüyolar gene uyuz oluyorum OYNAMA LAN MESAJIMLA, KIRARIM MODLUGUNU ŞEBEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bizim bilgisayara bi bak kadar degil bence hicbirinizinki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bana da diyolar bazen yiğenim bizim evdeki proton hızlandırıcısı bozuldu gel bi tamir et diyolar ben de deneyci değilim amca diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bi bak mı? bizim bilgisayar da bi format atsana diyorlar burda, amerika'da sadece baktırıyorlarsa yine iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 hiçbiri hdd'sini yakmış abiye, hdd'yi çıkarıp sen bunu yakmıssın yenisi gerek dediğinde, sen ne biçim mühendissin öyle okulda hiçbi bişi göstermiyorlar atarlı tepkisi kadar güzel olamaz. bide kızlar msn hacklemeyi bilionn muu diye geliyorlar bazı bazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Ladykiller gözler var sende Selçuk. Gördüm o ışığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Ev arkadaşım çok çirkin bir kızdan hoşlanıyor. Bir saattir bana onu anlatıyor. Dinlemiyorum ve şuan paticiğe sövüyor. Salak gitmiş çirkine aşık olmuş sen gel paticiğe söv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Askin yasi olmaz be kuheylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 güzelliği çirkinliği olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Aazını kırayım Guenevere -.- Bir de hastaneler çok iğrenç yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Sc bölümü knight online olmuş bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 paticiğe ne zaman üye oldum bilmiyorum ve ara ara öyle özlüyorum ki. ayrıca yarın 9 da kalkcam. nasıl olucak yarın görücez. haydi hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 AAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 wastyrx said: AAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar