Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bir kere daha bişeyi uzun uzun kovalayıp elde edince sıkılırsam kendimi öldürücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?13,5571396 rahatlamam lazım LAAĞN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ben buldm çözümü, rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 WHA-PAP!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Önümüzdeki 2 hafta içinde mühendislik matematiği, termodinamik ve sayısal analiz kuizleri var. Onun yanında dinamik ve malzeme 2. vizeleri var. Ve bunları dün falan söylediler. ABVVVVV Hayır gidip 15 gün içinde 5 sınavın 2sini çakıştırabilmişler aynı güne ya, itiraz etmesek umurlarında da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Herşeyi hallettim hayatım mükemmel gidiyor herşeyden müthiş derecede memnunum ama neden hergün 3 litre kola içip her geçen gün daha şişman olmaya devam ediyorum ve bunu durduramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 2 sorunun tamamına yakınını doğru yaptığım, kalan 2 sorunun birine de birşeyler karalayabildiğim bi mühendislik matematiği sınavından 22 almak belanızı versin ya. Hayvan herifler. Bişeyler karaladım dediğim soruyu da, grafiğin direk teğetini bulmadım, teğet düzlemini buldum onun türevlerinden buldum xy düzlemine teğet noktaları. Hani doğru ama sağ kulağımı sol elimle tuttum gibi bişey oldu. Ona da hiç puan vermedi herhalde hayvan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 acaip stress altındayım, 1-2 insanın hayatnın kaymasını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 AAAAAEEEEEEEAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 buranın adını küfür serbest topiği yapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Etrafımdaki insanların "alçak dağları ben yarattım" triplerinde gezmesine tahammül edebilirim ama "hacı şu dağlar komple benim eserim" tribinde gezdikleri zaman tansiyonum çıkıyor. Allahım sinir krizlerine giriyorum öyle durumlarda. Millet sahip olduğu çük kadar hayat tecrübesini dağları tepeleri aşmış da elde etmiş gibi sunmaya çalışıyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 İnşaat mühendisi olsaydın belki ilerde dağ yaratabilirdin. gittin tornacı oldun, senin hatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 sanirim alkolik oluyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 SeaGle said: Millet sahip olduğu çük kadar hayat tecrübesini dağları tepeleri aşmış da elde etmiş gibi sunmaya çalışıyor ya.. sunu her gun goruyorum nerdeyse, cok cok bayik bisey gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bi sure sonra gormemezlikten gelmeyi ogreniyorsunuz zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 noktalar neden peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 dramatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kaptan bariz aradi, kendimi cok ise yaramaz hissediyorum diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kaptan bariz ne ya ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Senden ötürü, benden ötürü değil ki, senden ötürü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ilk kez mi duyuyosun ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Pasta said: kaptan bariz ne ya ahahaha. ekmek mi bu kalas? Tahmin etmeliydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 <'.'> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar