Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 tipine tükürdüğümün karısı cevap verse artık diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Sabah sabah okula mı gidilir yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bütün devamsızlık haftalarını harcayıp her sabah kıçına vura vura okula gitmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 1 dersten 1 saat devamsızlık yapsan anlatılan konuyu nasıl toparlayacağını bilememek.. Bölümünü sev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 sansima sicayim ya, nerdeyse 1 aydir gitmiyodum okula. Vizeler yaklasmis hirs ettim, su iki hafta full gireyim derslere dedim, zor bela sabahladim ve okuldayim. Ders iptal. Sonra neden derslere gelmiyosun oluyo, sevk mi kalir ansiklopedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Ders mi çalışayım iş mi yapayım çok tatsız bi ikilem FUFUFUFU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 SUMMON THE WHOOOOOORES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 said: "Gisele Bündchen geldi Türk kızı ayağını denk alsın" diye dolanan Türk erkeği; boyunun Gisele'in omzuna bile gelmediğinin farkındasın di mi? abi millet neden bu kadar -hakaret etmeyim diyorum ama bulamadım öle bi yol- parlak değil yahu.. hep çocukken iyot, omega3 eksikliği yüzünden oluyor bunlar.. canlarım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 çok yemek yemişim, 2 günlük vize arasında bira içi, maç izleyesim vardı. açasım gelmiyor birayı, içemicem çünkü. canım sıkkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bugün EEG ve MRI çekildim. doktor epilepsiden ben şizofreniden şüpheleniyorum. umarım ikimizde göt oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 demin ping atıodun ya lan? ne degisti simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Sayın kombi, +18 Sana kafam girsin. * Çalışmayan kombi için * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Sayın kombi montajcıları, +18 Size kafam girsin. * 2 gündür gelmeyen, yeni kombiyi takıcak montajcılar için * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 abi bu durumlarda basin kivirtmasi yapmayip buradan babalar gibi kombi markasini, servisi soyleyin. millet bilsin kullanmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Akşam sevgilim olmuş abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 okulda 7. senem, son sene mi aşık olunur! tanıştığım güne nalet olsun mezun olamicam elin kızının yüzünden bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 olm niye derste öğretmediklerinizi soruyorsunuz lan hasta mısınız niye yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 cok pis hasta oldum üstüne bas agrisindan ölebilirim, sinir oldukca daha cok agriyo falan. kulaklarimda hissediyorum o derece kötü. sonra ders calismam gerekiyo. etrafimdaki beyinsizlerden nefret ediyorum, hepsi firsat beklio bisi olsun diye, firsatini bulunca laf sokmaya calismak icin can atiyo hepsi. küfredicem cidden. bu kadar igrenc baslanmazdi ki güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 dasaaa said: abi bu durumlarda basin kivirtmasi yapmayip buradan babalar gibi kombi markasini, servisi soyleyin. millet bilsin kullanmasin Baymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Dartanian said: Akşam sevgilim olmuş abv. alkolü kıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 sınaw varda sinawi kim takar bee :S fizik de neymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mr_Hand said: Dartanian said: Akşam sevgilim olmuş abv. alkolü kıs. hallettim problemi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Siz siz olun hocanın kızına yazmayı düşünmeyin bile -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 naptın lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Abi karışık şeyler, anlatırım ama ben kalmışım dersten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar