PrudenT Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 benim durumum daha kötü kesinlikle sen asosyalsen biz nabalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ALLAHIM HİÇ PARAM YOK YA, OF RAGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 hayat.çok.güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 9-26-2-40-22-38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 PrudenT said: benim durumum daha kötü kesinlikle sen asosyalsen biz nabalım imza atacak arkadaşlarda okula gelmeyince + okuldan ayrılınca böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Birisi ağzıma kürek gibi ellerle falan vursun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Benimde birilerine patlatasım var ve ellerim bu iş için müsait. Dilersen mutualizm yumağı olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Psikolojik işkence de yaparsan anlaştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 diz buts ar meyd fo vakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Ben hayattaki engelleri bagırarak aşmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 tipik bir barbarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 kız arkadaşımın ağzına çok vurasım gelio bazen öyle böyle değil lan anlatamam ya salak mıdır nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Kendime cok sinir oluyorum aga ben. erasmus derslerini saydirmakla alakali bi belgeyi kaybettim gecen. 3 kopyasi da yok. Eski Ev sahibine 120 euro borcluyum ve esyalarimin bi kismi hala orada. Geldigim yeni yerde ilk gunum, bu gece ev arayacaktim netten hesapta yarin da gidecektim, nete sadece iphonedan girebiliyorum wireless kimligine caktiklarim yuzunden. Dolayisiyla ev bulma calismasi yattara bu gee icin. Min 3 gun otelde kalicam e bu 3 gunde bulabilecegimden bile emin degilim lan. Oteli de bu sabah ucak kalkmadan ayarladim, Meridian den sonra bos odasi olan tek otelin tek bos odasi yani koca stutgartta. Cok sorumsuzum usta cok. Gelisine yasamayi fazla seviyorum da sonra fatura giriyo kol gibi o kotu. Bole iste. Bi de fark ettim ki bunlari anlaticak daha kimseyi tanimiyorum lan bu sehirde ilk gun yani. Vay ey key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 hamsilipilav said: kız arkadaşımın ağzına çok vurasım gelio bazen öyle böyle değil lan anlatamam ya salak mıdır nedir frp lerine mi kızıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yok winrar yüklemeye kastım da çok delirtici msnden anlatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Haxball'da hep defans'a ben geçiyorum, Lol oynarken hep tank karakteri ben alıyorum. Hfffff Hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ahaha gol atamazsan defansa geçirirler tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Deathblade said: Haxball'da hep defans'a ben geçiyorum, Lol oynarken hep tank karakteri ben alıyorum. Hfffff Hadi iyi geceler. ahaha canıms ya :D tamam ulan bidahaki maçta ilerdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bu gece yatmam lazim kafayi bulmam lazim sharepoint denen olayi ogrenmem laziiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Allah belanı versin TIG MIG/MAG ITAB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bir odevi 5saatte anca yapabildik fuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 hamsilipilav said: yok winrar yüklemeye kastım da çok delirtici msnden anlatmak teamviewer sadece anlatmaya 1 kere kasarsın sonrası kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 cisim var ama gitmemem lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar