ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 allam ya prepiad kodu diye bana acaba hangi oyunun key'ini yolladılar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 PUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 PUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Fistan said: PUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDI hani 4chan geyikleri bitsindi sen de mi brutus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 azalarak bitsin ya birden olmuyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Bitmez ki. Siz bitersiniz onlar bitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hayda rinna rina rina rinananayyy hayda rinna rinnnay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 çok gerizekalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 xunn said: Bitmez ki. Siz bitersiniz onlar bitmeden. 4chan bitsin demiyoruz ya paticikte habire 4chanden taşınma geyiklerin günlerce yapılması bitsin diyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Masada Rakı arkada icenden de Levent Yüksel-Aşk mümükün müdür hala çalıyor o zaman vur kadehin dibine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ghost_boo said: TSK'dan nefret ediyorum. Asker beklemekten nefret ediyorum. Önune gelen her dişiye "hedef" gözuyle bakan aklı fikri sevişmek olan beyinleri tek hucreli rahatsız edici erkeklerden nefret ediyorum. İticiler. Rahatsız ediciler ayrıca. Psikyatriden nefret ediyorum , psikyatrik ilaçlardan da bir o kadar tiksiniyorum. Kendisi dışında herşeyi yadırgayan insanlardan hoşlanmıyorum. Buyuk şehirleri sevmiyorum , sokakta birilerine çarpmamak için bin takla atmak bir yerden sonra sıkıyor. Bazen sokakta random bir insan bulup ağzını burnunu dağıtmak istiyorum.Hatta öldurene kadar dövmek istiyorum. Angst Overwhelming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 son 1 senem ultra başarısız geçti anasını satıyım. Dibi gördüm yani. Artık bi yükselişe ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Soooooooooooookiiiiiiiiiiiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bülent başkaaaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ooofff ulaaan sonunda sınavlarım bitti uykusuzluktan yorgunluktan öldüm bittim bittim been öldüm bittim bittim beeeen şappur şuppur beni öp çık çıkı çıkı çıkı..ankaraya gidiyorum yoldayım çok mutluyum yihahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 of lanet olsun yarın speakingde falan batırmasam bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 1 aya kadardır alkol kullanmadım ama bu akşam olsa eğer rakı dan alkol komasına girebilirdim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Yarın durock'a gidip atar yapıcam.Laftan anlamayan şerefsiz bi garson çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Ulan kilo ver kilo ver, verdik işte. Şimdi donuyorum soğuktan... Daha kar da gelmedi. Offf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bu dediğinin olması için 50 kilo falan vermiş olman lazım herhalde kilo vermek iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 yarın sınav var. sabah 9 da kalkmam lazım. fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 herkes eşcinsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 offf gene konsolosluk gene sorun gene ben hallediyorum ama gören yok bi patlatıcam grupları o olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ulan cumartesi fizik vizesi yetmez gibi bide bu geceye teslim etmem gereken bilgisayar ödevim var :S kandirdilar bizi ya.. uni'ye git rahatlarsn dediler ''nah'' rahatladm iste :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuoco Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 off çok sıkıldım çalıştığım iş yerinden..müdürüm olcak cadı yellozun kafasını bilgisayarımın monitörü ile dağıtasım var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar