mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 sıkıntıdan az sonra ölücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 FAK DI SIKINTI o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 fakfakafkafkakfakfakfafkfak abi çok sıkılıyorum lan burda arkadası geçtim tanıdıgım adam yok bütün gün evden çıkmadan oturmak istiyorum yapınca da sıkıntıdan geberiyorum bütüm tempom değişti bi günde bi anda 1 ay önce OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 nili seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 xunn said: güzelim topiği 1 haftada günlük yaptınız. Burası öfke kusup sisteminizden atma topiği. Gerisiyle ilgilenmiyoruz. küfretmeden olmuyor ki bu iş.. al rüzgara küfredecem şimdi edemiyorum.. pencereyi dövüp duruyor mal. kafam şişti lan uğultusundan! yok es, yağ, geç. onu da beceremiyor.. bol rüzgar, az bi yağmur.. kuru gürültü anca.. dök ulan ne var ne yoksa, sonra defol git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Sigaram bitti... Kafayı yiyorum şu anda. Bu lodosta dışarı mı çıkılır şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bugün ne seyrettiniz topicinde insanların filmlere puan falan vermesi çok garibime gidiyor hatta gfds demek istiyorum gfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ne versinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 insan vücudunun uykuya, yemeğe, psikolojik rahatlamaya vs ihtiyaç duyması ne kadar zavallıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 hemen cyberdyne'a başvur sen dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ulan rüya ne saçma şeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 çok süper bi rüya gördüm! odamdaydım aynaya bakıyodum. saçlarım 1 numara falandı ama çirkin değildim. güzel ve güçlü görünüyodum. ama yanaklarım biraz çöküktü, kilo vermiş gibiydim. sonra çıplak olduğumu farkettim. sonra uyandım. çok futuristic bi rüyaydı. v for vendetta + la femme piege tadında bişeydi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 üşüyorum :/ sen git şarköylere karların dağlar tepeler şekilde yağdığı memlekette normal otur burada soğuktan don. bu nasıl iş yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ladytron said: çıplaközet çıkarttım okumaya üşenenler için. rüyaymış ama beyler sakin o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 aşık oldum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Aşık olunca buraya yazmıyoruz, ya günlüğe ya da yeni konu açıyoruz. Aç bakayım bir konu çiçek böcek seviyorum üleyn diye hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 çarşamba günkü dizi castında benden baska kimse seçilmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Holy said: Ladytron said: çıplaközet çıkarttım okumaya üşenenler için. rüyaymış ama beyler sakin o yüzden senin gibilerine öküz denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 meme var dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ulan çok büyük ikilemdeyim saat 6 da resmi bir yere gidicem toplantı tanışma geyiği vs. diyorum şimdi tam tüttürmelik ev müsait falan ama biliyorum kendimi yamulucam gidicem oraya beyin zom olmuş şekilde mal mal oturup gelicem sonra... akabinde derste çalışmam lazım. ölmüşüm lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ladytron said: Holy said: Ladytron said: çıplaközet çıkarttım okumaya üşenenler için. rüyaymış ama beyler sakin o yüzden senin gibilerine öküz denirçok özür dilerim, utanıyorum şu anda kendimden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ladytron said: Holy said: Ladytron said: çıplaközet çıkarttım okumaya üşenenler için. rüyaymış ama beyler sakin o yüzden senin gibilerine öküz denir/ crit olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 içimden bişey gelmiyo ama söylenecek çok şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 sc2 ladder da 15 maç üst üste maç kaybettim. NOLUYORE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Az biraz ya da çok içtim ve çatlak doktor hatunumu seviyorum gibi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar