Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 wotlk aldım. kendim açtım kutuyu. cdkey kullanılmış çıktı ya. lan bu nasıl bir cenabetliktir ya. yani küçükken döl kazanına düşmüşüm. obelisk hesabı hayat boyu cenabetim. cennetin nurlu sularında 555 kere gusl abdesti alsam geçmez bu cenabetlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kanadada ing kursuna gitcem ama kıçım donar mı diye düşünüyorum büyük dert allah kimseyi yurt dışına yollamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 cisim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 tum yavsaklar ve yavsakcalar ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 <3 yurikaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi ben ne çirkin bi herifim beyaz şişko ve kıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bu ara köpek gibi ders çalışmam lazım. aslında bu ara değil 4 sene it gibi çalışmam lazım. bok vardı hukuk seçtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 çok önyargılıyım ohh rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ben de ön yargılıyım ve o ön yargı hep %100 dogru nedense. Bakın şu işe. Bide salak günlük topiğine cevirmeyin bu öfke, boşalma topiğini. İçine mıçmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bugün su içtim 2 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 dürüst olmayan, yüzüne gülüp arkandan iş çeviren sinsilerden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Böyle kafa kızlar varken ne kadar butthurt'üz ki gidip sorunlu kızlarla zamanımızı kaybediyoruz? Hayır bide bu win insanlarla da şansımızı yitiriyoruz bu sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 xunn said: Ben de ön yargılıyım ve o ön yargı hep %100 dogru nedense. Bakın şu işe. Bide salak günlük topiğine cevirmeyin bu öfke, boşalma topiğini. İçine mıçmayın. önyargının olayı o zaten %100 doğru yargıladığını düşünerek bitiyor olay. yoksa içinde yargı kelimesi geçmezdi. xunn said: Böyle kafa kızlar varken ne kadar butthurt'üz ki gidip sorunlu kızlarla zamanımızı kaybediyoruz? Hayır bide bu win insanlarla da şansımızı yitiriyoruz bu sırada. "bu kızlar böyle kendilerine değer vermeyen piç adamlarla napıyorlar adam gibi tipler dururken" cümlesinin başka bir varyasyonu. kız mısın lan yoksa zun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Hayır ön yargılarım dogru çıkıyor diyorum. Yanılmıyorsan ön yargı değil bence. Godhead oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben de zaten önyargının zor kırıldığını söylüyorum. senin "doğruymuş benim önyargım" dediğin şey muhtemelen o kadar da doğru değildir. ona senin doğru demen zaten o önyargının bir parçasıdır. hatta sen şu an o önyargıların o kadar doğru olduğunu düşünüyorsundur ki bunu söylemem bile saçma geliyordur sana. önyargılarının 1+1=2 doğruluğunda gözükmesi sana önyargılarının doğruluğundan değil önyargılarının güçlülüğünden kaynaklanıyor olabilir vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 reyou said: cisim geldi aynen hiç kalkasım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 konuya geri dönersek tezime falan çalışacağıma saçma sapan gre sınavları ve başvurularla uğraşmaktan çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ardeth said: ben de zaten önyargının zor kırıldığını söylüyorum. senin "doğruymuş benim önyargım" dediğin şey muhtemelen o kadar da doğru değildir. ona senin doğru demen zaten o önyargının bir parçasıdır. hatta sen şu an o önyargıların o kadar doğru olduğunu düşünüyorsundur ki bunu söylemem bile saçma geliyordur sana. önyargılarının 1+1=2 doğruluğunda gözükmesi sana önyargılarının doğruluğundan değil önyargılarının güçlülüğünden kaynaklanıyor olabilir vs vs Sen haksızsın, ben haklıyım; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yanlış resim koymuşun şunu koyacaktın sanırım http://www.bilerico.com/2009/03/deal_with_it.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 My face; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 http://i43.tinypic.com/6sw8dy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 zap zup icimden bunu solemek geliyo zap zup zap zup zap zup zap zup zap zup zap zup zap zup zap zup zap zupzap zup zap zup zap zup zap zup zap zup zap zup zap zup zap zupzap zupzap zupzap zupzap zupzap zupzap zupzap zupzap zup zap zupzap zup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 THE RAGE OF A THOUSAND WHITE HOT BLINDIND SUNS OF HATEFUL FURY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 YAYAAA YEE KOKO CAMBOO YAAYAAA YE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar