Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ergenekon balyoz topiclerinde de ne inciler var usenmezseniz bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 dalsin birisi cikartsin haci. kim neler demis? kuculen devlet falan da cok iyiymis ya. merak ederim sir simdi ne dusunuyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 moriarty said: AAHHAHAHAHA GIOVANNI. nasıl bir aktivizm yapabiliris? yarramı yaparsın artık sayende ahhahaha. abi sfksf giovanni evde çanak çömlek çal sen. sonra en yakın akp teşkilat binasında bi kumanya. unutur devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Ahmet Altan'ın you were the chosen one =((( minvalli yazısını düşünüyorlardır işte ne düşünecekler. Türkiyeye demokrasi gelecekti ama kandırdıldıque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 (:P) aquila said: arkadaslar uzulmeyin, herkes facebookta ataturk resmi, sozu filan koydu, simdi hersey daha guzel olacak, bu karanliktan cikicaz facebook sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 (:P) sipeyskeyk said: Skyfire said: ben sakinim zaten merak etme; sen sakin ol bence her mesajın provake edici ben provoke etmiyorum. dünün demokratı bugünün elitisti, faşisti olan arkadaşlarla kafa buluyorum. arada küçük bir nüans var, kaçırma. edit: REHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 (:D Nefr said: EagleEye said: referandum 58 evet çıktı diye kesin yürürlüğe giricekmi bu paket şimdi aydınlatın beni yok canim, halk iradesi dedigin nedir ki? aym ye falan gitmek lazim simdi, onlar onaylamazsa yururluge girmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 haksiz elemental olarak quoteluyorum bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Bugun hala %51 aldı akp güç kaybediyor diye düşünen naiflere gelsin alttaki postum ibretlik gerçi mhpde lider değişseymişim haklı olabiliyormuşum 7 haziranı düşününce Suark said: inprc said: tayyip erdoğan ölmezse en az 12-15 yıl daha bu ülkenin başında olacak. bu işin sonu ne olacak bende bilmiyorum. daha önümüzde çok uzun yıllar tayyipli yılların olmasını bende sindiremiyorum ama malesef gerçek olan bu. bir sonraki seçim dusuyor ki tayyip, çek bakayım saadeti, ver mhpnin başına salak olmayan bi adam görürüz o zaman. %58 çok çok çok düşük bu kadar baskıya bu kadar güce rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 İsteyen istediği demokratik hakkını istediği yönde kullanır. Dün evet der, bugün hayır der, yarın belki der.. Kime ne? Şuanki tavrınız 7 sene önce de aynıymış, bir arpa boyu yol ilerleseydiniz bari :) Bir şişko kuyuya taş atmış, 40 fit çıkaramamışsınız.., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 moriarty said: AAHHAHAHAHA GIOVANNI. nasıl bir aktivizm yapabiliris? yarramı yaparsın artık sayende ahhahaha. ÜHÜHÜHÜHÜH SÜTÜMÜ TÜKÜRDÜM GÜLMEKTEN AHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 @sipeyskeyk Mantıklı şeyler tartışsak, haklısın da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ahah sipeys hür irade kartını oynamış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 sipeyskeyk said: İsteyen istediği demokratik hakkını istediği yönde kullanır. Dün evet der, bugün hayır der, yarın belki der.. Kime ne? Şuanki tavrınız 7 sene önce de aynıymış, bir arpa boyu yol ilerleseydiniz bari :) Bir şişko kuyuya taş atmış, 40 fit çıkaramamışsınız.., Ahahah bak hala ya. Altan larin dönemi bitti hacı Altan rp si yapmana gerek yok Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 moriarty said: AAHHAHAHAHA GIOVANNI. nasıl bir aktivizm yapabiliris? yarramı yaparsın artık sayende ahhahaha. ne kadar terbiyesiz ama bir o kadar da komik bir post bu ya ahahahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 iste bu hakkaniyet dolu kufurler ban sebebi olmamali. cunku o kadar hakli bir post ki okurken damarlarindaki asil kan hizlaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ahdshahfa Esh de nemalanmaya çalışmış senin her konuda herkese ailenin her bireyini katarak ettiğin küfürler bunla bir değil ama abi, konuyu saptırmayalım. adam gelişine vurmuş, haklı olarak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Kesinlikle Esh'e katılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ailenin bireylerini ne zaman katmisim abi, insanlar kendi katiyo aile bireylerini cumlenin icine, onlar da nemalaniyo kufurden. amme hizmeti gibi bisi benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 dana22 said: 2005te msn avatarımdı bu abi, avatarların gif olabildiği zamandı ahsajds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 2005 versiyonu böyle editlenmemişti ama normal hali vardı. şuydu hatta https://i.makeagif.com/media/7-16-2015/z8WP2Y.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 sipeyskeyk said: İsteyen istediği demokratik hakkını istediği yönde kullanır. Dün evet der, bugün hayır der, yarın belki der.. Kime ne? Şuanki tavrınız 7 sene önce de aynıymış, bir arpa boyu yol ilerleseydiniz bari :) Bir şişko kuyuya taş atmış, 40 fit çıkaramamışsınız.., Once you go evet you cant go back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 kemalist vesayet sona erdi mi erdi şimdi haklarını yemeyelim ::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Esh said: amme hizmeti gibi bisi benimki anne hizmeti daha çok seninkisi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar