moncici Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 abi bu aralar en çok dinlediğim iki şarkıyı maç sonunda çaldı fifa2011. don't turn the lights on ve odessa. yani mp3leri de yok ki bilgisayarda nasıl oldu bu iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 be a pro da hep ilk 11 deyim ya.başta reservede oynadım sonra 10. maçtan sonra hep ilk 11 çıktım hepte 90 dk oynuyorum.pek gerçekçi olmamış bu çünkü çok kötü oynadığım maçlarda hatta sakat olduğum maçlarda bile oyundan çıkarmıyor pes 11 i bilmiyorum ama pes 10 da kötü oynayınca yada yorulunca çıkarıyordu o yüzden soğudum be a pro dan.onun dışında süper oyun olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 be a pro oynanmaz bence.4 sezon oynanabiliyor, turnuvalar yok ve milli takım maçları sürekli hazırlık maçları falan gereksiz bir mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 oyunda niang müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Esnaf said: be a pro da hep ilk 11 deyim ya.başta reservede oynadım sonra 10. maçtan sonra hep ilk 11 çıktım hepte 90 dk oynuyorum.pek gerçekçi olmamış bu çünkü çok kötü oynadığım maçlarda hatta sakat olduğum maçlarda bile oyundan çıkarmıyor pes 11 i bilmiyorum ama pes 10 da kötü oynayınca yada yorulunca çıkarıyordu o yüzden soğudum be a pro dan.onun dışında süper oyun olmuş "sim the rest of the match" seçenegini seçtiginde oyundan alınıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ya fifa 11 bi garip nasıl çalım atılıor sağ analogun kullanılmasımı lazım illa? bir de şutlar biraz dertli geldi bana ama yıllardır pes tutkunu olan biri için çok beğendim resmen futbol oynadığını hissediosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Oyun muhtesem ya. Çok keyif alıyorum. Oynadıkça dahada oynayasım geliyor. Eski günlerde ki gibi oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 valla pesten ilk kez geçen biri olarak legendaryde gs ile açtığım menejer modda 26 maçta 70 puan yaptım şu an açasım gelmiyor oyunu pc online ortamı falan da göremedim pek arkadaş çevresinde öyle kaldı oyun. pes de böyle kolaydı. daha yenilgi almadım yahu çok dandik yapıyorlar ai olayını şu futbol oyunlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 _Tora_ said: ya fifa 11 bi garip nasıl çalım atılıor sağ analogun kullanılmasımı lazım illa? bir de şutlar biraz dertli geldi bana ama yıllardır pes tutkunu olan biri için çok beğendim resmen futbol oynadığını hissediosun gamepad ile oynadığını varsayıyorum, lt+sağ analog ile çoğu haraketler yapılabiliyor,önce ki sayfalar da bir tuto videosu vermiştim hepsi olmasa da çoğu hareketin nasıl yapılacağını gösteriyor ayrıca oyunun içinde help kısmından da haraketlerin nasıl yapılacağı vs yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 klavyeden oynamak çok işkence zaten pc de futbol oyunu oynamanın mantığını hiçbir zaman anlayamayacam alıcan gamepadleri kurulcan büyük lcdnin başına yayıla yayıla gol atçan klavyede oynamak, ıhhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 e git konsol bölümüne yaz o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 tabii pcde kullanılabilecek gamepadler de var, hatta bunlardan bazıları orijinal xbox ve ps3 padlerinden daha da başarılı. ama pcde oynadın mı illa klavyeden oynayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 oha nasi bi mantik o ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 gecko said: klavyeden oynamak çok işkence zaten pc de futbol oyunu oynamanın mantığını hiçbir zaman anlayamayacam alıcan gamepadleri kurulcan büyük lcdnin başına yayıla yayıla gol atçan klavyede oynamak, ıhhh. e aynısını pcde yapabiliyorum ben bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 gamepadler sadece konsollar içn mi varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 fifa 11 pcde gameranger ile orjinal olmadan multi atıyormuş millet. burdan oynayan varsa çevirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 tunch said: gamepadler sadece konsollar içn mi varmış? lütfen tersini söyleme, ben sırf bunun için konsol aldım :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 DoruK said: fifa 11 pcde gameranger ile orjinal olmadan multi atıyormuş millet. burdan oynayan varsa çevirelim. test ettim. evet olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 full sürüm cıktımı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 2 hafta oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ShadowFax said: DoruK said: fifa 11 pcde gameranger ile orjinal olmadan multi atıyormuş millet. burdan oynayan varsa çevirelim. test ettim. evet olabiliyor. hadi be. bana tekrar yükletmeyin fifayı laan zaten günde 4-5 saat boş vaktim var onda da ders çalışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 orijinal yok. ama problemsiz 2v2 attık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Abi oyun 2 maçta bir maç sonunda ana menüye geri dönerken kilitleniyor. Çok ağır küfür ediyorum şu anda, eğer bunun bir çözümü yoksa gidip EA ofislerini kundaklayacağım tek tek. Ne lan bu. /Spidee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 topun hiç ağırlığı yoktu, balon gibiydi 2010'da. bunda da öle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 yağmurlu havalarda bi acayiplik var sadece o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar