Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 4.0.1

Gutierrez

Öne çıkan mesajlar

rcknrll said:

Bu PTR downloader herkese işkence çektiriyomu bana yaptıgı gibi,20 dakkadır %12 si indi..Bu ne lan?!

Edik: PTR a karakterde kopyalayamıyoruz arkadaş..

bende 48 saatden fazla oldu yaptığı download. %60 da. Ne taklalar attıysam hızlanmadı. 2mb internet var. Patch gelecek. Benim download 1 hafta daha sürecek anlaşılan?
Sosyal ağlarda paylaş

Ohooo aradıktan sonra herkes bulur önemli olan aramadan bulabilmek.

Bi dakka resilience kalkıyor mu? Peki nasıl olcak PvP seti ile PvE seti farkı vs falan? Veya resilience neye yarıyacak?

Resilience no longer reduces the chance a player will be critically hit by an opponent.
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

http://eu.blizzard.com/support/search.xml?locale=en_GB&gameId=11&categoryId&searchQuery=downloader

buradaki herşeyi denedin mi? Belki yarar işe

bu arada bende patch'i yüklemeye başladı, enus diye mi acaba :s giremicem bugun heralde

Herşeyi denedim ve malsef olan birşey yok. Kendi downloaderında herhangi bir hata görünmüyor. Ama download felan yapmıyor. 100k ile 5k arası gidip geliyor. Ortalamada 30k felan çıkıyor. Şuanda mesela 1k ile 15k arasında gidip geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Çalıştırdım sıfırdan indirmeye çalışıyor, diğer dosyalarıda kabul etmiyor. Üstüne aynen yine yavaş. Dahada komiği, upload hızım download hızımdan daha çok. Uploadda sorun yok download şaka gibi. Upload ı kısıyorum ttnetin sistemi yüzünden. Yine değişen birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Sorun dmg degil PvE yapan ile PvP yapanın birbirinden ayrılabilmesiydi. Şimdi PvE yapan aynı setle PvPde yapabilecekmi herhangi bir yeni sete ihtiyaç duymadan?
Sparkcaster said:

player damage i azaltçak yine

Eskisine nazaranla daha rahat yapabilecek ama genede ressilnce gerekicek

Şöyle düşün pvp setlerinde 5 değerlik statın 1'i ressilnce diğerleri dps/heal vbz pve setinde 5 değerlik statın 5ide dps/heal vbz statlar

Anladığım kadarıyla pve setiyle de pvp yapılabilecek başlarda özellikle çok rahat (ilk pvp seti sezonu geçene kadar özellikle) ama pvp setiyle pve yapılamıycak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...