scorch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 patch gelmesine 1 gün kaldı benim internetim gelmedi mühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Bu PTR downloader herkese işkence çektiriyomu bana yaptıgı gibi,20 dakkadır %12 si indi..Bu ne lan?! Edik: PTR a karakterde kopyalayamıyoruz arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hayda yarın yınemı pach gelıyo ya? hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yinemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bu professionlarda turuncu item yapıp 5 skill point birden alma olayı bu patchle mi geliyo yoksa expansion mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 70 80 mb'lık patch tamamlıyor bende terbiyesiz yapıyo mu sizde de bu ahlaksızlığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 rcknrll said: Bu PTR downloader herkese işkence çektiriyomu bana yaptıgı gibi,20 dakkadır %12 si indi..Bu ne lan?! Edik: PTR a karakterde kopyalayamıyoruz arkadaş.. bende 48 saatden fazla oldu yaptığı download. %60 da. Ne taklalar attıysam hızlanmadı. 2mb internet var. Patch gelecek. Benim download 1 hafta daha sürecek anlaşılan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 http://eu.blizzard.com/support/search.xml?locale=en_GB&gameId=11&categoryId&searchQuery=downloader buradaki herşeyi denedin mi? Belki yarar işe bu arada bende patch'i yüklemeye başladı, enus diye mi acaba :s giremicem bugun heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 son parçası kaç mb idi patchin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Bütün patch notesun linkini verirmisiniz bi okuyum bakalım ne değişiyor hiç ilgilenmedim bugüne kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Niye arayıp bulmuyorsun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ohooo aradıktan sonra herkes bulur önemli olan aramadan bulabilmek. Bi dakka resilience kalkıyor mu? Peki nasıl olcak PvP seti ile PvE seti farkı vs falan? Veya resilience neye yarıyacak? Resilience no longer reduces the chance a player will be critically hit by an opponent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Eheh arenacıların hoşuna gidicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 eee ne olacak resilience peki kalkıyormu tamamen? Yani PvE sete göre resiliencelı setin ne avantajı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 player damage i azaltçak yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yunusemre said: http://eu.blizzard.com/support/search.xml?locale=en_GB&gameId=11&categoryId&searchQuery=downloader buradaki herşeyi denedin mi? Belki yarar işe bu arada bende patch'i yüklemeye başladı, enus diye mi acaba :s giremicem bugun heralde Herşeyi denedim ve malsef olan birşey yok. Kendi downloaderında herhangi bir hata görünmüyor. Ama download felan yapmıyor. 100k ile 5k arası gidip geliyor. Ortalamada 30k felan çıkıyor. Şuanda mesela 1k ile 15k arasında gidip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 wow un icinde cahce dosaysının içinde backgrounddownload diye bi dosya var bende onu tıklayınca flashgetle yuklemeye başlıyor bi dene istersen onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Çalıştırdım sıfırdan indirmeye çalışıyor, diğer dosyalarıda kabul etmiyor. Üstüne aynen yine yavaş. Dahada komiği, upload hızım download hızımdan daha çok. Uploadda sorun yok download şaka gibi. Upload ı kısıyorum ttnetin sistemi yüzünden. Yine değişen birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Sorun dmg degil PvE yapan ile PvP yapanın birbirinden ayrılabilmesiydi. Şimdi PvE yapan aynı setle PvPde yapabilecekmi herhangi bir yeni sete ihtiyaç duymadan? Sparkcaster said: player damage i azaltçak yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi işte resillence playerlardan gelen damage i azaltçak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 aylardır takip etmedim merak ediyorum , acaba yarınki bu patchle yeni bi heirloom eklenicek mi oyuna ? bi ara kafalık gelicek muhabbetleri filan vardı da sanki. shaman kasıyorum on nomero olur geliyosa =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yok yeni heirloom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Absolut said: Sorun dmg degil PvE yapan ile PvP yapanın birbirinden ayrılabilmesiydi. Şimdi PvE yapan aynı setle PvPde yapabilecekmi herhangi bir yeni sete ihtiyaç duymadan? Sparkcaster said: player damage i azaltçak yine Eskisine nazaranla daha rahat yapabilecek ama genede ressilnce gerekicek Şöyle düşün pvp setlerinde 5 değerlik statın 1'i ressilnce diğerleri dps/heal vbz pve setinde 5 değerlik statın 5ide dps/heal vbz statlar Anladığım kadarıyla pve setiyle de pvp yapılabilecek başlarda özellikle çok rahat (ilk pvp seti sezonu geçene kadar özellikle) ama pvp setiyle pve yapılamıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 * Mind Sear now deals 81 to 88 Shadow damage every sec, down from 183 to 197. Range increased to 35 yards, up from 30 yards. ptr da denedim, çok çok kötü. icecrownda toplu toplu kestigim undeadleri artık canım yarı ya gelerek farmlayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 lan bi saattir update yapiyo, ne patchmis arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar