mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 nEE açıldı mı* hemen giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yav arkadaş, bu updater 2 kez hata verdi 3. yü cekiyor saat 11:30 den beri kafayı yicem yok mu bunun kısa yolu her seferinde bastan başlaması paha biçilemiyo zaten .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 tek link yok mu external olarak. ofisten indireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu 3 stage'den farklı bişey mi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi gült ekranı nerden açılıyo? dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 eet launcherdan 1.3gb patch indiriyor. bunun linki lazım acil. millet oyuna girdi peer kalmadı indirecek 20 kb ile 1.5 gb yarına biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 36 hour diyor ohhh eben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asetic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ya arkadaşlar deli olacam bu 5 küsur gblık patchi yaptık şimdide launcher 1küsur gb daha indirmeye çalışıyor.bu son indirdiği patchi netten indiremezmiyiz 20yle geliyor böyle akşam 8de oyuna girmek istiyordum.dosyasınıda bulamadım ki nereye atıyor launcher update i bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 DRUDİ HEALERLARI NAAPMISLAR LAN? 3 dk cd tree of life dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patichick Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 instant regrowth oooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 net 1.5 saat geçti belki daha fazla, hala kuruyor patchi oy oy. %31 lere anca geldik, herhalde gece 1 den sonra anca girebilcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 baştan başlamıyor sanırım. ama öyle gözüküyor ekranda. total dl miktarı azalıyor ama. çoook yavaş indiriyor. indiren indirdi peer kalmadı oyunda millet. neden adam gibi link vermezler anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ağlayın durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Belli bir % den sonra hızlanıyor mu bu updater? Yoksa hep böyle yavaş mı gidecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 %88'den sonra hızlanıyor :) 2-3 dk sürüyor ordan sora bitmesi. Ya warrior'da durduğun yerde rage yaratan bişi spell wardı neydi adı kalktı mı o bulamıyorum hey allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 peer neki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 100 MB'lık son stage. Link. Sonrasında 1.3GB'lık patchi mecburen launcher üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 illaki bi yerde rapid linki vardır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi cıldırıcam saat 5 oldu daha %43 te dl. bide yarın getirip dewam de edemioz bastan almamız gerek herseyı off ki off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 launcher dan çok yavaş dl eden arkadaşlar downloader ozelliklerinden p2p yi kapattım baya bi hızlandı dl. zaten kimseden dl edemiyordum millet benden upload ediyordu köpek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 argh kanser olcam. dün patchleri falan kurdum, launcherı tekrar çalıştırdım downloading updated tools diyor, biraz bekledikten sonra da "updater connection timeout" diyerek kapanıyor :/ portlar forwarded, firewall'dan da kontrol ettim engelleme falan yok, kalıyor böyle sinir oldum :X edit: postu attıktan 10 saniye sonra kaspersky'yi kapatıp bi daha denedim, sorun yok. iniyor şu anda heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 biteli 1 saat filan oluyo da cidden baydım oynamıyorum dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yunusemre said: Ya warrior'da durduğun yerde rage yaratan bişi spell wardı neydi adı kalktı mı o bulamıyorum hey allah BR kalktı, onun yerine Battle Shout kullanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi fps cok kotu :(( skill atinca dusuyor sonra yine bi skill atinca artiyo falan o takilmalar gidiyor ne bicim seylanbu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi blizz downloader bi bende mi hızlı 2 mbitle 230 la çekti full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar