vadaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 nereye taşırsan taşı hacı dayı finaldeyiz zuhaaaaaaaaa rakibimiz amerika
prondir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 finaldeyiz diye bir alan açılsın, oraya taşınsın. FİNALDEYİZ!!!
gecko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 kusucam her yerde 12 dev adam falan tamam kazandık bokunu çıkarmayın ya. ne ilginçtir bu heyecanı bize yaşatan baskette de semih idi, futbolda da. bu isimde bir uğur var kesin.
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 anlamıyorum bu olay futbolda olsa şehir yıkılır. sıradan bir olaymış gibi.. kimseden ses yok, hayret birşey! ben hala kendime gelemedim, en kötü ihtimalle dünya 2. si takımımız var(abd maçını da almak dileğiyle)
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 yok abi bırak öyle kalsın. ben mutluyum açıkçası bu galibiyetten sonra etraf tabanca sıkan kırolarla dolmadığı için
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 alperozg said: anlamıyorum bu olay futbolda olsa şehir yıkılır. sıradan bir olaymış gibi.. kimseden ses yok, hayret birşey! ben hala kendime gelemedim, en kötü ihtimalle dünya 2. si takımımız var(abd maçını da almak dileğiyle) İstanbul, Kadıköy, Moda civarlarında maçın son dakikalarında çok fazla heyecanlı insan vardı valla. Maçtan sonra da bağrılıp çoşuldu biraz. Futbol kadar uzun süreli ve kalabalık kutlamalar olmadıysa da biraz gürültü koptu işte...
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 12 eylül'ün 30. yıldönümünde alın size "ihtilal", ne kadar anlamlı aslında bugüne denk gelmesi.
quuq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 siyaset mi yapıcaz gece gece? FİNALDEYİZZZZZZ.
Mal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 siyasetin spordan farkı mı var bu ülkede. yarın abd-tr finalinden önce akp-chp finalini izliycez heycanlı olcak yarın =).
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 alperozg said: anlamıyorum bu olay futbolda olsa şehir yıkılır. sıradan bir olaymış gibi.. kimseden ses yok, hayret birşey! ben hala kendime gelemedim, en kötü ihtimalle dünya 2. si takımımız var(abd maçını da almak dileğiyle) alsancak gayet yıkıldı zaten
mani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Obama gelsin finale. turnuvanın kapanış gösterisine uzaylı türkücü Mustafa Topaloglu katılır Obama şarkısıyla.
Elma_v2 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 caddebostan sahildeki beko fanzone'da izledik biz de, bol bol basket topu ve poster dağıttılar ben de nasiplendim sdfsdf İsmet badem ne gaz adamdır ya maç boyu commentleriyle yardırdı yüzlerce kişiyi dönüşte bağdat caddesinde biraz durduk, millet baya coşmuştu yolu kapadılar polis geldi uzun bir süre izledi, sonra dağılın yaptı.. Ben de eğlencesine araba camında bayrak sallayarak geçenlere kırmızııı diye bağırdım, beyaz diye karşılık verdiler sağolsunlar :)
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 gecko said: kusucam her yerde 12 dev adam falan tamam kazandık bokunu çıkarmayın ya. Maçın son 4.5 saniyesinde biz gerilmiş nolacak diye beklerken "meğer ben sarhoş olmayı senle seviyomuşum" diye mesaj atan, maç falan umrunda olmayan, hayatında 3 kere falan basket maçı görmüş kız 10 dakika sonra Facebook'ta "İŞTE 4 SANİYEDE MAÇ BÖYLE KAZANILIR!!!!11!11!" diye video paylaşıyordu. Milli duygular mı, "tabii ki ben de izliyorum" duygusu mu, anlamıyorum bir yerden sonra.
gecko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 mani said: Obama gelsin finale. turnuvanın kapanış gösterisine uzaylı türkücü Mustafa Topaloglu katılır Obama şarkısıyla. obama kömür koydum sobama
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yoo maltepede gayetmaçtan sonra KIIIRRMIIIZZZIIIGGGGHHHH BEYYYYAAAZZZGHHH EEENNNN BUUUYUUUKKKGHHH TURKİYE yaptık tanımadığım insanlarla ben. Gayet sevgi dolu dakikalardı.
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 abi adamlar finale çıktı diye 1.5 milyon tl prim vermişler kişi başına
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Gayet normal bence adamlar dunya sampiyonu oolacaklar 1 maç daha kazanırlarsa. Gencleri tesvik etmek için basketbola bence cok guzel bir hareket. Uyduruk futbolcular bile o paraları alıyorken dunya sampiyonluguna oynayan bir ekip icin cok normal.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Rüya gibi bi final harbiden.Kime sorsan abd ile final oynamak isterdi şimdi gerçek oldu bu dilek.Umarım takım olmayı becerememiş yıldızlar topluluğunu da yeneriz ve şampiyon oluruz. Bi de teodosic hakkatten herkesin isteyeceği bi guard.Adamın şutlarda assistlerde çok iyi.İyi de küfür yedi dün benden :D
Öne çıkan mesajlar