Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Dark Tower Triology & TV Series

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

• 10 ay sonra ...
Tekrar resmiyet kazanmış.

İlk roller açıklanmış. Aslında Matthew McConaughey köşeli yüzü ve ses tonuyla Roland için (Clint Eastwood'u bir 40 sene gençleştiremeyeceğimizi varsayarsak) çok iyi tercih diyordum ki kendisi Walter'ı (the man in black) oynayacakmış. Ve Roland'ı siyahi yapmışlar (Idris Elba oynuyor).

All female Ghostbusters reboot'ta zorlama "politically correct"liğin aptallık sınırına dayandığını düşünmüştüm, yanılmışım, beteri varmış. Star Wars'ı bir siyahi bir kadın başrolle aynı hikayeyle ısıtıp önümüze koyduklarında hadi yine film iyi diye ses etmedik, ama bu sefer bayağı fena batırmışlar, öyle böyle değil.

Ek olarak senaryoda da kitaplara çok bağlı kalmayacaklar gibi duruyor ilk senarist açıklamalarına bakarsak.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Tekrar resmiyet kazanmış.

İlk roller açıklanmış. Aslında Matthew McConaughey köşeli yüzü ve ses tonuyla Roland için (Clint Eastwood'u bir 40 sene gençleştiremeyeceğimizi varsayarsak) çok iyi tercih diyordum ki kendisi Walter'ı (the man in black) oynayacakmış. Ve Roland'ı siyahi yapmışlar (Idris Elba oynuyor).

All female Ghostbusters reboot'ta zorlama "politically correct"liğin aptallık sınırına dayandığını düşünmüştüm, yanılmışım, beteri varmış. Star Wars'ı bir siyahi bir kadın başrolle aynı hikayeyle ısıtıp önümüze koyduklarında hadi yine film iyi diye ses etmedik, ama bu sefer bayağı fena batırmışlar, öyle böyle değil.

Ek olarak senaryoda da kitaplara çok bağlı kalmayacaklar gibi duruyor ilk senarist açıklamalarına bakarsak.

kesinlikle ve kesinlikle.

her diziye yeni lgbt tipler koymalari da ayri bir salaklik.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

zenci, fellah, mavro, kayarto, kara derili falan mi dese?

GÜNDÜZ FENERİ favorim.

3 bilemedin 4 sayfada bir Roland'ın gözleri ve gözlerinin rengi vurgulanıyor. Kitapta adamın derisinin rengi ile ilgili öyle çok bir vurgu yok haliyle ama gözleri resmen gözümüze gözümüze sokuluyor. İdris abiyi çok severim de, önce Viking tanrısı oldu adam şimdi de Roland Deschain...biri sjwlere dur demeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Lan boşuna rage ettik galiba?

Stephen King confirms Matthew McConaughey and Idris Elba to star in The Dark Tower adaptation

Metyu Roland olmasın? yok ya değilmiş, man in blackmiş.

Bir de film 7. kitapı anlatacak diye birşey okudum bir yerde.

Başta ben de öyle sanmıştım, hatta "Oha lan güzel tercih. Zayıf, uzun boylu, köşeli suratlı, sert hatlı, sesi boğuk, mavi gözlü. Clint Eastwood'u bi 40 sene gençleştiremeyeceğimize göre eldekiler arasında çok güzel seçmişler" demiştim. Sonra baktım ki adamı Walter'da harcamışlar.

Adamlar resmen mükemmel Roland bulup onu başka role vermişler.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

dasaaa said:

zenci, fellah, mavro, kayarto, kara derili falan mi dese?

GÜNDÜZ FENERİ favorim.

3 bilemedin 4 sayfada bir Roland'ın gözleri ve gözlerinin rengi vurgulanıyor. Kitapta adamın derisinin rengi ile ilgili öyle çok bir vurgu yok haliyle ama gözleri resmen gözümüze gözümüze sokuluyor. İdris abiyi çok severim de, önce Viking tanrısı oldu adam şimdi de Roland Deschain...biri sjwlere dur demeli.

Deri rengi de kısmen geçiyor, çöldeki uzun kovalamalarcadaki güneşten yanmış/bronzlaşmış teninden falan bahsediyor.

Siyah deride bir de güneşten bronzlaşmayı adapte etmek biraz kasabilir :D
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Aket-Atum said:

Lan boşuna rage ettik galiba?

Stephen King confirms Matthew McConaughey and Idris Elba to star in The Dark Tower adaptation

Metyu Roland olmasın? yok ya değilmiş, man in blackmiş.

Bir de film 7. kitapı anlatacak diye birşey okudum bir yerde.

Başta ben de öyle sanmıştım, hatta "Oha lan güzel tercih. Zayıf, uzun boylu, köşeli suratlı, sert hatlı, sesi boğuk, mavi gözlü. Clint Eastwood'u bi 40 sene gençleştiremeyeceğimize göre eldekiler arasında çok güzel seçmişler" demiştim. Sonra baktım ki adamı Walter'da harcamışlar.

Adamlar resmen mükemmel Roland bulup onu başka role vermişler.

Aynen ya, yetenek / görünüş olarak en uygun adamı bul ama farklı role gönder gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...