Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 He, dün Stephen King de duyurmuş Facebook'tan, yine girişiyorlar gibi ama patlar mı patlamaz mı görecez. Yalnız yeni plan da üç filmlik proje üzerinden gitmiyorsa başlığa update lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 sanırım Paticik açıldığından beridir bu söylenti var bi beceremediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 doom ne zaman cikacak Bone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 HL3 ne zaman çıkacak sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 5. kitaptayım, adamın muazzam bir hayalgücü var. Filmi, dizisi nasıl olur çok merak ediyorum ama açıkçası pek uyarlanabilir gibi değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Tekrar resmiyet kazanmış. İlk roller açıklanmış. Aslında Matthew McConaughey köşeli yüzü ve ses tonuyla Roland için (Clint Eastwood'u bir 40 sene gençleştiremeyeceğimizi varsayarsak) çok iyi tercih diyordum ki kendisi Walter'ı (the man in black) oynayacakmış. Ve Roland'ı siyahi yapmışlar (Idris Elba oynuyor). All female Ghostbusters reboot'ta zorlama "politically correct"liğin aptallık sınırına dayandığını düşünmüştüm, yanılmışım, beteri varmış. Star Wars'ı bir siyahi bir kadın başrolle aynı hikayeyle ısıtıp önümüze koyduklarında hadi yine film iyi diye ses etmedik, ama bu sefer bayağı fena batırmışlar, öyle böyle değil. Ek olarak senaryoda da kitaplara çok bağlı kalmayacaklar gibi duruyor ilk senarist açıklamalarına bakarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 sakat kari da japon olsun bare. cocugu da hintli yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Idris Elba size ne etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 http://i.imgur.com/o2wewCY.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 lens takar sorun çözülür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Rewendor said: Tekrar resmiyet kazanmış. İlk roller açıklanmış. Aslında Matthew McConaughey köşeli yüzü ve ses tonuyla Roland için (Clint Eastwood'u bir 40 sene gençleştiremeyeceğimizi varsayarsak) çok iyi tercih diyordum ki kendisi Walter'ı (the man in black) oynayacakmış. Ve Roland'ı siyahi yapmışlar (Idris Elba oynuyor). All female Ghostbusters reboot'ta zorlama "politically correct"liğin aptallık sınırına dayandığını düşünmüştüm, yanılmışım, beteri varmış. Star Wars'ı bir siyahi bir kadın başrolle aynı hikayeyle ısıtıp önümüze koyduklarında hadi yine film iyi diye ses etmedik, ama bu sefer bayağı fena batırmışlar, öyle böyle değil. Ek olarak senaryoda da kitaplara çok bağlı kalmayacaklar gibi duruyor ilk senarist açıklamalarına bakarsak. kesinlikle ve kesinlikle. her diziye yeni lgbt tipler koymalari da ayri bir salaklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 abi kafamızda oturmuş bir roland var bizim o karakterle nasıl özdeşleştireceğiz ki çok garip ya hayır ekipte siyah da var halbuki neden bu kadar kastırıyorlar üstelik baya da badass idi susannah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 siyah falan ayıb oluyor, şikayet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 zenci, fellah, mavro, kayarto, kara derili falan mi dese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 kule de beyaz olacak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 dasaaa said: zenci, fellah, mavro, kayarto, kara derili falan mi dese? GÜNDÜZ FENERİ favorim. 3 bilemedin 4 sayfada bir Roland'ın gözleri ve gözlerinin rengi vurgulanıyor. Kitapta adamın derisinin rengi ile ilgili öyle çok bir vurgu yok haliyle ama gözleri resmen gözümüze gözümüze sokuluyor. İdris abiyi çok severim de, önce Viking tanrısı oldu adam şimdi de Roland Deschain...biri sjwlere dur demeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Lopeth said: kule de beyaz olacak heralde Buna bir cevap verirdim de 7 kitabı da okuyup bitirmeyenlere ağır spoiler olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 kule üzerinden ırkçılık yapmayın bari ya, ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Lan boşuna rage ettik galiba? Stephen King confirms Matthew McConaughey and Idris Elba to star in The Dark Tower adaptation Metyu Roland olmasın? yok ya değilmiş, man in blackmiş. Bir de film 7. kitapı anlatacak diye birşey okudum bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 yemin ediyorum unutmuşun kitapları ya bi dahamı okusam aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Aket-Atum said: Lan boşuna rage ettik galiba? Stephen King confirms Matthew McConaughey and Idris Elba to star in The Dark Tower adaptation Metyu Roland olmasın? yok ya değilmiş, man in blackmiş. Bir de film 7. kitapı anlatacak diye birşey okudum bir yerde. Başta ben de öyle sanmıştım, hatta "Oha lan güzel tercih. Zayıf, uzun boylu, köşeli suratlı, sert hatlı, sesi boğuk, mavi gözlü. Clint Eastwood'u bi 40 sene gençleştiremeyeceğimize göre eldekiler arasında çok güzel seçmişler" demiştim. Sonra baktım ki adamı Walter'da harcamışlar. Adamlar resmen mükemmel Roland bulup onu başka role vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Aket-Atum said: dasaaa said: zenci, fellah, mavro, kayarto, kara derili falan mi dese? GÜNDÜZ FENERİ favorim. 3 bilemedin 4 sayfada bir Roland'ın gözleri ve gözlerinin rengi vurgulanıyor. Kitapta adamın derisinin rengi ile ilgili öyle çok bir vurgu yok haliyle ama gözleri resmen gözümüze gözümüze sokuluyor. İdris abiyi çok severim de, önce Viking tanrısı oldu adam şimdi de Roland Deschain...biri sjwlere dur demeli. Deri rengi de kısmen geçiyor, çöldeki uzun kovalamalarcadaki güneşten yanmış/bronzlaşmış teninden falan bahsediyor. Siyah deride bir de güneşten bronzlaşmayı adapte etmek biraz kasabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 ırçcılık yapmayîn bi kere de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Rewendor said: Aket-Atum said: Lan boşuna rage ettik galiba? Stephen King confirms Matthew McConaughey and Idris Elba to star in The Dark Tower adaptation Metyu Roland olmasın? yok ya değilmiş, man in blackmiş. Bir de film 7. kitapı anlatacak diye birşey okudum bir yerde. Başta ben de öyle sanmıştım, hatta "Oha lan güzel tercih. Zayıf, uzun boylu, köşeli suratlı, sert hatlı, sesi boğuk, mavi gözlü. Clint Eastwood'u bi 40 sene gençleştiremeyeceğimize göre eldekiler arasında çok güzel seçmişler" demiştim. Sonra baktım ki adamı Walter'da harcamışlar. Adamlar resmen mükemmel Roland bulup onu başka role vermişler. Aynen ya, yetenek / görünüş olarak en uygun adamı bul ama farklı role gönder gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar