Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abiiiiiiiiiiiiiiii portnoy :(

barnacle

Öne çıkan mesajlar

Ne alakası var lan benimle? Adam tırt, grupları daha tırt. Ben nerede devreye girdim?

Herneyse gidin Brethren of Free Spirit, Peter and the Wolf falan dinleyin, orta okulda sıra arkadasınızın "Abiieeağ, çok kral grup off sololara bak yeaa" diye tavsiye ettigi grupları artık bırakın.

Bu posta sinirlendiyseniz hala internette yenisiniz ve gidip yüzünüze bir su vurun, ve annenize "BEn bugün trollendim" diyin.

Evet annenizle yasadıgınızı biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe mike portnoy'un forumunda yas tutuyorlar. mike portnoy'un dream theater'ın önemli bir üyesi olduğu doğruydu. ama farklı bir yöne gitmeyi tercih etmiş. bu ilk defa olmuyor. bruce dickinson'ın iron maiden'dan ayrılması, peter gabriel'ın genesis'ten ayrılması vs.

ayrıca şöyle bir nokta var. ben takip ederim dream theater'ı ve severim de. bunlar geçen yıl sonunda ara vermeye karar verdiklerinde bütün grup bir yıl hiçbir şey yapmayacaktı. ancak diğerleri kıçlarının üstünde otururken, dinlenirken, kendi solo albümleriyle vesaire uğraşırken portnoy gitti avenged sevenfold'la, transatlantic'le ve hail'le çaldı. dinlenmedi yani.

ocakta yeni albüm planları vardı. portnoy şimdi gidipte ben hiç dinlenmedim siz dinlenirkene ara vermek istiyorum diyince bence naaaş demişlerdir..
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı gruplar aslında solo projedir, tek adam her boku yapıp başkalarına çaldırır (örnek Porcupine Tree, Amon Amarth, Borknagar, Opeth, PoS, vesaire). Diğer üyelerin katkısı çok azdır/yoktur.
DT'de bildiğim kadarıyla* böyle bir durum yoktu = en fazla tarzları kımıldar biraz. Sıçarlarsa zaten geri çağırırlar 1-2 sene sonra, gelir gelmez orası ayrı.
Diğer senaryo tabi parasını bastırıp gerçek bir davul tanrısı ile çalışırlar (Donati, Mangini, gibi gibi), o zaman ben de DT fanı oluveririm bir anda sdfg.

Wilson - Akerfeldt - Portnoy gruba girecekler geyiği vardı bir ara, sonradan tuttu bu geyik ama 2-3 gün önce o projeden de çıkarıldı Portnoy bu arada, ek bilgi olsun.
"Davul gerekmez bu şarkılara hacı" demişler. sdf

Portnoy çok iyi eyvallah ta en iyi olması bir yana, ondan büyük (ve genç) eşşek yüküyle başka baterist var çalışabilecekleri, korkacak bir şey yok bence.

*Her şarkıyı Portnoy yapıyor idiyse dikkate almayın o kısmı. Çok hakim değilim Dürüm Tiyatrolarına.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...