aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 gencleri boostlamaya gitmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 komple bitirsinler bence, tadında bıraksınlar, yaprak dökümüne döndü fSADdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Tırt grubun tırt elemanı, hakkı olan gruba da gitmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 çarpılırsın ahmet. attention whoreluk yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Ne alakası var lan benimle? Adam tırt, grupları daha tırt. Ben nerede devreye girdim? Herneyse gidin Brethren of Free Spirit, Peter and the Wolf falan dinleyin, orta okulda sıra arkadasınızın "Abiieeağ, çok kral grup off sololara bak yeaa" diye tavsiye ettigi grupları artık bırakın. Bu posta sinirlendiyseniz hala internette yenisiniz ve gidip yüzünüze bir su vurun, ve annenize "BEn bugün trollendim" diyin. Evet annenizle yasadıgınızı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abicim cahil cahil konuşma 2 şarkısını dinlemişsin dt nin abidik gubidik ergen triplerine giriyosun. İyi ki iki yeni grup öğrenmişsiniz hemen diğerlerine bok atın. dt zaten son vakitlerde sıçıştaydı iyi olmuş adam olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ahaha tam bi "ABİ METALİKA GRUP MU YA BEN Bİ GRUP KEŞFETTİM MANYAK GRUP METALİKA METAL Mİ YAPIYOMUŞ GRUP BULDUM ADI ZİBBİRİK GUBİDİK ADAMLAR MANYAK" ergeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barnacle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 xunn sen kesin opeth seviyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Eralp said: ahaha tam bi "ABİ METALİKA GRUP MU YA BEN Bİ GRUP KEŞFETTİM MANYAK GRUP METALİKA METAL Mİ YAPIYOMUŞ GRUP BULDUM ADI ZİBBİRİK GUBİDİK ADAMLAR MANYAK" ergeni. Metalica lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eralp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 METALİKA GRUP MU LAN DREAM THEATER ADAM DEĞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Şaka yaptıgımın farkındaysanız ok, değilseniz baya üzücü durumlar beyler. Açık açık da yazdım yani, nolur farkında olun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eralp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Offff kötü yedim anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Abi... said: Bu posta sinirlendiyseniz hala internette yenisiniz ve gidip yüzünüze bir su vurun, ve annenize "Ben bugün trollendim" diyin. yazdım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barnacle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 metallica cidden kötü grup ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 xunn o nası bi post, çocuk musun lan? dream theater beni de pek açmaz ama liquid tension experiment on numaraydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bu portnoy denilen adam liquid tension experiment ve liquid trio experiment ile muziğin son durağına gelmiştir zaten o vakitten sonra da snoop dogg ile çalışsa bişi kaybetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 xunn said: "Abiieeağ, çok kral grup off sololara bak yeaa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… uyurgezer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ehehe mike portnoy'un forumunda yas tutuyorlar. mike portnoy'un dream theater'ın önemli bir üyesi olduğu doğruydu. ama farklı bir yöne gitmeyi tercih etmiş. bu ilk defa olmuyor. bruce dickinson'ın iron maiden'dan ayrılması, peter gabriel'ın genesis'ten ayrılması vs. ayrıca şöyle bir nokta var. ben takip ederim dream theater'ı ve severim de. bunlar geçen yıl sonunda ara vermeye karar verdiklerinde bütün grup bir yıl hiçbir şey yapmayacaktı. ancak diğerleri kıçlarının üstünde otururken, dinlenirken, kendi solo albümleriyle vesaire uğraşırken portnoy gitti avenged sevenfold'la, transatlantic'le ve hail'le çaldı. dinlenmedi yani. ocakta yeni albüm planları vardı. portnoy şimdi gidipte ben hiç dinlenmedim siz dinlenirkene ara vermek istiyorum diyince bence naaaş demişlerdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Avenged Sevenfold'un bu Portnoy'lü albümü de hiç fena değil yani. Sözleri pek dinlemedim (kitap okurken çaldım) ama müzik güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Griswold Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Bazı gruplar aslında solo projedir, tek adam her boku yapıp başkalarına çaldırır (örnek Porcupine Tree, Amon Amarth, Borknagar, Opeth, PoS, vesaire). Diğer üyelerin katkısı çok azdır/yoktur. DT'de bildiğim kadarıyla* böyle bir durum yoktu = en fazla tarzları kımıldar biraz. Sıçarlarsa zaten geri çağırırlar 1-2 sene sonra, gelir gelmez orası ayrı. Diğer senaryo tabi parasını bastırıp gerçek bir davul tanrısı ile çalışırlar (Donati, Mangini, gibi gibi), o zaman ben de DT fanı oluveririm bir anda sdfg. Wilson - Akerfeldt - Portnoy gruba girecekler geyiği vardı bir ara, sonradan tuttu bu geyik ama 2-3 gün önce o projeden de çıkarıldı Portnoy bu arada, ek bilgi olsun. "Davul gerekmez bu şarkılara hacı" demişler. sdf Portnoy çok iyi eyvallah ta en iyi olması bir yana, ondan büyük (ve genç) eşşek yüküyle başka baterist var çalışabilecekleri, korkacak bir şey yok bence. *Her şarkıyı Portnoy yapıyor idiyse dikkate almayın o kısmı. Çok hakim değilim Dürüm Tiyatrolarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 En iyi şarkılar bence Portnoy'un yazdıklarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 portnoy metalkafaydı hep. grubu çektiği yön de o taraftı. yeni albümde görürüz nasıl bi değişiklik olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 xunn sen kesin opeth seviyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Eralp said: ahaha tam bi "ABİ METALİKA GRUP MU YA BEN Bİ GRUP KEŞFETTİM MANYAK GRUP METALİKA METAL Mİ YAPIYOMUŞ GRUP BULDUM ADI ZİBBİRİK GUBİDİK ADAMLAR MANYAK" ergeni. Metalica lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 METALİKA GRUP MU LAN DREAM THEATER ADAM DEĞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Şaka yaptıgımın farkındaysanız ok, değilseniz baya üzücü durumlar beyler. Açık açık da yazdım yani, nolur farkında olun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Offff kötü yedim anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Abi... said: Bu posta sinirlendiyseniz hala internette yenisiniz ve gidip yüzünüze bir su vurun, ve annenize "Ben bugün trollendim" diyin. yazdım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 metallica cidden kötü grup ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 xunn o nası bi post, çocuk musun lan? dream theater beni de pek açmaz ama liquid tension experiment on numaraydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bu portnoy denilen adam liquid tension experiment ve liquid trio experiment ile muziğin son durağına gelmiştir zaten o vakitten sonra da snoop dogg ile çalışsa bişi kaybetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 xunn said: "Abiieeağ, çok kral grup off sololara bak yeaa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ehehe mike portnoy'un forumunda yas tutuyorlar. mike portnoy'un dream theater'ın önemli bir üyesi olduğu doğruydu. ama farklı bir yöne gitmeyi tercih etmiş. bu ilk defa olmuyor. bruce dickinson'ın iron maiden'dan ayrılması, peter gabriel'ın genesis'ten ayrılması vs. ayrıca şöyle bir nokta var. ben takip ederim dream theater'ı ve severim de. bunlar geçen yıl sonunda ara vermeye karar verdiklerinde bütün grup bir yıl hiçbir şey yapmayacaktı. ancak diğerleri kıçlarının üstünde otururken, dinlenirken, kendi solo albümleriyle vesaire uğraşırken portnoy gitti avenged sevenfold'la, transatlantic'le ve hail'le çaldı. dinlenmedi yani. ocakta yeni albüm planları vardı. portnoy şimdi gidipte ben hiç dinlenmedim siz dinlenirkene ara vermek istiyorum diyince bence naaaş demişlerdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Avenged Sevenfold'un bu Portnoy'lü albümü de hiç fena değil yani. Sözleri pek dinlemedim (kitap okurken çaldım) ama müzik güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Bazı gruplar aslında solo projedir, tek adam her boku yapıp başkalarına çaldırır (örnek Porcupine Tree, Amon Amarth, Borknagar, Opeth, PoS, vesaire). Diğer üyelerin katkısı çok azdır/yoktur. DT'de bildiğim kadarıyla* böyle bir durum yoktu = en fazla tarzları kımıldar biraz. Sıçarlarsa zaten geri çağırırlar 1-2 sene sonra, gelir gelmez orası ayrı. Diğer senaryo tabi parasını bastırıp gerçek bir davul tanrısı ile çalışırlar (Donati, Mangini, gibi gibi), o zaman ben de DT fanı oluveririm bir anda sdfg. Wilson - Akerfeldt - Portnoy gruba girecekler geyiği vardı bir ara, sonradan tuttu bu geyik ama 2-3 gün önce o projeden de çıkarıldı Portnoy bu arada, ek bilgi olsun. "Davul gerekmez bu şarkılara hacı" demişler. sdf Portnoy çok iyi eyvallah ta en iyi olması bir yana, ondan büyük (ve genç) eşşek yüküyle başka baterist var çalışabilecekleri, korkacak bir şey yok bence. *Her şarkıyı Portnoy yapıyor idiyse dikkate almayın o kısmı. Çok hakim değilim Dürüm Tiyatrolarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 En iyi şarkılar bence Portnoy'un yazdıklarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 portnoy metalkafaydı hep. grubu çektiği yön de o taraftı. yeni albümde görürüz nasıl bi değişiklik olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar