Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

epic fail ötesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
torrentleachten
sands of time i indirdim
dedim negzel oynarım 2. oyunu beğenmemiştim belki ondan önceki iyidir
indirdim film çıktı
xvid falan da yazmamışlar
allah kahretsin
Mesaj tarihi:
abi şöyle
parçalar rip idi ve xvid diye yazmamış
1.39 gb ve 60-70 parçaya bölümmüş ripler
sands of time diyince, rip diyince bende açıklamalara bakmadım
indirme bitince rarları açınca .avi diye görünce bile anlamadım
düşünün yani.
Mesaj tarihi:
"gecko ve cemss" dedim ulan forum bu liselilere kalacak büyüyüp gelisekler, megersem daha karakterleri gelismemis ikiside burda bir kac kisinin yanciligini yapar oldular. kendiniz olun azcik.
Mesaj tarihi:
Seele said:

"gecko ve cemss" dedim ulan forum bu liselilere kalacak büyüyüp gelisekler, megersem daha karakterleri gelismemis ikiside burda bir kac kisinin yanciligini yapar oldular. kendiniz olun azcik.

sen nabiosun peki şu an :D
Mesaj tarihi:
gecko said:

Seele said:

ben kimsenin yanciligini yapmadim. simdi senin mesajlari dizmiyim buraya kimlere yancilik yaptigini. Birde yanlicik yaptiginiz adamlar adam olsa trollün babasi durumundalar. samimi söylüyorum yoksa derdim sana laf sokmak degil. kardes nasiyati.
Mesaj tarihi:
bende zamanında tahtakaleden matrix'i almıştım daha sinemalara gelmemişti.. İçinden yılmaz güney&hülya koçyiğit filmi cıkmıştı. Önce bi sinirlendim sonra sardı film izledim 1. cd'yi , 2. cd'yi taktım Anthony hopkins'in üstüne ayı saldırıyor .
Mesaj tarihi:
Seele said:

gecko said:

Seele said:

ben kimsenin yanciligini yapmadim. simdi senin mesajlari dizmiyim buraya kimlere yancilik yaptigini. Birde yanlicik yaptiginiz adamlar adam olsa trollün babasi durumundalar. samimi söylüyorum yoksa derdim sana laf sokmak degil. kardes nasiyati.

evet dostum biz yancıyız troll kinglere yancılık yaparak garbıçta post kasıyoruz, evet dostum evet.

nasıl bir zekanın ürünüsün sen :D
  • Yeni Oluştur...