gecko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 torrentleachten sands of time i indirdim dedim negzel oynarım 2. oyunu beğenmemiştim belki ondan önceki iyidir indirdim film çıktı xvid falan da yazmamışlar allah kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 izle belki güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 boyutundan da mı anlamadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 liseli fazla üstüne gitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 benim lisedeyken torrentim bile yoktu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 uzantısını da mı görmedin LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 liseli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 gecko ben bişey yapmıyorum bak genel bi kanı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 you can ban a man, but you cannot ban an idea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sağolun sizler sayesinde ayaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 gerçekleri söyledi diye adam mı banlanırmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 halbu ki ben onu 2 senelik topağında savunmuştum o kadar da. edit imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 abi şöyle parçalar rip idi ve xvid diye yazmamış 1.39 gb ve 60-70 parçaya bölümmüş ripler sands of time diyince, rip diyince bende açıklamalara bakmadım indirme bitince rarları açınca .avi diye görünce bile anlamadım düşünün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 use torrent.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 newfag! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 oyun bölümünde olup olmadığına baksaydın? film+oyun olan titlelarda öyle yapıyorum öncelikle. eğer oyun bölümündeyse ayıp etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Filmde çok kötü yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 "gecko ve cemss" dedim ulan forum bu liselilere kalacak büyüyüp gelisekler, megersem daha karakterleri gelismemis ikiside burda bir kac kisinin yanciligini yapar oldular. kendiniz olun azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Seele said: "gecko ve cemss" dedim ulan forum bu liselilere kalacak büyüyüp gelisekler, megersem daha karakterleri gelismemis ikiside burda bir kac kisinin yanciligini yapar oldular. kendiniz olun azcik. sen nabiosun peki şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 abi seele dünya üzerinde ki her coğrafya eleştirisinde önce ülkeye gittiniz mi diyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 gecko said: Seele said: "gecko ve cemss" dedim ulan forum bu liselilere kalacak büyüyüp gelisekler, megersem daha karakterleri gelismemis ikiside burda bir kac kisinin yanciligini yapar oldular. kendiniz olun azcik. sen nabiosun peki şu an :D ben kimsenin yanciligini yapmadim. simdi senin mesajlari dizmiyim buraya kimlere yancilik yaptigini. Birde yanlicik yaptiginiz adamlar adam olsa trollün babasi durumundalar. samimi söylüyorum yoksa derdim sana laf sokmak degil. kardes nasiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 bende zamanında tahtakaleden matrix'i almıştım daha sinemalara gelmemişti.. İçinden yılmaz güney&hülya koçyiğit filmi cıkmıştı. Önce bi sinirlendim sonra sardı film izledim 1. cd'yi , 2. cd'yi taktım Anthony hopkins'in üstüne ayı saldırıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Seele said: gecko said: Seele said: "gecko ve cemss" dedim ulan forum bu liselilere kalacak büyüyüp gelisekler, megersem daha karakterleri gelismemis ikiside burda bir kac kisinin yanciligini yapar oldular. kendiniz olun azcik. sen nabiosun peki şu an :D ben kimsenin yanciligini yapmadim. simdi senin mesajlari dizmiyim buraya kimlere yancilik yaptigini. Birde yanlicik yaptiginiz adamlar adam olsa trollün babasi durumundalar. samimi söylüyorum yoksa derdim sana laf sokmak degil. kardes nasiyati. evet dostum biz yancıyız troll kinglere yancılık yaparak garbıçta post kasıyoruz, evet dostum evet. nasıl bir zekanın ürünüsün sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar