nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Oh şimdi bitirdim oyunu. Çok güzeldi çok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 yeni oyunlar hep 10 15 gb bu direk 800 mb dı. Helal olsun bile denebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 korku filmlerini falan izlemeyi severim. ama 15 dakka izlerim, 10 dakka ara veririm falan ahaha. avp'yi gece 3'te ışıklar kapalı şekilde 10 dakka oynayıp daha karşıma 1 tane alien çıkmadan kapayıp silmiştim mesela. bunu nası oynayacaz bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Zamanının çok gerisinde grafiklere rağmen amacını bu kadar iyi yerine getiren oyun çok azdır zaten. Helal olsun demek lazım cidden, adamlar korkuyu vermişler :) Hele böyle sütunlarla dolu, ortada yaratıkların dolaştığı ve orb parçalarını topladığımız bi de poison gland aldığımız yerde herşeyi halledip çıkma yolunda ilerlerken dibime yaratığın gelmesiyle koşturuşum, koşup koşup köprüyü geçip tam kurtuldum derken kapıya 2 metre kala arkamdan bir böğürtüyle ölürülüşüm.. Ah.. Çok güzel sahneydi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 nileppezdel said: Undying'i artık çıktıktan çok sonra oynadığımdan mıdır nedir, hiç korkmamıştım o oyundan oynarken. Bu çok sağlam geriyor. Yani Undying şöyle süper korku, böyle gerilimli of altıma ettim oynayamadım falan diyenlere anlam veremedim. Bu oyundaysa korku filmlerine ve oyunlarına neredeyse immune hale gelmiş olmama rağmen cidden korkuyu ve gerilimi hissettim. Müthiş gerilimdi. Jericho da tırttı zaten, Clive amca emekli olsun meydanı bunlara bıraksın undying i bende oynayamadim ya, oynarken korkuyordum da grafiklerin dandikligi korku faktorune agir basti. sikildim sildim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 aldım oyunu, lan core2quad işlemcimle, gtx465'imle dahi oyun kare atladı. kıstım 3-5 bişey el-insaf ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 sistem de korkmuştur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Xenocide said: aldım oyunu, lan core2quad işlemcimle, gtx465'imle dahi oyun kare atladı. kıstım 3-5 bişey el-insaf ya. bi uyumsuzluk bişi vardır atlamaması lazım ekran kartım yandığından 8800 gtx ile oynuyorum da hiç teklemedi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 9600GS var sanırım bende de, laptop işte. dual core işlemcim var ve hepsi en üst seviyede hiç takılmadan etmeden çalıştı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ilk açtığımda gayet güzel çalışıyodu bende de, sonra 3 kere daha açtım oyunu, sanırsın doom 8 çıktı öküz gibi grafiklerle onu oynuyorum. deli gibi ağır ve fps yerlerde sürünüyor. anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 driverlar güncel di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 güncel evet. yani daha güncel bi driver daha var ama o bilgisayarın donmasına neden oluyor, o yüzden kullanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 şu SSAO nedir bilmiyorum ama onu 16'nın üzerine çıkarınca saçmalamaya başlıyormuş onu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi oyunu 1 saatten fazla oynayamıyorum, psikolojim bozuluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ben tek başıma hiç oynayamıyorum ikidir bi arkadaşla oynuyoruz bi o bana oyna diyo bi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 geceleri oynuyorum ben bunu sıça tırsa. undying'den beri bu kadar korkunç oyun oynamamıştım,bayıldım valla süper olmuş. epey de uzun. sonlarındayım,bitiririm heralde bu gece. farklı sonları varmış bu arada oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zigzag Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Şu oyunun trailerini izlerken geriliyorum bi de oyununu alsam nolucak acaba bütün evi kaldırırım herhalde korkudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sonunda bitirdik arkadaşla biz de oyunu 3 değişik sonu varmış bütün sonlara da baktık oyun bitince her sondan sonra altta bir şifre veriyo, oyunun da klasörünün içinde super_secret.rar diye bir rar dosyası var ve şifreli üç sondaki şifreyi birleştirip yazınca açılıyo ve içinde bikaç tane ses kaydı, yapımı ile ilgili videolar, concept art falan var meraklı olanlar baksın baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ya şu oyunu oynamak istiyorum ama sırf kovalamaca sahneleri var diye oynamaktan vazgeçiyorum her seferinde. böyle zamana karşı yarıştığımız ve her defasında o kısmı baştan oynamamız gereken oyunlarda çok pis sinir stres yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 o kısmı baştan oynaman gereken diye bi olay yok. oyun senin yerine çok güzel tamamlıyor yapamadığın kısmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ölüyor musun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 misal, elemandan kaçıyorsun, kaçtın kaçtın ama yakaladı seni kafana indirdi baltayı. tekrar denemek istediğinde o yol üzerindeki engeller kalkıyor. yani o yolda bir daha yaratıkla karşılaşmayacaksın, ama ileride bir yerde karşılaşıyorsun bu sefer. zaten oyunun başında şöyle bir uyarı geçiyor; "oyunu bitirmeye kasmak için oynamayın, keyfini çıkararak oynayın." çünkü dediğim gibi, diğer oyunlarda bir yeri geçemezsin, tekrar tekrar denersin, yine geçemezsin, gıcık olur kaparsın. bu hırsı yaşamaman için, oyun otomatik olarak başaramadığın yeri kolaylaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 oo iyiymiş oynayayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Bana sesleri falan yeter, direk oynayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=loSzpvq73FY abi ahahahah keske soyle korkabilsem acayip zevkli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar