Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amnesia The Dark Descent

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
korku filmlerini falan izlemeyi severim. ama 15 dakka izlerim, 10 dakka ara veririm falan ahaha. avp'yi gece 3'te ışıklar kapalı şekilde 10 dakka oynayıp daha karşıma 1 tane alien çıkmadan kapayıp silmiştim mesela.

bunu nası oynayacaz bakalım...
Mesaj tarihi:
Zamanının çok gerisinde grafiklere rağmen amacını bu kadar iyi yerine getiren oyun çok azdır zaten. Helal olsun demek lazım cidden, adamlar korkuyu vermişler :)

Hele böyle sütunlarla dolu, ortada yaratıkların dolaştığı ve orb parçalarını topladığımız bi de poison gland aldığımız yerde herşeyi halledip çıkma yolunda ilerlerken dibime yaratığın gelmesiyle koşturuşum, koşup koşup köprüyü geçip tam kurtuldum derken kapıya 2 metre kala arkamdan bir böğürtüyle ölürülüşüm.. Ah.. Çok güzel sahneydi o :)

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Undying'i artık çıktıktan çok sonra oynadığımdan mıdır nedir, hiç korkmamıştım o oyundan oynarken. Bu çok sağlam geriyor. Yani Undying şöyle süper korku, böyle gerilimli of altıma ettim oynayamadım falan diyenlere anlam veremedim. Bu oyundaysa korku filmlerine ve oyunlarına neredeyse immune hale gelmiş olmama rağmen cidden korkuyu ve gerilimi hissettim. Müthiş gerilimdi.

Jericho da tırttı zaten, Clive amca emekli olsun meydanı bunlara bıraksın

undying i bende oynayamadim ya, oynarken korkuyordum da grafiklerin dandikligi korku faktorune agir basti. sikildim sildim bende.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

aldım oyunu, lan core2quad işlemcimle, gtx465'imle dahi oyun kare atladı. kıstım 3-5 bişey el-insaf ya.

bi uyumsuzluk bişi vardır atlamaması lazım
ekran kartım yandığından 8800 gtx ile oynuyorum da hiç teklemedi bile
Mesaj tarihi:
ilk açtığımda gayet güzel çalışıyodu bende de, sonra 3 kere daha açtım oyunu, sanırsın doom 8 çıktı öküz gibi grafiklerle onu oynuyorum. deli gibi ağır ve fps yerlerde sürünüyor. anlamadım...
Mesaj tarihi:
geceleri oynuyorum ben bunu sıça tırsa. undying'den beri bu kadar korkunç oyun oynamamıştım,bayıldım valla süper olmuş. epey de uzun. sonlarındayım,bitiririm heralde bu gece. farklı sonları varmış bu arada oyunun.
Mesaj tarihi:
sonunda bitirdik arkadaşla biz de oyunu
3 değişik sonu varmış bütün sonlara da baktık

oyun bitince

her sondan sonra altta bir şifre veriyo, oyunun da klasörünün içinde super_secret.rar diye bir rar dosyası var ve şifreli
üç sondaki şifreyi birleştirip yazınca açılıyo ve içinde bikaç tane ses kaydı, yapımı ile ilgili videolar, concept art falan var meraklı olanlar baksın baya güzel

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya şu oyunu oynamak istiyorum ama sırf kovalamaca sahneleri var diye oynamaktan vazgeçiyorum her seferinde.
böyle zamana karşı yarıştığımız ve her defasında o kısmı baştan oynamamız gereken oyunlarda çok pis sinir stres yapıyorum.
Mesaj tarihi:
misal, elemandan kaçıyorsun, kaçtın kaçtın ama yakaladı seni kafana indirdi baltayı. tekrar denemek istediğinde o yol üzerindeki engeller kalkıyor. yani o yolda bir daha yaratıkla karşılaşmayacaksın, ama ileride bir yerde karşılaşıyorsun bu sefer.

zaten oyunun başında şöyle bir uyarı geçiyor; "oyunu bitirmeye kasmak için oynamayın, keyfini çıkararak oynayın." çünkü dediğim gibi, diğer oyunlarda bir yeri geçemezsin, tekrar tekrar denersin, yine geçemezsin, gıcık olur kaparsın. bu hırsı yaşamaman için, oyun otomatik olarak başaramadığın yeri kolaylaştırıyor.
  • Yeni Oluştur...