oldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kac senedır favori olup yenemiyoruz artık 1 -0 2-1 neyse alsında istatistik düzelsin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 hiddinkin ilk gönderilsin adam değil teknik direktör deil diye tartışalacağı maç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bu kadro ile zor. Gene 1-2 kişinin çıkıp takımı taşıması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 6-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 grup ikincisi olalım yeter birincilik zaten yalan alamanya bu kadar formda iken kendimizi yırtsak gene ilk sırada olamayız ama su ikinciligi bari alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 inanmak kazanmanın yarısıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bu kadro yenilenmedikçe bizim pek bir şansımız yok, yahu gelen giden eskinin kadrosunu kullanıyor başka adammı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Kazakistan maçında, ne idüğü belirsiz takımlardan saçma sapan gol yiyen gs savunması neill hariç milli takıma alınmış. Yine öyle olsun. Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kimi alacaklardı? Bekir'i İlhan'ı mı? Yoksa İsmail'i mi? TS'den Bursa'dan ve GS'den aldılar doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ömer erdoğan zorunlu olarak alındı. işin garibi bu zaten. hakan balta formsuz, ismail'in zamana ihtiyacı var. Komik gelecek belki ama ibrahim üzülmez şu milli takımda çok çok rahat oynar. orta sahaya bakıyoruz selçuk filan var kadroda. Adam kendi takımında adam gibi oynamıyor. vs vs kazım fiyasko bence. Oğuzun bu işten anlamadığı gün gibi aşikar yani. mevlüte formsuz deyip nihat ı almak komik filan. nihat çok formda ya . volkan şen ve necip kadroya alınmıyor. bu maçta herhangi bir puan kaybının sorumlusu oğuz çetindir. Ama gene arda filan bişeyler yapar kurtarır gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 BiTcH_oFBaT said: ömer erdoğan zorunlu olarak alındı. işin garibi bu zaten. hakan balta formsuz, ismail'in zamana ihtiyacı var. Komik gelecek belki ama ibrahim üzülmez şu milli takımda çok çok rahat oynar. orta sahaya bakıyoruz selçuk filan var kadroda. Adam kendi takımında adam gibi oynamıyor. vs vs kazım fiyasko bence. Oğuzun bu işten anlamadığı gün gibi aşikar yani. mevlüte formsuz deyip nihat ı almak komik filan. nihat çok formda ya . volkan şen ve necip kadroya alınmıyor. bu maçta herhangi bir puan kaybının sorumlusu oğuz çetindir. Ama gene arda filan bişeyler yapar kurtarır gibi geliyor bana(tu) simdi denemiceksinde ne zmn deniceksin bu adamları kaldı kı ıyı oynayan oyuncu oynasam da secilmiyorum yedek olupta secilen lan benim ölüm yetiyor dusuncesi ayrı bir sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Nihat öyle havalandı zaten, rezalet oynuyor , sonrada 'Ne Nihatmış be oynuyorum oynuyorum , iyide oynuyorum hala eski Nihat diyip duruyorlar' felan diyor kendi için. Birde iyi oynadı zannediyor orası iyice felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ibrahim üzülmez - ömer erdoğan - egemen korkmaz - sabri bence ideal bir defans olurdu. Egemen gerçi sorunlu adam ve hata yaptı mı tam yapıyor ama adam yoksa alınabilecek en iyi alternatiflerden biri bence, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 gg sakat olmadıgı sürece sabri oynamasın bi zahmet deli ibo suan en formdaki sol bek olsada istemem oynamasını adam 36 yasında yedekten mac sonunda alınır almanya macında tecrübe istersin alınırda belcika flan gencleri denemek lazım benim fikrim 1. olmamız zaten yok gibi bişe hani ortalama oynasakda 2 oluruz gibi o yüzden bu maclarda degişik seyleri denememiz lazım hem taktik hem oyuncu olarak kazara cok iyi denk gelirse belki 1 bile bitirebiliriz ama eskiden yaptıgımızı yaparak almanyadan iyi olmayı beklemek hayal bence adamlar 2002 den beri nasıl ustune koyarak geldiler ortada bide bize bak aynı hızla geri gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 olurdu dedim zaten :D GG varken Sabri'ye yedek koltuğu haktır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 maç hangi kanalda la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 NTVSpor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kazakistan maçını kimse beğenmedi ama en azından takım gibi oynamıştık.bence hafiften birşeyler değişmeye başladı takımda.necip ve volkanıda heralde sezon başı olduğundan hazır olmadıklarını düşündü.eminim 3. ve 4. maçlarımızda daha farklı bir kadro çağırcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Necip ısrarını ben anlamıyorum. Volkan evet 1 sezon boyunca as oynadı takır takır top oynadı, takımı şampiyon oldu falan, çağrılmaması garip ve hatta saçma evet. Ama Necip daha altyapıdan yeni yeni yetişen, ilk 11'de yeni yeni maça çıkmaya başlayan üstelik de gencecik bi adam. Direkt olarak 2 maçlık performansa bakarak milli takıma almak hata. Hele bir kendi takımında istikrar sağlasın, bi yarım sezon falan ilk 11 çıkıp iyi oynasın, bu arada da pişsin biraz, öyle alınır. Pişmekten kastım fiziksel tekniksel olarak değil. Kafada pişmesi lazım. Tam en kritik dönemde. Milli takımda 2 hata yapsa hem kariyeri hem özgüveni bitecek adamın. Hani milli takımı kaldırabilmek sırf fizikle teknikle olmuyor, kafa olarak da bunu kaldırabilecek seviyeye gelmek lazım. Bunun için de önce kendi takımında istikrar sağlayıp hem özgüven kazanmak hem de sorumluluk almayı öğrenmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 gidip stadda izlediğim maçlarda hiç yenilmedi tuttuğum takım. bakalım ilk kez milli maça ve kadıköye gidicem, bu istatistiğim burda da devam inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Milli Takım'ın Nuri Şahin üzerinden şekillenmesi gerekiyor bence... Volkan Şen bu takıma monte edilebilir,ayrıca Aurelio da çok formsuz,onun yerine formda olan bir oyuncuyu oynatmanın sakıncası yok,Necip rahatlıkla oynatılabilir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 yahu necip u21 de oynamadı mı geçen gün. hatta özellikle çağırmadılar diye biliyorum necipi, türkiyenin grup liderliği şansı var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Rewendor said: Necip ısrarını ben anlamıyorum. Volkan evet 1 sezon boyunca as oynadı takır takır top oynadı, takımı şampiyon oldu falan, çağrılmaması garip ve hatta saçma evet. Ama Necip daha altyapıdan yeni yeni yetişen, ilk 11'de yeni yeni maça çıkmaya başlayan üstelik de gencecik bi adam. Direkt olarak 2 maçlık performansa bakarak milli takıma almak hata. Hele bir kendi takımında istikrar sağlasın, bi yarım sezon falan ilk 11 çıkıp iyi oynasın, bu arada da pişsin biraz, öyle alınır. Pişmekten kastım fiziksel tekniksel olarak değil. Kafada pişmesi lazım. Tam en kritik dönemde. Milli takımda 2 hata yapsa hem kariyeri hem özgüveni bitecek adamın. Hani milli takımı kaldırabilmek sırf fizikle teknikle olmuyor, kafa olarak da bunu kaldırabilecek seviyeye gelmek lazım. Bunun için de önce kendi takımında istikrar sağlayıp hem özgüven kazanmak hem de sorumluluk almayı öğrenmek gerekiyor. milli takım dönemsel birazda. o ara kim formdaysa onu alırsın kadroya ve çekirdek taktiğe oturtursun. Necip de şu an formda olduğu için bu kategoriye rahat rahat girer. Dünyada bunun bir çok örneği var. Fatih Terim sakatlanmadan önce serdar kurtuluş'u brezilya'ya karşı oynatmış ve serdar çok iyi bir performans sergilemişti. demek ki oluyor...milli takım için iyi olan neyse o önemlidir sonuçta. Formsuz ve yedek adamlar yerine formda ve dinamik bir oyuncu daha mantıklı olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 tamamen aynı şeyi düşünüyoruz, kim iyiyse o oynamalı evet. ancak kulübünde iyi adamın milli takımda da iyi olması garanti değil, dolayısıyla kafa olarak milli takıma da hazır bir adam olmalı gelecek adam. Hani şu anda necip 2 senedir as kadro ilk 11 çıkan bi adam olsaydı necip iyiyken çağırırsın değilken çağırmazsın derdik, volkan şen ve diğer adamlar gibi, ama daha 11i yeni görmüş adam için aynısını demek büyük risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 amerikadaki kamplarda ve hazılık maçlarında oynadı ama işte necip. hatta aurelio'nun yerine düşünüyordu hiddink. Ben hiddink'e bişey demiyorum zaten. olay oğuz çetin o noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar