Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kopya olayının bokunun çıkması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Benim ihtiyacım olmadı ama hep düşünmüşümdür bu işin çakallığı yok mudur diye

Para bok gibiyse:

Gidip gözlük içine entegreli spy cam'lardan alıyorsun ya da yaptırıyorsun. Mission Impossible 1'de vardı sanki. Aradan kaç sene geçmiştir, daha masum gözükenleri vardır kesin. Ne kadar tutarsa artık 2-3bin dolar kıyacaksın paraya

Sonra bir de kulağın içine girip gözükmeyen spy headphonelardan alacaksın o da 1000 doların altında bulunur herhalde. Saçlar uzun olursa kulakları örtecek kadar çok süper olur.

Sonra 4-5 tane dershane hocasını toplayaksın her birine vereceksin birkaç bin dolar sınav sırasında dolduracaksın bir minibüse. Kamerayla soruları görüp çözecekler, cevaplar da telefonla senin kulaklığına gelecek.

100% guaranteed result.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Ben de gittim Fem'e ama bize soru falan vermemişlerdi.
O zamanlar teşkilat bu kadar gelişmemiş demekki 6 sene oluyor.

dershanede degil abilerin evinde veriyorlar sorulari zaten adsfads

keyifli sohbetlere surekli katilmassaniz bosuna FEM e para vermeyin yani soru icin

AKP ilede alakasi yok, sittin senedir sorulari yedirip radarin altindan ucuyorlar, bu sene isin icine baska acemiler girmis, tam pua nfilan yapmak ne ya

sinav kazandirmakta en basarili dershaneler hep guven-der, ama dikkat edin diger dershaneler kadar dereceye giren ogrenci kasmazlar, radarin alti direk
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Benim ihtiyacım olmadı ama hep düşünmüşümdür bu işin çakallığı yok mudur diye

Para bok gibiyse:

Gidip gözlük içine entegreli spy cam'lardan alıyorsun ya da yaptırıyorsun. Mission Impossible 1'de vardı sanki. Aradan kaç sene geçmiştir, daha masum gözükenleri vardır kesin. Ne kadar tutarsa artık 2-3bin dolar kıyacaksın paraya

Sonra bir de kulağın içine girip gözükmeyen spy headphonelardan alacaksın o da 1000 doların altında bulunur herhalde. Saçlar uzun olursa kulakları örtecek kadar çok süper olur.

Sonra 4-5 tane dershane hocasını toplayaksın her birine vereceksin birkaç bin dolar sınav sırasında dolduracaksın bir minibüse. Kamerayla soruları görüp çözecekler, cevaplar da telefonla senin kulaklığına gelecek.

100% guaranteed result.

Direk Van Damme'ı çağırıyosun, gg.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...