patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 benim anlamadğım bu soruları kaç ay önceden hazırlanıyor? haberde okuduğuma göre eskişehir polisi lys için 4 ay önceden haber vermiş ösym yebu nasıl oluyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 http://www.milliyet.com.tr/universite-mezunlarinin-diplomasi-tehlikede-/turkiye/sondakika/07.09.2010/1286098/default.htm aha ben dedim size sictiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 kpss ye gircektim la ben 26sında peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 öeh abi.. valla ben sölim karambolden en temiz çocuklar bile mağdur olacak, bas bas bağaracaklar biz bişey yapmadık diye fakat dinleyen olmayacak, bok yoluna gidicekler. eğer şu yazan şey olursa. böyle saçmalık görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Dershane soruları çalar. Çaktırmadan öğrenciye öğretir o soruları sonra dershanenin tüm masum öğrencilerinin diplomalarını geri alırlar. Boktan bir iş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 butun sinavlarda iptal eauhehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 http://pictures.deadlycomputer.com/d/23427-1/Holy-Shit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bu sans ustumde varken benim daha alamadigim diplomami da elimden alirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 halkın iradesi bu yönde arkadaşım. şeriatı bile getiririz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 13 eylülde öyle uyancaksın zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 hiçbir sınava muhtaç olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Benim ihtiyacım olmadı ama hep düşünmüşümdür bu işin çakallığı yok mudur diye Para bok gibiyse: Gidip gözlük içine entegreli spy cam'lardan alıyorsun ya da yaptırıyorsun. Mission Impossible 1'de vardı sanki. Aradan kaç sene geçmiştir, daha masum gözükenleri vardır kesin. Ne kadar tutarsa artık 2-3bin dolar kıyacaksın paraya Sonra bir de kulağın içine girip gözükmeyen spy headphonelardan alacaksın o da 1000 doların altında bulunur herhalde. Saçlar uzun olursa kulakları örtecek kadar çok süper olur. Sonra 4-5 tane dershane hocasını toplayaksın her birine vereceksin birkaç bin dolar sınav sırasında dolduracaksın bir minibüse. Kamerayla soruları görüp çözecekler, cevaplar da telefonla senin kulaklığına gelecek. 100% guaranteed result. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ne gerek var abi o kadar atraksiyona teknolojiye. veriyosun paranı, eline geliyo cevaplar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Fem dershanelerine yazıl gelir sorular işte. Yalnız iyi fikir. dealextreme.com dan hepsi temin edilebilir =) minübüsü mahmut hoca basmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 FEM'in işi zaten muhtemelen. İlk değil son da olmayacak bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Ben de gittim Fem'e ama bize soru falan vermemişlerdi. O zamanlar teşkilat bu kadar gelişmemiş demekki 6 sene oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Adamların zaten onbinlerce öğrencisi var herkese vermezler heralde :D Kimin yaptığı fark etmez gerçi çok çirkin bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Wispy said: Ben de gittim Fem'e ama bize soru falan vermemişlerdi. O zamanlar teşkilat bu kadar gelişmemiş demekki 6 sene oluyor. dershanede degil abilerin evinde veriyorlar sorulari zaten adsfads keyifli sohbetlere surekli katilmassaniz bosuna FEM e para vermeyin yani soru icin AKP ilede alakasi yok, sittin senedir sorulari yedirip radarin altindan ucuyorlar, bu sene isin icine baska acemiler girmis, tam pua nfilan yapmak ne ya sinav kazandirmakta en basarili dershaneler hep guven-der, ama dikkat edin diger dershaneler kadar dereceye giren ogrenci kasmazlar, radarin alti direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 "Son 20-30 yılda yapılan tüm sınavlar iptal edilmeli. Tüm Türkiye yeniden eğitim öğretim hayatına başlamalı. " lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Wispy said: Benim ihtiyacım olmadı ama hep düşünmüşümdür bu işin çakallığı yok mudur diye Para bok gibiyse: Gidip gözlük içine entegreli spy cam'lardan alıyorsun ya da yaptırıyorsun. Mission Impossible 1'de vardı sanki. Aradan kaç sene geçmiştir, daha masum gözükenleri vardır kesin. Ne kadar tutarsa artık 2-3bin dolar kıyacaksın paraya Sonra bir de kulağın içine girip gözükmeyen spy headphonelardan alacaksın o da 1000 doların altında bulunur herhalde. Saçlar uzun olursa kulakları örtecek kadar çok süper olur. Sonra 4-5 tane dershane hocasını toplayaksın her birine vereceksin birkaç bin dolar sınav sırasında dolduracaksın bir minibüse. Kamerayla soruları görüp çözecekler, cevaplar da telefonla senin kulaklığına gelecek. 100% guaranteed result. Direk Van Damme'ı çağırıyosun, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 nileppezdel said: FEM'in işi zaten muhtemelen. İlk değil son da olmayacak bu gidişlefem ogrencilerine para veriyor basarili oldukca onun disinda bir cacigi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Pek sanmıyorum da neyse... Demin dendiği gibi işte Gülen cemaati bu şekilde çalışıyor bence de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Ben de gittim FEM'e 5 sene önce bize soru moru vermediler. NE İŞ LAN, BİZ DE PARA VERDİK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 kpss'de zaten FEM'in sorumlu olduğu çıktı ortaya da bu diğer kopyaları bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Ne zaman ortaya çıktı ya? Öle bir şey olsa çok ağır bir ceza gelmesi gerekmez mi FEM'e? Gerçi ülke onların artık, saçma bir soru sordum tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar