Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 http://www.haberturk.com/gundem/haber/549269-bir-sizma-da-acik-ogretimden bu ne abi gerçekten salak bu insanlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Abi benim korkum bizim diplomalar felan yancak bu gidisle. 10 sene oldu ben OSS ye alese felan girelide nolur nolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bu durumda kopyayı çeken değilde soruları hazırlayan kurumları araştırmaları lazım.ama bir gün haber çıkıyo diğer gün unutuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 başbakanlığa bağlı yeni bir sınav merkezi yapcaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 RTEYM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mal adammış, sorular ve cevaplar var elinde sen yine onları ezberleyip öğrenmeden kopya kasıyorsun kağıttan lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 sbs den çok umutluyum. Bakalım ilkokullu veletler kopyeee çekebilecek mi gelecek dönem. abi kim nerden buluyor bunları ya. Bize de söylesinler. Bizde amfi de ön sıradakinin kağıdına baktık diye gurur duyuyoruz kendimizle. Adamlar sistemi trollüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 said: bende aöf 3. sınıf öğrencisiydim bu yıl... maliyet muhasebesi okarda zor bir ders değil... hiçbakmadan 70 ile verdim... Misafir06 Eylül 2010 Pazartesi 10:35 yürü be kardaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 aöf çok kolay cidden neden kasıyorlarki zaten önceki yıllarda çıkmış soruları soruyorlar =) son 5 yılın sorularına bak 70 rahat alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bu olaylar yeni değilki.. 1996'dan beri belkide daha uzun süredir var. Ama şunu biliyorum 1996 yılında kolej sınavlarında milletvekilleri çocuklarına sorular yollanıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bişicik olmaz merak etmeyin. Yalandan 10 kişinin iptal olur soruları sonra hırsızlar sizden di bizden di kavgası olur anlaşılır unutulur aynı hikaye gelecek senelere devrolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 abi ne oluyor ya bütün sınavların soruları çalınıyor millet köşeyi dönmeyi bulmuş vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 aaah ah canına yandımın meritokrasisi teknokrasisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bu seneki YGS sınavı sanırım ben pek anlamıyorum ama onda da kopya çekilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 evet aşağıda onun da topici var, kopya üstüne kopya gidiyo ama hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 http://say.expressivo.com/tddeyxIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 soruların hazırlamasından öğrenciye ulaşmasına kadar 100 lerce kişi soruları görüyordur. İlla bir yerlerden patlak verir. Başka bir çözüm bulunmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 çözüm belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 süpriz bi durum yok ki. merkezi sınav sistemi işte adı üstünde. bir sınavın sorularu sızdıysa, hepsi sızmıştır. belli ki şebeke işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 sinad said: aöf çok kolay cidden neden kasıyorlarki zaten önceki yıllarda çıkmış soruları soruyorlar =) son 5 yılın sorularına bak 70 rahat alırsın. Abi aöf eskiden çok kolaydı son 2 yıldır aşırı zor hele bu sene kan aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 halen söylüyorum: eskiden de vardı bence sızma olayı. şimdi ayyuka çıktı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Öss de bu olayın olduğu yıllardır biliniyor,ha sorular sızıyo sızmıyo bilememde kopya gayet çektiriliyor.Özellikle doğuda,bunu ösym başkanı ya da yök başkanı (hatırlamıyorum) kendisi bir röportajda söylemişti bunun önüne geçmek istiyoruz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Kısa yoldan yolunu bulma konusunda ki sivri zekası ile bilinen bir millet olduğumuza göre, şimdi başladığını sanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 oss falan satan varsa ozele geleyim? kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 valla en guzeli demokrasi ile cozelim bu sinav sorununu OSYM tarafindan atananlar degil, halk tarafindan secilmisler unievrsiteye gitsin partiler liste cikarsin, her bolume aday belirlesinler Semih Baytar - Istanbul hukuk 1. sira Osman Mehmet - Istanbul hukuk 2. sira Hurriyet Demir - Istanbul Ilahiyat 1. sira Bilal Erdogan - ITU Denizcilik 1. sira seklinde, vatandaslarda oylasin halkin iradesi guc bulsun, kahrolsun atanmislar YASASIN DEMOKRASI!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar