Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kopya olayının bokunun çıkması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sbs den çok umutluyum. Bakalım ilkokullu veletler kopyeee çekebilecek mi gelecek dönem.

abi kim nerden buluyor bunları ya. Bize de söylesinler. Bizde amfi de ön sıradakinin kağıdına baktık diye gurur duyuyoruz kendimizle. Adamlar sistemi trollüyor.
Mesaj tarihi:
said:
bende aöf 3. sınıf öğrencisiydim bu yıl... maliyet muhasebesi okarda zor bir ders değil... hiçbakmadan 70 ile verdim...
Misafir06 Eylül 2010 Pazartesi 10:35

yürü be kardaşım
Mesaj tarihi:
Bu olaylar yeni değilki.. 1996'dan beri belkide daha uzun süredir var. Ama şunu biliyorum 1996 yılında kolej sınavlarında milletvekilleri çocuklarına sorular yollanıyordu
Mesaj tarihi:
Bişicik olmaz merak etmeyin. Yalandan 10 kişinin iptal olur soruları sonra hırsızlar sizden di bizden di kavgası olur anlaşılır unutulur aynı hikaye gelecek senelere devrolur.
Mesaj tarihi:
soruların hazırlamasından öğrenciye ulaşmasına kadar 100 lerce kişi soruları görüyordur. İlla bir yerlerden patlak verir. Başka bir çözüm bulunmalı.
Mesaj tarihi:
sinad said:

aöf çok kolay cidden neden kasıyorlarki zaten önceki yıllarda çıkmış soruları soruyorlar =) son 5 yılın sorularına bak 70 rahat alırsın.

Abi aöf eskiden çok kolaydı son 2 yıldır aşırı zor hele bu sene kan aldılar.
Mesaj tarihi:
Öss de bu olayın olduğu yıllardır biliniyor,ha sorular sızıyo sızmıyo bilememde kopya gayet çektiriliyor.Özellikle doğuda,bunu ösym başkanı ya da yök başkanı (hatırlamıyorum) kendisi bir röportajda söylemişti bunun önüne geçmek istiyoruz diye
Mesaj tarihi:
valla en guzeli demokrasi ile cozelim bu sinav sorununu

OSYM tarafindan atananlar degil, halk tarafindan secilmisler unievrsiteye gitsin

partiler liste cikarsin, her bolume aday belirlesinler
Semih Baytar - Istanbul hukuk 1. sira
Osman Mehmet - Istanbul hukuk 2. sira
Hurriyet Demir - Istanbul Ilahiyat 1. sira
Bilal Erdogan - ITU Denizcilik 1. sira

seklinde, vatandaslarda oylasin

halkin iradesi guc bulsun, kahrolsun atanmislar

YASASIN DEMOKRASI!!!111
  • Yeni Oluştur...