Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 gerçi benim sıkıntım u2 ile değildi.ona bu kadar yalakalık yapan koprulerde trafikleri durduran hukumet ve abartan medyaya idi yoksa u2 1-2 şarkısını severim onun harici pek alakam yoktur hatta pavarotti ile miss sarajevo şarkılarını baya bi severim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/t2-4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 NoTwisT said: U2'ya laf edenin azina azina vururum. Adamlar efsane sarkilar yapmis, kendince sosyal konulara parmak basmaya calismis, kol gibi hayran kitlesi yapmis, hayir kuruluslarina para akitmis... Sonra paticikten ne idugu belirsiz adam cikip yutu cok rerore sarkilari bok, dandirik sosyal mesaj vermeye calisio, cok ovirreytitlar falan bididi Sen kimsin bilae, bi sigigit lan ahaha Yörünge Dışııııığğnnnnnnn ahahah u2 sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ben gittim konsere yarisinda ciktim ses duzeni rezaletti kalabaligi yeteri kadar costuramadilar bono sux cok fazla ne idugu belirsiz AGA U IKI GELMIS BAK, GAZETEDE YAZIODU GELDIK MODEREN OLMAK ICIN diye kosan tip vardi performanslari cok kotuydu bilete verdigim paraya acidim valla ama ona ragmen tamaminda duramadim, erken cikmak icin para isteselerdi verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 insan haklari icin EVET! dedi mi bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 adamın adı boNO lan nası EVET desin gachayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ses düzeni kötüydü evet. tabi ses düzeninie kötü demek yersiz olurda. muhtemelen stadyumun akustiği bok gibi, adamlarda ona göre ayar yapmamış. baya kulağım cıları benım ömrümde ilk kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Cuce said: http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/t2-4.jpg ahaha bono ve rte nin suratları cuk oturmuş. fotoşok olduğu hiç anlaşılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Abi Zulfu Livaneli geldi ya. Bu arada o Olimpiyat stadini yapan muhendisinde mimarinda azina tukiriyim ben. Cehalet ornegi. AB ye girmemize bi adim kalsa ben bu yolu sunarim Turklerin kafasi bu kadar calisiyo o sebeble almamaliyiz diye. Donuste ikitellinin icine girdim valla ben 5 dakkada dondum ama oraya varam 2.5 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 abi bono kötü, u2 ondan kötü, u2 ne lan. u iki diye grup mu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Bu arada bu kadar ruhsuz olmalari beni uzdu ya. Adam butun konseri kameraya soledi. Megavizyondan izliceksem Dream TV den izlerdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Adamlar bizi kaç senedir istemedi sonra geldiler vay u2 geldi vay iyi ki geldiler yok köprüde gezsinler bu ülkede köprü de gezecek tek yabancı grup varsa o da anathemadır herhalde adamlar iyi günde kötü günde her zaman Türkiye'ye geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 simdi u2 kotu igrenc kaka... bir grup degil. lakin abartildigi kadar da asla olamayacaklar. overrated kelimesinin tam olarak sozlukteki karsiligi diyebilirim. hatta oxford sozluk 2011 basiminda yer alacak diyorlar. (:p) Ozzy geliyor 30 Eylul de. Kopru falan kapatilacaksa Ozzy icin kapatilsin arkadas! Bu arada paranin gozu kor olsun. Gerci olmasin be, adamlar daha cok para kazanabilmek icin once polemik yarattilar. Cikmayiz Turkiye'de orada insan haklari yok bidi bidi. Hali ile biz de nasi cikmazsiniz lan parasi nese verir cikartiriz gazina geldik ve adamlar geldiler tr'e. Kompleksli ulkelerde olur bu daima. Kendini ispatlama cabasi deniyor. Avrupa avrupa duy sesimizi! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Ozzy gelince ben Almanyada oluyoum lanet olsun ya. Almanyada ne zaman aceba. U2 nun rock tanrisi olmasini anlamiyorum abi. Cok daha iyi rock gruplari varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 yau farklı konser mi izledik? sahnenin baya dibindeydim, ses düzeni muhteşemdi, herifler gayet gazdı falan. muazzam bir gösteriydi diyebilirim. zülfü şarkıya çalışmamıştı, söyleyemedi, ama yiğidim aslanım iyiydi. tek üzüntüm stay'i çalmamış olmaları, onun dışında mükemmeldi. aung san suu kyi, fehmi tosundan çok daha fazla alkış aldı, burda bononun samimiyetinin yanında seyircinin farkındalığı da sorgulanabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ozzy'e kimler geliyor şimdi, sahneye çıkıp paticik bayrağı açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 sir said: yau farklı konser mi izledik? sahnenin baya dibindeydim, ses düzeni muhteşemdi, herifler gayet gazdı falan. muazzam bir gösteriydi diyebilirim. zülfü şarkıya çalışmamıştı, söyleyemedi, ama yiğidim aslanım iyiydi. tek üzüntüm stay'i çalmamış olmaları, onun dışında mükemmeldi. aung san suu kyi, fehmi tosundan çok daha fazla alkış aldı, burda bononun samimiyetinin yanında seyircinin farkındalığı da sorgulanabilir mi? bende sahnenın bayadibindeydim, ses düzeni baya kötüydü. cok ters bi noktada kalmış olabilirim ben tabi ama, hala kulaklarım cınlıyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 said: U2’nun solisti Bono kendisini dinleyenlere "Çok teşekkür ederim, süpersiniz. Bu kadar sabrettiniz uzun sürdü ama sonunda geldik. Türkiye'de olanlar bütün dünya için çok önemli. Dün boğaz köprüsünden yürüyerek geçtik, aslında bu köprü geçmişle gelecek arasında da bir köprü" dedi. Konserde aynı zamanda siyasi mesajlar da verildi. Bono "Washington ve İsrail duy sesimizi" diyerek "Sunday Bloody Sunday-Kanlı Pazar" şarkısını çaldı, bu şarkıda da büyük bir alkış tufanı koptu. ahahaha adam bariz konsere çıkmadan önce 2 dakika ne desek lan şidmi bu heriflere? diye düşünmüş ve bu çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Düşünmüş olması ne guzel birşey aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 adam polyanna beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 polyanna bile bi noktada tirlatiyor lan istanbulun ortasinda volkanik patlama olsa "ama gokyuzundeki simsekelr ve isik oyunlari coook guzeel" dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Zülfü ağabey de geçen aylarda "Amerika harbi sol görüşlü lan" demişti, garip =) İyiki gitmemişim, zaten gitmem de U2 ne lan, u2 suck, RATM rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 benim kulağımda da sıfır çınlama oldu. bangır bangır muzik vardı hiçbirimiz rahatsız olmadık. bütün sesleri gayat net duyabildik. baya da şaşırdık ona. ses sistemi en hoşumuza giden şeylerden biriydi konserde. gittim deli gibi eğlendim döndüm. mutluyum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Abi adama osmanlı dönemindeki yardım geyiğine karşılık teşekkür şeysinin replikasını verdiler ya. Şarkıcı lan bunlar neden devlet adamı muamelesi yapıyosun irlandalı buldun diye. Bide Tayyip'e aids hastalarına yardımlı ipod hediye etmişler hahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Absolut said: U2 olsunda boktan olsun boşverin siz. http://www.southparkstudios.com/episodes/111250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar