Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

U2 konseri

Red

Öne çıkan mesajlar

gerçi benim sıkıntım u2 ile değildi.ona bu kadar yalakalık yapan koprulerde trafikleri durduran hukumet ve abartan medyaya idi

yoksa u2 1-2 şarkısını severim onun harici pek alakam yoktur

hatta pavarotti ile miss sarajevo şarkılarını baya bi severim :)
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:

U2'ya laf edenin azina azina vururum.

Adamlar efsane sarkilar yapmis, kendince sosyal konulara parmak basmaya calismis, kol gibi hayran kitlesi yapmis, hayir kuruluslarina para akitmis...

Sonra paticikten ne idugu belirsiz adam cikip yutu cok rerore sarkilari bok, dandirik sosyal mesaj vermeye calisio, cok ovirreytitlar falan bididi

Sen kimsin bilae, bi sigigit lan ahaha

Yörünge Dışııııığğnnnnnnn ahahah

u2 sucks.
Sosyal ağlarda paylaş

ben gittim konsere yarisinda ciktim

ses duzeni rezaletti
kalabaligi yeteri kadar costuramadilar
bono sux
cok fazla ne idugu belirsiz AGA U IKI GELMIS BAK, GAZETEDE YAZIODU GELDIK MODEREN OLMAK ICIN diye kosan tip vardi
performanslari cok kotuydu

bilete verdigim paraya acidim valla ama ona ragmen tamaminda duramadim, erken cikmak icin para isteselerdi verirdim
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Zulfu Livaneli geldi ya.

Bu arada o Olimpiyat stadini yapan muhendisinde mimarinda azina tukiriyim ben. Cehalet ornegi. AB ye girmemize bi adim kalsa ben bu yolu sunarim Turklerin kafasi bu kadar calisiyo o sebeble almamaliyiz diye.

Donuste ikitellinin icine girdim valla ben 5 dakkada dondum ama oraya varam 2.5 saat
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
simdi u2 kotu igrenc kaka... bir grup degil. lakin abartildigi kadar da asla olamayacaklar. overrated kelimesinin tam olarak sozlukteki karsiligi diyebilirim. hatta oxford sozluk 2011 basiminda yer alacak diyorlar. (:p)

Ozzy geliyor 30 Eylul de. Kopru falan kapatilacaksa Ozzy icin kapatilsin arkadas!

Bu arada paranin gozu kor olsun. Gerci olmasin be, adamlar daha cok para kazanabilmek icin once polemik yarattilar. Cikmayiz Turkiye'de orada insan haklari yok bidi bidi. Hali ile biz de nasi cikmazsiniz lan parasi nese verir cikartiriz gazina geldik ve adamlar geldiler tr'e.

Kompleksli ulkelerde olur bu daima. Kendini ispatlama cabasi deniyor.

Avrupa avrupa duy sesimizi! ...
Sosyal ağlarda paylaş

yau farklı konser mi izledik? sahnenin baya dibindeydim, ses düzeni muhteşemdi, herifler gayet gazdı falan. muazzam bir gösteriydi diyebilirim. zülfü şarkıya çalışmamıştı, söyleyemedi, ama yiğidim aslanım iyiydi. tek üzüntüm stay'i çalmamış olmaları, onun dışında mükemmeldi.

aung san suu kyi, fehmi tosundan çok daha fazla alkış aldı, burda bononun samimiyetinin yanında seyircinin farkındalığı da sorgulanabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

yau farklı konser mi izledik? sahnenin baya dibindeydim, ses düzeni muhteşemdi, herifler gayet gazdı falan. muazzam bir gösteriydi diyebilirim. zülfü şarkıya çalışmamıştı, söyleyemedi, ama yiğidim aslanım iyiydi. tek üzüntüm stay'i çalmamış olmaları, onun dışında mükemmeldi.

aung san suu kyi, fehmi tosundan çok daha fazla alkış aldı, burda bononun samimiyetinin yanında seyircinin farkındalığı da sorgulanabilir mi?

bende sahnenın bayadibindeydim, ses düzeni baya kötüydü. cok ters bi noktada kalmış olabilirim ben tabi ama, hala kulaklarım cınlıyo mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
U2’nun solisti Bono kendisini dinleyenlere "Çok teşekkür ederim, süpersiniz. Bu kadar sabrettiniz uzun sürdü ama sonunda geldik. Türkiye'de olanlar bütün dünya için çok önemli. Dün boğaz köprüsünden yürüyerek geçtik, aslında bu köprü geçmişle gelecek arasında da bir köprü" dedi. Konserde aynı zamanda siyasi mesajlar da verildi. Bono "Washington ve İsrail duy sesimizi" diyerek "Sunday Bloody Sunday-Kanlı Pazar" şarkısını çaldı, bu şarkıda da büyük bir alkış tufanı koptu.

ahahaha

adam bariz konsere çıkmadan önce 2 dakika ne desek lan şidmi bu heriflere? diye düşünmüş ve bu çıkmış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...