Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 hahah http://i42.tinypic.com/6riz5d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 karşıyaka buluşması yapalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Karşıyakada kızlar teklif ediyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Cons said: ilk sayfada megaköylülerin başarısız trolleme girişimi ve kimsenin takmaması dfobkmdfsvladscsa izmir'li olmak bu işte olm, adamlar UMRUMUZDA değil çünkü Türkiye'nin en iyi yerinde yaşıyoruz, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 karşıyaka'nın tek sorunu karşıda olması. adı bile aslında durumu açıklamak için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 izmir karşıyaka süper harbi yaşamak isterim. ama eskişehiri de seviyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 karşıyaka güzel mi değil mi bilmem ama anne muhabbeti baydı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Hardter said: karşıyaka buluşması yapalım:) o yalan ya olmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Dartanian said: Hardter said: karşıyaka buluşması yapalım:) o yalan ya olmuyo :D zorlamak lazım nasıl olsa herkes bostanlıda oluyor akşamları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 fede said: karşıyaka güzel mi değil mi bilmem ama anne muhabbeti baydı artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sipeyskeyk said: Cons said: ilk sayfada megaköylülerin başarısız trolleme girişimi ve kimsenin takmaması dfobkmdfsvladscsa izmir'li olmak bu işte olm, adamlar UMRUMUZDA değil çünkü Türkiye'nin en iyi yerinde yaşıyoruz, net. başbakan "gavur izmir" diyince sokaklara nasıl da döküldünüz ama ahahaha TROLL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Karşıyakalı nooblar parsellemiş topici pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 abi izmirin deniz olmayan kesimindesin ya daha ne kadar patetik olabilir bi insan asdyuhasjmcxas git ankarada yaşa aynı şey değil tabiki ama gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 yurtdışında karşıyakaya zenciler ve fakirler gidiyomuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Hardter said: Dartanian said: Hardter said: karşıyaka buluşması yapalım:) o yalan ya olmuyo :D zorlamak lazım nasıl olsa herkes bostanlıda oluyor akşamları :) Ahahaha herkes bostanlıda olmuyo herkes blackjackte Çemberi daralttık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 başarılı olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 biz haftanın 4-5 günü geceleri bostanlı iskelenin orda sahildeyiz bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bugün baskete gidicez sanırım iftar saatinden sonra bostanlıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Cons said: abi izmirin deniz olmayan kesimindesin ya daha ne kadar patetik olabilir bi insan asdyuhasjmcxas git ankarada yaşa aynı şey değil tabiki ama gibi. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 abi ben ne eşşek mişim. İstanbulda 6 sene yaşadım, sarıyerde. Orası dunyanın en guzel yerıdır benım ıcın, burayı ayırırsak efendım ya izmir'de yaşa ya da yaşama. Ben Kathmandu'da 6 ay kaldım, Bütün doğuyu gezdim neredeyse, Ankarada 7-8 ay ikamet ettim şimdi baküdeyim. Abi yalan, vallahi yalan. Hayır olay denizi olması falan değil, sen ankaraya deniz koy, Sivas'a vegas inşaa et insanı gene ankara'lı gene sivaslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 CthuLhu said: boyoz var mı? CthuLhu said: japon çiğdemi de varsa mmmmm harika. Sparkcaster said: CthuLhu said: boyoz /başlık Cons said: ilk sayfada megaköylülerin başarısız trolleme girişimi ve kimsenin takmaması dfobkmdfsvladscsa ZAAAA :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Cons said: abi izmirin deniz olmayan kesimindesin ya daha ne kadar patetik olabilir bi insan asdyuhasjmcxas git ankarada yaşa aynı şey değil tabiki ama gibi. Deniz dibinde yaşayanları görüyoruz, sipeysi ve barnacle gibi. Ben almayayım, kalsın. Deniz görme ihtiyacım gelince gider görürüm abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kendi içinizden birilerinin savunmasıyla zaalama boşa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Cons said: abi izmirin deniz olmayan kesimindesin ya daha ne kadar patetik olabilir bi insan asdyuhasjmcxas git ankarada yaşa aynı şey değil tabiki ama gibi. abi adam yadırgıyo deniz kenarını geçen götürdük bunu sahile üşüdü gsgsgdgsgdggsdtatatat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Hastayım abi normal o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar