Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 hahah http://i42.tinypic.com/6riz5d.jpg
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Karşıyakada kızlar teklif ediyo mu?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Cons said: ilk sayfada megaköylülerin başarısız trolleme girişimi ve kimsenin takmaması dfobkmdfsvladscsa izmir'li olmak bu işte olm, adamlar UMRUMUZDA değil çünkü Türkiye'nin en iyi yerinde yaşıyoruz, net.
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 karşıyaka'nın tek sorunu karşıda olması. adı bile aslında durumu açıklamak için yeterli.
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 izmir karşıyaka süper harbi yaşamak isterim. ama eskişehiri de seviyorum lan
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 karşıyaka güzel mi değil mi bilmem ama anne muhabbeti baydı artık
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Hardter said: karşıyaka buluşması yapalım:) o yalan ya olmuyo :D
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Dartanian said: Hardter said: karşıyaka buluşması yapalım:) o yalan ya olmuyo :D zorlamak lazım nasıl olsa herkes bostanlıda oluyor akşamları :)
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 fede said: karşıyaka güzel mi değil mi bilmem ama anne muhabbeti baydı artık :(
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sipeyskeyk said: Cons said: ilk sayfada megaköylülerin başarısız trolleme girişimi ve kimsenin takmaması dfobkmdfsvladscsa izmir'li olmak bu işte olm, adamlar UMRUMUZDA değil çünkü Türkiye'nin en iyi yerinde yaşıyoruz, net. başbakan "gavur izmir" diyince sokaklara nasıl da döküldünüz ama ahahaha TROLL.
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Karşıyakalı nooblar parsellemiş topici pf.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 abi izmirin deniz olmayan kesimindesin ya daha ne kadar patetik olabilir bi insan asdyuhasjmcxas git ankarada yaşa aynı şey değil tabiki ama gibi.
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 yurtdışında karşıyakaya zenciler ve fakirler gidiyomuş hehe
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Hardter said: Dartanian said: Hardter said: karşıyaka buluşması yapalım:) o yalan ya olmuyo :D zorlamak lazım nasıl olsa herkes bostanlıda oluyor akşamları :) Ahahaha herkes bostanlıda olmuyo herkes blackjackte Çemberi daralttık :D
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 biz haftanın 4-5 günü geceleri bostanlı iskelenin orda sahildeyiz bekleriz.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bugün baskete gidicez sanırım iftar saatinden sonra bostanlıya.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Cons said: abi izmirin deniz olmayan kesimindesin ya daha ne kadar patetik olabilir bi insan asdyuhasjmcxas git ankarada yaşa aynı şey değil tabiki ama gibi. ahahah
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 abi ben ne eşşek mişim. İstanbulda 6 sene yaşadım, sarıyerde. Orası dunyanın en guzel yerıdır benım ıcın, burayı ayırırsak efendım ya izmir'de yaşa ya da yaşama. Ben Kathmandu'da 6 ay kaldım, Bütün doğuyu gezdim neredeyse, Ankarada 7-8 ay ikamet ettim şimdi baküdeyim. Abi yalan, vallahi yalan. Hayır olay denizi olması falan değil, sen ankaraya deniz koy, Sivas'a vegas inşaa et insanı gene ankara'lı gene sivaslı.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 CthuLhu said: boyoz var mı? CthuLhu said: japon çiğdemi de varsa mmmmm harika. Sparkcaster said: CthuLhu said: boyoz /başlık Cons said: ilk sayfada megaköylülerin başarısız trolleme girişimi ve kimsenin takmaması dfobkmdfsvladscsa ZAAAA :)
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Cons said: abi izmirin deniz olmayan kesimindesin ya daha ne kadar patetik olabilir bi insan asdyuhasjmcxas git ankarada yaşa aynı şey değil tabiki ama gibi. Deniz dibinde yaşayanları görüyoruz, sipeysi ve barnacle gibi. Ben almayayım, kalsın. Deniz görme ihtiyacım gelince gider görürüm abi.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kendi içinizden birilerinin savunmasıyla zaalama boşa =)
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Cons said: abi izmirin deniz olmayan kesimindesin ya daha ne kadar patetik olabilir bi insan asdyuhasjmcxas git ankarada yaşa aynı şey değil tabiki ama gibi. abi adam yadırgıyo deniz kenarını geçen götürdük bunu sahile üşüdü gsgsgdgsgdggsdtatatat.
Öne çıkan mesajlar