Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 “ülkemizde öyle tipler var ki onların evlenmek filan gibi bir dertleri yok. temenni ederiz ki onlar da evlensin.” başbakan dedide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Akılları fikirleri zinada demiş olabilir ama dememiş de olabilir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 aha başbakanın benden haber aldığını biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Evlenmeyi dert olarak görüyor, ben bi hata yaptım herkes yapsın diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 hic biriniz anlamamisiniz. Adamin derdi baska. Evlenince ne yapacak günde5 kere? Seks. Büyük ihtimal bunun sonucu cocuk. Kac cocuk istiyor Üüüüüüüüccc. yapacaksin!!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Absolut said: Akılları fikirleri zinada demiş olabilir ama dememiş de olabilir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 her kuşu öptük bi leylek kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 o 3 çocuk olayı farklı bi boyut. Nufusun çok çocuklu olanlara karşı korunması azınlık haline düşülmemesi için diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 xaty said: Evlenmeyi dert olarak görüyor, ben bi hata yaptım herkes yapsın diyor. dert derken "düşünmeleri yok" anlamında kullanmış. yani evlenmeden bekar bir şekilde hayatlarını devam ettirecekler, oysa evlenmeyi düşünseler mutlu mesut yaşasalar diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 güzel hatun bulsun evlenmezsem adam değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 tam 3 günnn. üc gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Yeni nesil tam 3 gün sevgililerini aramadıkları için evlenemiyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Herseyi gectim elalemin uckurunun derdi basbakani niye geriyor? asil onemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 levent kırca söylemişti zamanında: "devlet ski'nin derdine düşmüş" sıra bize gelmiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ülkemizde öyle tipler var ki onların anlamlı cümle kurup da millete iki laf anlatmak gibi dertleri yok. temenni ederiz ki onlar da anlamlı cümleler kursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 3 çocuk için demiştir. Ki ben de katılıyorum, Absolut olayı açıklamış üstü kapalı da olsa. Bizi görse zaten vatandaşlıktan çıkartır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Bone said: xaty said: Evlenmeyi dert olarak görüyor, ben bi hata yaptım herkes yapsın diyor. dert derken "düşünmeleri yok" anlamında kullanmış. yani evlenmeden bekar bir şekilde hayatlarını devam ettirecekler, oysa evlenmeyi düşünseler mutlu mesut yaşasalar diyor. "Evlenmeyi dert etmiyorlar" dediğin zaman senin dediğin anlama geliyor. "Evlenmek gibi bir dert" dersen çok farklı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Onun derdi başka, bazı kesimlerde tavşan usulu üremenin yaygın olduğunu görünce, diyorki; diğer kesimde tavşan usulu üresin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 gayrıciddi bir başbakanımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Dartanian said: Yeni nesil tam 3 gün sevgililerini aramadıkları için evlenemiyo bence. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 xaty said: "Evlenmeyi dert etmiyorlar" dediğin zaman senin dediğin anlama geliyor. "Evlenmek gibi bir dert" dersen çok farklı oluyor. anlatamadım herhalde. sen diyorsun ki "evlenmiş olmayı dert olarak görüyor". oysa adam evlenmiş olmadan önceki aşamaları kastediyor, bir kız bulma, kızı evliliğe ikna etme ve bir yuva kurma işlemlerine gönülsüz olduklarını ima ediyor. evlilik yapma istekleri yok diyor, bunu gerçekleştirmemiş olmalarından dolayı kaygıları, endişeleri, üzüntüleri yok diyor. "dert" derken bunu kastediyor. yani lafı "en az 3 çocuk" meselesine getiriyor. böyle bir dertiniz olsun da evlenin üç çocuk doğurun diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 saçmalama hakkı engellenemez. saçma bir laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Çok tehlikeli , bekar insanlara gıcık oluyor diye rte, bekar kalmaya ceza falan kesilebilir ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Evlenmeden birlikte yaşamayı yasaklarlar, olur biter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar