GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 imamizer said: axedice said: Sword kadar olmasa da axe de dex istiyor, yalnızca str isteyen bi mace var. Dex gidecek misin o önemli. valla bilemedim ya. mace çok köylü geliyor. sword kullanmadım bi. kozmetik olarak nasıl görünüyor onu da merak ediyorum. bi grand father havasında takılabilcekmiyim misal. ayrıca oyundaki uniqelere göre bi şey düşünülemez mi? çok sağlam uniqe baltalar swordlardan iyi olabilir mi neyim? kozmetik olarak aralarında en kötüsü mace haklısın hatta demigod item marohi erqi bile common karui maul görünümnde hiçbir unique havası yok herkes şikayetçi zaten. ama macenin avantajı ground slam kullanmak,semi-range skill,leap slama göre kullanmasi daha rahat ve güvenli. yeni kozmetikler gelicek özellikle armorlara sonrasında silahlara aura effect değil de direk yeni kozmetik gelir diye düşünüyorum. imamizer said: slam güzel değil. cleave daha kullanışlı life gain on hit gemiyle. axe veya sword olacak o zaman. şöyle bi baktım swordlar çok yüksek dex istiyor. sanırım 2h axe yapıcam bi de node lara bakayım alayım birini artık. şimdi baktımda. dex kasılıp frenzy skilli de kullanılabilir. ben bi dex skillerine de bakayım en iyisi. slamda da çalışıyor life gain on hit neden öyle dedin? low levelde life gain on hit,yüksek levellerde lifeleech gemi kullanmak gerekiyor ayrica. 81 level groundslam 2handed mace buildim var gayet güzel,act3 ve maplerde özellikle yüksek level maplerde o cleave işi biraz yaş. uzaktan ministun vurarak aoe dps yapmak gibisi yok. 2handed mace kozmetik faciası diyebilirsiniz ama slam kötü demeyin. imamizer said: oyunda gold olmayınca farmer olmayacaktı hani. az once spam mesaj geçti egpal.com en uygun fiyatlı orblar bizde diye hehe kim dedi abi onu :) , bu tarz oyunlarda hertürlü farmer olur,ama gold/ah olanlar kadar olmaz. ayrıca yamulmuyorsam GGG d2jsp yi takip ettiklerini söylemişti,yakaladıklarına banhammerslamfckbitch. Flassh said: stoya istediğin plateden buldum la XD hangisi glorious plate mi? eğer oysa vazgeçtim ben ondan sdfsdfs onun dışında gocuk ölmemiş yaşıyomuş, birazdan map açıcaz gel katıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 aktım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 imamizer said: öyle kalmış aklımda. two handed nodelarına bakıyorum habire bi stun duration arttirma çıkıyor karşıma. stun'ı neyle vuruyoruz ki? Bu oyunda elmental ve fiziksel hasarın amacı adam gibi kullanılıyor. Zaten yukarıda söylenmiş fiziksel hasar stun ediyor diye, şartlara göre. Aynı şekilde elemental hasarlar içinde söz konusu. Tabii bunlarda npclerin resisti de etkili. Cold damage chill ve freeze edebiliyor, fire damage dot (ignite) bırakıyor, lightning damage shock debuff'ı atıp daha fazla hasar almasına neden oluyor, gibi... Chaos damage de base olarak değil ama itemlardan, sanırım 1 sup. gemden de geliyor. Ama yan etkisi nedir onu bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Chaos damage kullanan pek yok,chaos immune moblar oluyor,diğer elementlere en azından resistli moblar geliyor ama immune direk dpsi azaltir eeheh. chaos pvp için kullanilabilir ama ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 2h axe kullanan yağız zenciyim. ata binmeyi seviyorum. hobi olarak cam yerim. item esirgemeyelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bağırsaklarımı deşip kanımda dans edebilirsen bütün malvarlığım senin. cesetime tecavüz bile edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ummm.. şimdi oyuna renk geldi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bende bi hareketlenme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 dün gece tuhaf bişi oldu grup kurdum adamın biri orda mısın dedi evet dedim geldi açtığım tp dan üzerindeki herşeyi yere attı sonra da gitti.pek iyi bişiyi yokmuş bi hoşuma giden flask var 6 sn %70 speed move veren.bi de summonera uygun unique kolye.adam sıkıldı mı oyundan acaba ulaşmaya çalıştım hep offline dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 HC ölmüştür softcore düşünce karma toplamak istemiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 aaa doğru ya hc olayını unuttum :) ya bunun da üzerinden summon spectre çıkmadı iyi mi lol varmış raise spectre ya eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 vereyim bende olcakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 tamam varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 beyler istediğiniz skill-support gem oldugunda önce bana sorun varsa belese itelerim para vermeyin millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Enduring Cry var mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 he ya bana da sorabilirsiniz bisürü gem oldu bende var ya ekleyin oyun içinden sorun vereyim gem isteyene isim "Tekir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 enduring yokmuş ama cıkarırız çıkıyo çok almıyorum yerden asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 oyundaki zirh tasarımları kötü ya. içim bayıldı ayaklı döküm soba görmekten. http://i.imgur.com/pA0CIXY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 realmoney shopa eklenicekmis kozmetikler. bilerek ekötü yaptilar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 abi sunu oyniyacam da patide var mi yeni yetmelerle oyniyacak yoksa hepiniz uctunuz gittiniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 PoE dünyasında "cafcaflı" veya "görkemli" hiçbir tasarım yok. armor, silah vs. ile alakalı değil. primitive direk. ambiyans o. görsel tatminine yorum yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 imamizer said: http://i.imgur.com/pA0CIXY.jpg benim ss tam ÇEKME ANANI BACINI... ÇEKME O KARIYIN A... KOYUM der gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ayrıca Anger Blood Rage Flicker Strike skill gemleri olan varsa hayrına versin. kostok, labigit, tupcu veya vacinal niklerinden birindeyimdir. support olarak: Faster Attacks Added Chaos Damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 senko said: abi sunu oyniyacam da patide var mi yeni yetmelerle oyniyacak yoksa hepiniz uctunuz gittiniz mi var var, galiba bi ben uçtum gittim 81 oldum,flashh 70,gocuk 74 mü ne , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bunu isteyen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar