Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 level 57 merciless first act da sonunda unique düşürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 evet her buildde zaten onlardan epey tavsiye edilmiş totalde epey almış olucam ama artık baydım defansif gitmekten bi 5 skill ofansif gidicem sonra tekrar bildiğin resist hp ve evade toplamaca. tree'nin en ücra köşelerinde ki evadeleri alabilirim o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 tam bir shadow itemi gibi duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 o uniq crapti yanliş hatirlamiyorsam. gearini dizene kadar resist nodelari acmakta fayda var. gear düzelince regret atarsin. benim resistler capped su anda sadece 1 tane diamond skin verdim skillerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 şu oyunda 10 kere öldüysem 7 si caster'a 2'si 1 shot çeken şuursuza 1'i de normal mobadır. bunu cb'de öğrenmiş biri olarak ilk yaptığım şey 75 elemental resiste ulaşmak hehe. oyun değişiyor direk casterlara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 melee oynamak büyük eziyet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Gizli said: ben kendime bir duelist buildi yaptım.internetten build bulmayı pek sevmiyorum kendim yapınca daha eğlenceli oluyor http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgQAAAYBvAHcAwADhwbuCC4OrRHVEiAS4RR1FfYXHRjbGbQbyB0mHcohYCSlJP0otSjbKaUshSzpMgk0NTSTNYY6szrtQzFDnESeSlNKfU4qU7tVqVeXWhpbPVuvXotgQWCIYSFhUmJ5YxdjcGegapNsjXBydPF-mod2kL6XcJe0mSubLZuNnaqeuZ-jouqnn6y6rOqwc7DStkG34rnNvqe_1cAPwQfBi8HYwo7K086oz_jQ7tGp0k3TftP81FLVANXt137dDd_v4urlxedU7Lbtg-9O73rv4_H096P4ofzF dual sword kullanacağım.eksikleri neler sizce biraz düzelttim.block ve magic resistlerden alabileceklerimin çoğunu belkide hepsini aldım.hp perklerine de verdim. sword damage,dual damage,attack speed ve dex zaten var.biraz da kritik ve güzelce evasion bastım http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgQAAAYB3AMAA4cG7hHVEiAUUhUgFfYXHRjbGtka2xvIG_odyiFgJKUk_SXfKLUo2yyFLOkxsDQ1NJM1hjqzQKBDMUOcRJ5Flkd-U7tW-leXWhpbPVuvXhNei2BBYEtgiGJ5YxdjcGVNbBZwcnTtdPF4DXrvfpqD24TZhO-SzZdwmSubLZ2qnrmj56QZps-sR6zqsHO2Qbfiuc2-ir6nv9XAD8EHwYvL9c5xz_jQR9Du0k3TftP81FLVANXt137dDd_v4oDlxecP51Tstu2D7g7vTu967-Px9Pej-WP8S_zF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 3lü frost bolt tarzı bişey atan rare tek atıyodu bugün 75 resistle mercilessda sövdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Osuran_boğa said: level 57 merciless first act da sonunda unique düşürdüm. baya iyi bu level 35 40 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 hp kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 peki ucuna kadar gelip saniyede 2.5% life regen. i neden almazsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 %5 maximum res diye pasif var. onu alınca %75 res sınırı %80e mi çıkıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 o regenin pek etki edeceğini sanmıyordum doğrusu her mob kestiğinde dolan pot varken sürekli pot basarım diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 O builde merciless da yasaman imkansız o kadar söliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Melee oynayacaklar bir daha dusunsun. Merciless'a kadar saka gibi ilerlersiniz ama sonra oyun saka yapmaya basliyo. Bir kere melee oynayacaklar direk marauder acsin duelist tamamen yalan azicik life nodeu var her turlu marauderin oraya gidilmesi gerekiyor zaten. Ek olarak marauderlarin yuzde 90i da ground slamla range gibi oynuyor zaten. Level 64 duelisti birakip ranger actim arada daglar var bi kere moblar size ulasmadan oluyor, hem rangesin hem melee kadar hpin ve armorin var (iron reflexesla). E ben niye melee oynayip eziyet cekiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Marauder im de bişi sorucam, mesela molten shell gem kullanıyorsam, passive tree den fire damage veren passive lere verirsem gem i etkiliyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 süper luzumsüz olur ve "weapon dmg" diye biliyorum o fire vereni, "weapon" değilse verir. "weapon" sa vermez çünkü molten shell "spell" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Bloodlessın hemen solunda bi fire grubu var, o weapon damage değil direk normal fire damage. Ben de vermeyi düşünüyorum ama acelesi yok, önce defansı tamamlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bu arada frenzy charge olayı ne?kritik mi vuruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ranger guide olarak şu guilde ı kullanıyorum, http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/44814/page/60 Burada tankier+shock ı temel aldım. Bir de nugiyen in buildi var ufak tefek farklar haricinde aynı sayılır. nugiyen nin build. Bu daha iyi gibi bunu uygularsanız üzülmezsiniz gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Flassh said: %5 maximum res diye pasif var. onu alınca %75 res sınırı %80e mi çıkıyor ? Aynen Gizli said: o regenin pek etki edeceğini sanmıyordum doğrusu her mob kestiğinde dolan pot varken sürekli pot basarım diye düşündüm 200 LRPS olunca çok güzel kiteleniyor özellikle marauderde indiffer43 said: Melee oynayacaklar bir daha dusunsun. Merciless'a kadar saka gibi ilerlersiniz ama sonra oyun saka yapmaya basliyo. Bir kere melee oynayacaklar direk marauder acsin duelist tamamen yalan azicik life nodeu var her turlu marauderin oraya gidilmesi gerekiyor zaten. Ek olarak marauderlarin yuzde 90i da ground slamla range gibi oynuyor zaten. Level 64 duelisti birakip ranger actim arada daglar var bi kere moblar size ulasmadan oluyor, hem rangesin hem melee kadar hpin ve armorin var (iron reflexesla). E ben niye melee oynayip eziyet cekiyim? ungear olmussun, HC ladder birincisi adam marauder oynuyordu dc gg oldu. 87 levlemiydi neydi hardcoreda. gear toplayana kadar marauder ile biraz wipefest yaşıyorsun dungeonlarda ama biraz gear toplarsan pewpewpew 77 marauderim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Ben duelisttim abi iste gear filan da gayet iyiydi ama gina geldi tek viable melee marauder diyorum zaten. Ha oynanir duelistla melee ama kanser eder surekli %15 xp kaybetmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Map partimde duelist var adam akiyor. Online oldugunda buildi sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Ben dual wield gitmistim de olmuyo pek yani life on hite bakiyosun direk bir hata olum aninda. Oynaniyor oynanmasina ama olmekten level alamiyosun. Duelist oynayan sayisi %5 zaten adamlarda buff gelicek diyor. Lightning arrow ranger actim kafa rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ben cb'da duelist oynadım, gayet solo map farmlıyodum 70'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar