Wyand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Diablo 3'ü 10 yıl beklemiş, o sürede estikçe usanmadan D2Lod Ladderlarında oynamış biri olarak PoE ve D3'ü karşılaştırmaya utanıyorum be. Diablo 3'ün tek iyi olduğu yön animasyonlar ve grafikler. Onun dışında başarısızlık abidesi. Oyun o kadar sığ ki bırak patchi ek paket bile toparlayamaz Diablo 3'ü. Oturup herşeyi sil baştan yapmak lazım. Itemizasyonda derinlik sıfır, tekrar oynanabilirlik sıfır, ladder yok, oyuncuya progress hissini veremeyen 4 saatte max levelling (paragon sistemi fail zaten), paralı AH ve bunun doğurduğu drop rateler ile zırt pırt oynayan BlizzHQ, 90-60-90 koca memeli Diablo... Hiçbir şekilde kıçı toplayamaz Diablo 3. Zaten beceremeyeceğini anlayan proje müdürleri de bıraktı işin içinden çıkamayıp. http://i45.tinypic.com/2nu2lfk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 POE nin tek kötü yani,clienti berbat oluşuydu son patchle düzeldi nazar degmesin 1 kere crash yemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 desync var hala ya arada oluo çok rahatsız etmio ama var tabi. Bide trade sistemi ve chat sistemi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 chat evet,trade işine alıştım gayet zevkli aslında fiyatları ögrenince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 istediğin zaman istediğin itemi bulamamak kötü ama benim biraz hoşuma gidiyor. upgrade yapmak istersen biraz item kovalıyosun falan iy ibence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi trade mantığı güzel ama ui olarak kullanışsız şuanda, bişiler lazım alırken değil satarken sorunlar var çok fiyat bilmekten ziyade bazı şeyleri paso spamlasanda satamıosun felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ha orası öyle websiteye bişi ekleseler playerların chestlerinde seçtiği sayfalari görebilsek ingame name falan gözükse iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 1 deli bir 40 kuyu olmuş hehe. şu oyunu d3 ile kıyaslayanın aklı selim olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hacı sen d3den iyi diye bağırırken aklın selim değilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 valla d3 bu oyun abiler, d2'nin gelişmiş hali resmen, nasıl daha iyi yaparız nasıl geliştirebiliriz diye düşünmüşler. her yerde reklamını yapıyorum şimdi uygulama fln yazmaya çalışıyorum oyun için valla öyle büyük bir iyilik oldu ki şu oyun. inşallah bozmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 LethE said: hacı sen d3den iyi diye bağırırken aklın selim değilmiydi değilmişim demek ki, soru muydu bu? bende mümkün olduğu kadarıyla her yerde oynatıyorum, tanıtıyorum. bugün bastım skeleton kosmetiği aldım destek amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Milamber said: valla d3 bu oyun abiler, d2'nin gelişmiş hali resmen, nasıl daha iyi yaparız nasıl geliştirebiliriz diye düşünmüşler. her yerde reklamını yapıyorum şimdi uygulama fln yazmaya çalışıyorum oyun için valla öyle büyük bir iyilik oldu ki şu oyun. inşallah bozmazlar. oyundan anlıyanlar belli oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 şu oyunda bi dekart keyn olaydı iyiydi. scroll yetişmiyor id etmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 250'den fazla birikti bende scroll, hızlanıyor ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 imamizer said: şu oyunda bi dekart keyn olaydı iyiydi. scroll yetişmiyor id etmeye. orb of transmution sat vendora scroll of wisdom verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 eh beleş bir oyun için fena değilmiş ama 10 kat cilaya ihtiyacı var diablo3 ün tırnağı olamaz şu haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Karikatür jpeg koyucaktım boş yere banlenmiyim şimdi dfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Kaede lootunu kaptırmış pubta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 hihihihi mirror of kalandrası gitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 20mb kaldi inmesine ama gozumu korkuttunuz yahu, bide galaksi gibi skill treeyi gordum ilk sayfalarda gozum dondu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 yok o kadar karısık degil skill tree korkma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 kalabalık oynarken epey karambol var ya ona bi çözüm lazım alışıosun ama çok cümbüş oluo etraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 545 DPS marohi erqi 6socket hayırlı uğurlu olsun, ground slam dps 2 katına cikti sdfsadfas fas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 valla beni çok sardı oyun. güzel olmuş. şimdi ben hybrid'in mantığını anlamadım. şu an templar oynuyorum. kılıç kalkan yaptım. intell skilli kullanmıyorum şimdilik. kullanırsam bulunca lightning shield buff ı gibi birşey vardı onu kullanırım. soru olarak; kılıç+kalkan tanky birşey için templar doğru tercih mi? 1h damage + hp + str + block chance falan gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 wrath skilini istiyosan veriyim vardı bende sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar