Masticore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Takicak armor'i, weapon'i nasil bulucam gercekten zor :( ve hangi birine takicam shell'e mi fireball'a mi yoksa endurance a mi. Hepsi lazim... Iyice yavasladi lvl alma hizim daha lvl 35 olmasina ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Cok agliyorum cok :-) . Aksam olabilir ya ama eve aksam donuyorum isten bu aksam zor gibin :/ yrn size yetismeye calisirim yetisebirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Dün sana çok güzel dagger vericektim whispe cevap vermedin bingildaka gitti sdlfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 mapleri toplayın bu hafta kasamadım pek ama haftasonu 70im map run gogogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 haha benden ona geçer yine ya satacak halim yok :) gem konusunda hesap yapmam gerek ya ona göre itemization'ı revize edecem level 40'dan sonra item avına başlıyorum chatten, eşten, dostan, forumlardan her yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 saglık olsun, sagol , yazdım ben sonra sana.Cevap vermişim zannediyordum sonradan baktım, niye cevap vermedin diye o zaman anladım cevap yazmadığımı . Hastaydım biraz ilaç fln. aldım,beyin çalışmıyodu. dasfasadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Flassh said: mapleri toplayın bu hafta kasamadım pek ama haftasonu 70im map run gogogogogo Bekliyorum hacım 75 oldum 76 olruum bugün 10 tane map var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Masticore said: saglık olsun, sagol , yazdım ben sonra sana.Cevap vermişim zannediyordum sonradan baktım, niye cevap vermedin diye o zaman anladım cevap yazmadığımı . Hastaydım biraz ilaç fln. aldım,beyin çalışmıyodu. dasfasadf hacım weapon ele dmg buldum hala lazımsa pm at vereym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 lvl cap ne bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Senin için en fazla 24-25. Normal zorlukta act2yi bitirebilirsen golfclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 akşam başlayım diyorum. ne açayım, ne yapayım canlar kısa bi tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 valla templar ile kripp çok güzel şeyler yapıyor. lowball istersen necro aç afk farmlarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sana inat 27 yapıp oyunu öyle bırakıcam lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 so hardcoreee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hepsi güzel classların ve hepsi değişik kendi için değişio epey. Range keyifli ama diablo 3'de ki herşeyi kitela mantığı yok legolas gibi savaşıon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Dün deli bir thicket bow aldım 20 chaos'a. Direk +300 dps, 2.40 attack speedle akıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 dün forumda bi bow satiliyodu asil onu görmeliydin physical damage yokken 250 dmg mi ne vardi tam exalted basmalik en sonoffer 8 exalted ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hızlı bow akıyor ya şu saaten sonra yavaş bow abartı dps olsada çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 1.60 aps vardi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ben de bu akşam başlıyacam oynamaya. genelde actıgım ilk class oyunu keşfetmeye yönelik olyor o yüzden skill-cap i yuksek bir class la başlamayım diyorum. kolay farmlayan bişi olsun zaten 30 gibi falan asıl oynamak istediğim class kafamda canlanır. Mele oynamaktan hoşlanıyorum main char o şekil olur ama oyunu öğrenme aşamasında tavsiye edebileceğiniz class hangisi? Yoksa direk dalayım mı marauder la oyuna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Şunu söyleyebilirm rahatça ki; zaten çoğunlukla ilk oynadığın karakteri reroll ediyorsun. Skill ağacı çok dallı budaklı olduğundan, oyunu çözene kadar karakter muhakkak bir yerlerden eksik kalmış oluyor. Ya dps yetmiyor, ya da defanstan patlıyosun. Gemler, soketler, linkler, orblar derken çorba oluyor. Ama oyunu da öğreniyorsun tabii bu süreçte. Skill reset de olmadığından mecburen yeni karakter açıp daha akıllıca karakter yapıyorsun. Benim öyle oldu. Lvl44 shadow kaldı öyle, defanssızlıktan geberiyor. Itemlar da dandik ve soketleri bilinçsizce yapılmış. Reroll ettim geçen haftasonu marauder'e. Mis gibi oldu, şimdi lvl48. Akıyor gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Reroll etmene gerek yok ya biraz araştırırsan. ben araştırıp dağıttım skilleri total 10 skill yanlis vermisim zaten act3 merci bitirinc 18respec verio orb of regret re-skill için var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 benim aldığım botta da full life da %35 running speed var nası rahatlattı var ya.çok rahat kite yapılıyor.önceden kağnıymışım iyice de alıştım şimdi bu hıza yavaşını çekemem tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Alfheim said: Dün deli bir thicket bow aldım 20 chaos'a. Direk +300 dps, 2.40 attack speedle akıyorum :D 21 chaos vereyim sat bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar