Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (Hack & Slash RPG)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmm benim ranger buildini yapan herif değiştirmişte hep shock buff falan vermiş. ondan sormuştum da lighting arrowu da hiç beğenemedim ben split+burning daha rahat geliyor
Mesaj tarihi:
bende alıcam da şeye gıcık oldum
96 point veriyorlar.
bende 100 point vardı zaten cbden kalma. üstüne bi 100 daha alıp
pre stash ve kurbaa alıcaktım fakat böyle 4puan eksik kalıyor. hiç beğenmedim bu çakallığı
Mesaj tarihi:
of ranger ob buildlerin hepsinde static blows/chance to shock almışlar neden anlamadım. bu ne ya

bu shock o kadar önemli mi? misal benim burning arrowda light dmg veriyor, light dmgı olduğu için shock vurabilir mi yada split arrow
Mesaj tarihi:
bende dün bastım 10 dolar, stash artı premium stash.

dün ilk defa vaal cruel'da solo öldüm, çok mutsuzum, 1700 dmg vurdu single hit. ve bildiğin 2-3 adım ileri vuruyor abilitysi. neyse artık.
Mesaj tarihi:
ya bazı elitler ve bosslar muazzam vuruyorlar. pot bile içmeden sırf life leechle takıldığım yerde sarılara ve kırmızılara gelince neredeyse tek yiyorum.

şu herifi de hiç sevmem ama üzüldüm, hc karakteri gitmiş lvl72'de üstelik 2 saniyede gidiyor 3.4k hp. gerçi benim lvl 53de 1.4k hp'm var shadowla, onun 4-5k olması daha uygun olurdu.

http://www.youtube.com/watch?v=NT9tegv81Rc&list=UUXh6jmmrDB-vlJ_5s5Hrm4Q&index=1
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...