Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ilk bi çok sardı. lvl25'e kadar falan aralıksız oynadım bi oturuşta. sonra bi sıktı. of nasıl sıktı ama. anlamsız sıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 of şu loot işii düzeltesele başka bir şey istemiyorum ya birde şu lightingin shock u noluyor mini stun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 said: şu lightingin shock u noluyor mini stun mu? Her shock yediğinde % 40 damage increase debuffı alıyorsun 3 kere stackleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 hmm benim ranger buildini yapan herif değiştirmişte hep shock buff falan vermiş. ondan sormuştum da lighting arrowu da hiç beğenemedim ben split+burning daha rahat geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 50 oldum mercilesse geçtim. WTB 50 level 2handed mace ve marauder armorları beyler. yarın kalktığımda okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ben de indiriyom bakalım ne övdünüz anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Xenocide said: ben de indiriyom bakalım ne övdünüz anasını satim Kasma hacı inmiyo şaaptıımın oyunu. 2 gündür inecek diye bekliyom. Delirtti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 kasmadım ve indi valla sende problem var asda witch ile de başladım level 7-8 falan galiba bıraktığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Oyuna destek amacıyla para verip, kozmetik ürün alan var mı? Ben dün aldım bi' kaç şey ama hiç biri elime geçmedi. Beta olduğu için midir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bende alıcam da şeye gıcık oldum 96 point veriyorlar. bende 100 point vardı zaten cbden kalma. üstüne bi 100 daha alıp pre stash ve kurbaa alıcaktım fakat böyle 4puan eksik kalıyor. hiç beğenmedim bu çakallığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Ben zevkine summoner gidicem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 of ranger ob buildlerin hepsinde static blows/chance to shock almışlar neden anlamadım. bu ne ya bu shock o kadar önemli mi? misal benim burning arrowda light dmg veriyor, light dmgı olduğu için shock vurabilir mi yada split arrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Selamisahin said: Oyuna destek amacıyla para verip, kozmetik ürün alan var mı? Ben dün aldım bi' kaç şey ama hiç biri elime geçmedi. Beta olduğu için midir acaba? "M" tuşuna bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ekstra stash alacağım ben de, 5$ gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Eyvallah. Aldığımız ürünler kalıcı değilmiş, bunu öğrendim. Silah efekt almıştım, sadece tek bir silaha takabiliyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bende dün bastım 10 dolar, stash artı premium stash. dün ilk defa vaal cruel'da solo öldüm, çok mutsuzum, 1700 dmg vurdu single hit. ve bildiğin 2-3 adım ileri vuruyor abilitysi. neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ya bazı elitler ve bosslar muazzam vuruyorlar. pot bile içmeden sırf life leechle takıldığım yerde sarılara ve kırmızılara gelince neredeyse tek yiyorum. şu herifi de hiç sevmem ama üzüldüm, hc karakteri gitmiş lvl72'de üstelik 2 saniyede gidiyor 3.4k hp. gerçi benim lvl 53de 1.4k hp'm var shadowla, onun 4-5k olması daha uygun olurdu. http://www.youtube.com/watch?v=NT9tegv81Rc&list=UUXh6jmmrDB-vlJ_5s5Hrm4Q&index=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 http://i.imgur.com/3KcrvFo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 şu build i yapıcam bakalım nasıl olucak . 1 Hit Merciless yapıyor adam ( Fire Witch ) http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/90885/page/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Selamisahin said: Eyvallah. Aldığımız ürünler kalıcı değilmiş, bunu öğrendim. Silah efekt almıştım, sadece tek bir silaha takabiliyormuşuz. çıkartıp başka silaha takabiliyorsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 oha krip ne zaman öldu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 yeni olmuş ya bir kaç saat öne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 hardcoreda ölünce yine normal lige dönüomuşun karakter felan gitmio yani hmm pek hardcore değil o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 peki itemler noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar